Bostancı Gösteri Merkezi

Bostancı Gösteri Merkezi

Son dakika Bostancı Gösteri Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bostancı Gösteri Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bostancı Gösteri Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bostancı Gösteri Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bostancı gösteri merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 bostancı gösteri merkezi haberi bulunmuştur. Tüm bostancı gösteri merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı'
MFÖ'den Özkan'sız ilk konser! 'Bir sene önce bu salondaydı' MFÖ grubu, geçtiğimiz sene 8 Temmuz'da hayatını kaybeden Özkan Uğur'suz Bostancı Gösteri Merkezi'nde ilk kez sahne aldı. Duygusal anların yaşandığı gecede ekranda sık sık Uğur'un fotoğraflarına yer verildi. Konseri izlemeye giden Gülben Ergen, duygularını dile getirdi.
18.03.2024 Magazin
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan şarkıcı Hakan Altun, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı hakkında konuşan Altun, geçtiğimiz ay kansere yakalandığı ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.
28.05.2023 Magazin
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var
Ceylan Ertem: Çok az iyi erkek şarkıcı var Gökhan Türkmen, Radyo D’nin iletişim sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye turnesinin açılış konserini önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdi.
22.01.2023 Magazin
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum!
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum! Ebru Gündeş, 1999'da albüm tanıtımı esnasında beyin kanaması geçirmişti. Bu anlar kameralar tarafından kayda da alınmıştı. Melike Şahin, konserinde Gündeş'in ölümün eşiğinden döndüğü 'Dön Ne Olur' şarkısını seslendirdi. Sosyal medya hesabından meslektaşının videosunu paylaşan Gündeş'ten duygu yüklü bir yorum geldi.
7.01.2023 Magazin
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun!
Ekin Uzunlar'dan Trabzonspor mesajı: Tüm camiamıza selam olsun! Müzisyen Ekin Uzunlar, önceki gün Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yenikapı Sahili'nde düzenlenen organizasyonda sahne performansı sergiledi. Trabzonspor taraftarı olan Uzunlar, takımın şampiyonluğunu dinleyicileriyle birlikte sahnede kutladı.
3.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin sevgilisi Uzi'nin konserine narkotik baskını
Aleyna Tilki'nin sevgilisi Uzi'nin konserine narkotik baskını Şarkıcı Aleyna Tilki ile yaşadığı aşkla gündem olan rap şarkıcısı Uzi'nin Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konserini narkotik ekipleri bastı. Konseri dinlemeye gelen bir kişinin 'uyuşturucuya özendiriyor' ihbarı üzerine konsere giden ekipler, Uzi'nin bilgisine başvurdu. Şarkıcı hakkında herhangi bir adli işlem yapılmadığı öğrenildi.
11.01.2022 Magazin
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri!
Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu 67 yaşında! Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri! Olağanüstü şarkı sözleri, besteleri ve dokunaklı sesi ile milyonların kalbine taht kuran Sezen Aksu'nun bugün doğum günü... Minik Serçe 67. yaşına bastı. Sevenleri ve dostları ünlü şarkıcının doğum gününü kutladı. Türk müziğinin efsane ismi Sezen Aksu'nun doğum gününü Twitter'da da TT (Trend Topic) listesinde yer aldı. İşte Sezen Aksu'nun hayatı, şarkıları, filmleri...
13.07.2021 Gündem
Konser kayıtlarını yayınlamaya başladı!
Konser kayıtlarını yayınlamaya başladı! Tan Taşçı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde kariyerinin 15’inci yılını kutladığı “Söz&Müzik: Tan Taşçı” konser serisinin kayıtlarını YouTube kanalında yayınlamaya başladı.
21.05.2020 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Demet Akalın: Evlenirlerse bedava çıkarız
Demet Akalın: Evlenirlerse bedava çıkarız Demet Akalın ile Okan Kurt, Deha ve Aslı Bilimlier çifti ile birlikte önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde Cem Yılmaz’ın stand up şovunu izledi.
12.03.2020 Magazin
Buray'a özel tasarım ayakkabı
Buray'a özel tasarım ayakkabı Buray önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.
9.03.2020 Magazin
Nilüfer'den kötü haber!
Nilüfer'den kötü haber! Meme kanserini atlattıktan sonra domuz gribi tedavisi gören Nilüfer’den üzücü bir haber daha geldi. Yapılan tetkiklerde sanatçının akciğerinde mantar enfeksiyonu geliştiği tespit edildi.
25.02.2020 Magazin
Bostancı'da Nil Karaibrahimgil rüzgarı!
Bostancı'da Nil Karaibrahimgil rüzgarı! Nil Karaibrahimgil, en sevilen şarkılarını geçtiğimiz akşam Bostancı'da seslendirdi.
24.02.2020 Magazin
Teoman: Sakın üzülmeyin emekli olmuyorum
Teoman: Sakın üzülmeyin emekli olmuyorum Teoman önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı.
5.02.2020 Magazin
Bülent Ersoy'dan Banu Alkan'a yanıt!
Bülent Ersoy'dan Banu Alkan'a yanıt! Önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşan Bülent Ersoy, konser sonrası muhabirlerle sohbet etti. Diva, Banu Alkan'ın 'Ona ıstakoz yemeyi ben öğrettim' sözlerine yanıt verdi.
21.01.2020 Magazin
Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri!
Şebnem Ferah'tan yılın ilk konseri! New York’ta verdiği bir seri konser sonrası ayağının tozu ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Şebnem Ferah, şarkılarıyla 4000 kişiye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.
13.01.2020 Kültür Sanat
Şebnem Ferah: Bu yıl aldığım en güzel hediye!
Şebnem Ferah: Bu yıl aldığım en güzel hediye! Şebnem Ferah, Bostancı Gösteri Merkezi’nde 4 bin kişinin karşısına çıktı.
13.01.2020 Magazin
"Gonca Vuslateri’ye albüm yapıyoruz"
"Gonca Vuslateri’ye albüm yapıyoruz" Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluşan Cenk Eren, daha sonra soluğu Cihangir'de aldı. Şarkıcı, Gonca Vuslateri ile objektiflere poz verirken, güzel haberi verdi.
12.01.2020 Magazin
Selda Bağcan ile aynı sahnede
Selda Bağcan ile aynı sahnede Tanju Okan, Ferdi Özbeğen ve son olarak Selda Bağcan şarkılarını seslendirdiği 'Repertuvar' proje albümlerindeki yorumculuğuyla müzikseverlerden beğeni toplayan Cenk Eren, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.
11.01.2020 Magazin
Cem Yılmaz hastanelik oldu, gösterisi iptal edildi
Cem Yılmaz hastanelik oldu, gösterisi iptal edildi Ünlü komedyen Cem Yılmaz rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Komedyen Cem Yılmaz hastaneden görüntü paylaşarak bu akşamki oyununun 5 Ocak’a ertelendiğini açıkladı.
25.12.2019 Magazin
Bostancı’da Karsu rüzgarı esti
Bostancı’da Karsu rüzgarı esti Besteci ve piyanist Karsu, Türkiye turnesini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle noktaladı.
22.12.2019 Magazin
İrem Derici'den hayranlarını heyecanlandıran açıklama
İrem Derici'den hayranlarını heyecanlandıran açıklama Güzel şarkıcı İrem Derici, "Anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "40 yaşıma kadar anne olamazsam evlat edineceğim" cevabını verdi.
22.11.2019 Magazin
Demet Akalın köy okulu yaptıracak
Demet Akalın köy okulu yaptıracak Demet Akalın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.
14.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bostancı Gösteri Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bostancı gösteri merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.