Erol Bilecik

Erol Bilecik

Son dakika Erol Bilecik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erol Bilecik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erol Bilecik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erol Bilecik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erol bilecik gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 erol bilecik haberi bulunmuştur. Tüm erol bilecik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık
Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası kararı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, gelecek iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmama ve Süper Kupa maçına 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldıklarını açıkladı.
3.04.2024 Futbol
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe tehdit edilemez hiç kimse çıkmazsa ben adayım Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç'a seslenerek "Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Şampiy10
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Olağanüstü toplanma kararı Süper Lig'in 21.hafta karşılaşmasında Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ali Palabıyık'ın verdiği kararlara büyük tepki gösteren yönetim olağanüstü toplanma kararı aldı.
3.02.2023 Fenerbahçe
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı
Jorge Jesus'un hem Brezilya hem de Portekiz yolunu kapattı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, son günlerde Jorge Jesus iddiaları hakkında 'Hocamızın Mayıs ayına kadar sözleşmesi var' ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Fenerbahçe
Başakşehir maçından sonra Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten, Galatasaray'a gönderme!
Başakşehir maçından sonra Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten, Galatasaray'a gönderme! Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği müsabakanın ardından Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bilecik, hafta içinde VAR ve hakemler konusunda basın toplantısı yapan Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'a da göndermede bulundu.
22.10.2022 Fenerbahçe
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi Bir sonraki seçimlerde adayım açıklamasında bulunan Sadettin Saran, Ali Koç'la bir araya geldi.
9.04.2022 Fenerbahçe
TFF'den son dakika Fenerbahçe açıklaması: İnceleme başlatıldı
TFF'den son dakika Fenerbahçe açıklaması: İnceleme başlatıldı TFF, Fenerbahçe'nin açıklamaları ve suçlamalarına karşılık Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ettiğini açıkladı.
6.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'ten Zorbay Küçük tepkisi: Elimizdeki bilgileri paylaşacağız
Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik'ten Zorbay Küçük tepkisi: Elimizdeki bilgileri paylaşacağız Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Erol Bilecik, Trabzonspor maçı sonrası; "Fenerbahçe olarak uğradığımız haksızlıklar zincirine bir halka daha eklemiş oldular. Trabzonspor’un zaten böyle bir desteğe ihtiyacı yok. Ancak Fenerbahçe’ye yapılan sistematik haksızlıkların bu akşam bir yenisini görmüş olduk" dedi.
6.03.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na flaş yanıt! '?'
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na flaş yanıt! '?' Dün akşam 0-0 sona eren Başakşehir maçından sonra açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu'na Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten flaş bir yanıt geldi.
26.12.2021 Fenerbahçe
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı!  'Kendisi her seferinde dinledi ama...'
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı! 'Kendisi her seferinde dinledi ama...' Galatasaray'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir istifa nedenleri açıkladı ve Burak Elmas'a göndermelerde bulundu.
17.12.2021 Galatasaray
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik'in cezası açıklandı
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik'in cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Göztepe Sportif Menajeri İlhan Şahin'e 3 maç men ve 29 bin 500 lira para cezası verdi. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik'e 13 bin lira para cezası uygulandı.
28.10.2021 Futbol
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü yüzde 22 büyüdü
Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü yüzde 22 büyüdü Bilişim Sanayicileri Derneği'nin (TÜBİSAD) açıkladığı "Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2020 Yılı Pazar Verileri ve Trendleri"ne göre, bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü bir önceki yıla kıyasla yüzde 22 büyüyerek 189 milyar TL'lik hacme ulaştı.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi!
Fenerbahçe'de Ali Koç yeniden başkan seçildi! Fenerbahçe'de Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimi kazandı ve yeniden başkanlığa seçildi. 1 saat 15 dakika içinde kesin sonuçlar elde edildi ve 38 sandıkta 6 bin 459 oy alan Ali Koç, bir kez daha başkan oldu. Resmi sonuçların ardından kürsüye gelerek camiaya seslenen Koç, yeni tesis müjdesi verirken futbol takımının yeni sezon için yüzde 70 hazır olduğunu belirtti.
26.06.2021 Futbol
Yönetim Kurulu listesi belli oldu! Dikkat çeken...
Yönetim Kurulu listesi belli oldu! Dikkat çeken... Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilecek olan Ali Koç'un Yönetim Kurulu Aday Listesi belli oldu.
25.06.2021 Fenerbahçe
Ali Koç'un yeni yönetim kurulu aday listesi belli oldu
Ali Koç'un yeni yönetim kurulu aday listesi belli oldu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yönetim kurulu aday listesi açıklandı.
24.06.2021 Futbol
Fenerbahçe'de karar verildi! Yeni başkan vekili Erol Bilecik
Fenerbahçe'de karar verildi! Yeni başkan vekili Erol Bilecik Fenerbahçe'de başkan vekilliği yapan Semih Özsoy'un görevinden istifa etmesinin ardından yeni başkan vekili resmen açıklandı.
4.09.2020 Fenerbahçe
MEB harekete geçti! Meslek liseleri...
MEB harekete geçti! Meslek liseleri... Milli Eğitim Bakanlığı meslek liselerinde maske üretecek. Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, "Piyasada maske bulunmasında sıkıntı çekiliyor.Sağlık Bakanlığımızla da durumu değerlendirdik. Maske üretimi için gerekli adımı atıyoruz.14 pilot il belirledik. Bu illerde cerrahi maske üreteceğiz" dedi.
17.03.2020 Eğitim
"Teknoloji ile Üretelim" platformu kuruldu
"Teknoloji ile Üretelim" platformu kuruldu Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu: "Dijital teknoloji yetenekleri kazanmadan ve bu teknolojilerin potansiyeli anlaşılmadan teknoloji ile üretmeye yönelik bir vizyon oluşturulması mümkün değil
25.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Fenerbahçe Başkanı Koç'tan İmamoğlu'na ziyaret
Fenerbahçe Başkanı Koç'tan İmamoğlu'na ziyaret Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
18.11.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Erol Bilecik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erol bilecik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.