Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık

Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık

Süper Kupa'da 7 Nisan'daki Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Fenerbahçe sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" paylaşımını yaptı. Sarı-lacivertli takım, 11 Nisan'da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la karşılaşacak.

Fenerbahçe, Galatasaray maçını es geçti: Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Süper Kupa'da Galatasaray ile 11 Nisan'da ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'la deplasmanda karşılaşacak. Ancak sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından "Olympiakos maçı hazırlıklarımıza başladık" şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, dün yaptığı açıklamada Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkacaklarını ifade ederek "Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor.

Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz. Sizleri kötü hissettirecek, sıkıntıya sokacak bir noktada olmayacaksınız. Taraftarlarımızın da maça gitme organizasyonu yapmasına gerek duymuyoruz. Urfa kentine de bir söz verelim, uygun bir tarihte Fenerbahçe A takımını Urfa'ya götürerek, takımımızı Urfa'daki kardeşlerimize izlettireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.