Erken Emeklilik Müjdesi

Erken Emeklilik Müjdesi

Son dakika erken emeklilik müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erken emeklilik müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erken emeklilik müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erken Emeklilik Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erken emeklilik müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 erken emeklilik müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm erken emeklilik müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT sonrası erken emeklilik geliyor! Primi eksik olanlara destek, işte şartlar
EYT sonrası erken emeklilik geliyor! Primi eksik olanlara destek, işte şartlar Erken emeklilik müjdesi verildi. 5 yıl kazanç sağlayacak. EYT'liler dahil milyonları kapsıyor. Önümüzdeki dönemde hem ev kadınlarını hem de Bağ-Kur'luları erken emekli edecek iki büyük reform daha gündeme gelecek. Bu reformlar hak sahiplerine erken emeklilik imkanı sağlayacak.
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Bağ-Kur'lu esnaf bekliyordu, 5 yıl erken emeklilik müjdesi geldi! 7200 prim günü ne zaman yasalaşacak?
Bağ-Kur'lu esnaf bekliyordu, 5 yıl erken emeklilik müjdesi geldi! 7200 prim günü ne zaman yasalaşacak? Türkiye'de 1 milyon esnafı doğrudan etkilemesi beklenen 9000 prim gününün 7200'e düşürülmesi için meclis çalışmaları devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın son açıklamasıyla gündem netleşti. Esnafın ve Bağ-Kur'lu vatandaşın 5 yıl erken emeklilik hayalinin gerçekleşeceği düzenlemeyle birlikte hayaller de gerçekleşmiş olacak.
6.03.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak Çalışan, çalışmayan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Emeklilik sistemi değişiyor. EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak.
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! SSK-Bağ-Kurlulara prim düzenlemesi, sistem değişiyor
Erken emeklilik müjdesi! SSK-Bağ-Kurlulara prim düzenlemesi, sistem değişiyor Erken emeklilik sinyali verildi. SSK-Bağ-Kurluları yakından ilgilendiriyor. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen SSK ve Bağ-Kur emekli aylığına yüzde 5 zam öngören torba yasa teklifinin getirdiği yenilikleri açıkladı. İşte detaylar...
20.01.2024 Çalışan Hakları
Erken emeklilik müjdesi! 4 A / 4 B / 4 C mensubu tüm çalışanları kapsıyor, tarihler belli oldu
Erken emeklilik müjdesi! 4 A / 4 B / 4 C mensubu tüm çalışanları kapsıyor, tarihler belli oldu Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
7.01.2024 Çalışma Hayatı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı
Borsa yatırımcısına sert uyarı yapıldı Borsa son günlerde sert hareketlere sahne oluyor. Çarşamba günü sert düşüş gösteren ve 7500 puan seviyelerine inen borsa perşembe ve cuma günleri önemli ölçüde yükseldi. Peki faiz kararı öncesinde borsa haftaya nasıl başlar? İşte detaylar...
18.12.2023 Ekonomi
Erken emeklilik müjdesi! Yeni düzenleme geliyor, işte bilinmeyen detaylar
Erken emeklilik müjdesi! Yeni düzenleme geliyor, işte bilinmeyen detaylar Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yüzbinlerce esnafın merakla beklediği emeklilikte aranan 9 bin prim gün şartının 7 bin 200'e düşürülmesi ile ilgili müjdeli bir haber verdi. Öte yandan emeklilik tarihini geri çekmek mümkün. Hem kadın hem de erkek çalışanlar yararlanabiliyor. Yasalarımız emekli olabilmek için prim günü, sigortalılık süresi ve yaş şartını doldurmak gerekiyor. EYT yasasına tabi olanların yaş şartı kalktı. Ancak emeklilik tarihini öne çekmek mümkün. Başvuru yapanlar erken emeklilik imkanından yararlanıyor. Aralık ayında başvuru yapanlar ise avantajlı oluyor.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu için son gün 2 Ocak 2024
Çiftçi Kayıt Sistemi başvurusu için son gün 2 Ocak 2024 Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2002 yılında uygulamaya konulan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) 2024 başvuruları için son gün yaklaşıyor. Üreticilerin, bakanlığın tarımsal desteklemelerinden faydalanabilmesi için 2024 üretim yılı ÇKS başvurularını ilçe müdürlükleri ve e-devlet üzerinden 2 Ocak 2024 tarihine kadar yaptırmaları gerekiyor.
17.12.2023 Gündem
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması Belediye başkan adayları için isim isim anket yaptıran AK Parti, sonuçları haftaya Erdoğan’a sunacak. Erdoğan, bu çalışmanın yanı sıra saha raporları, teşkilat temayülü ve eğilim anketi sonuçlarını karşılaştırarak adayları belirleyecek.
15.12.2023 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Erken emeklilik müjdesi! Primi devlet ödeyecek, EYT kaçırana fırsat
Erken emeklilik müjdesi! Primi devlet ödeyecek, EYT kaçırana fırsat Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ikinci bir torba yasa daha Meclis gündemine geliyor. EYT kaçırana erken emeklilik fırsatı sağlıyor. Yeni düzenlemeyle sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Ödenecek primlere devlet desteği verilecek. Teklifin, kısa süre içinde Meclis'e sunulması bekleniyor. Peki, emeklilik hakkı ne zaman gelecek? İşte yeni düzenlemenin detayları...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor
Merkez Bankası'ndan yeni rekor! Rezervlerde tırmanış sürüyor Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 42,9 milyar dolar artarak 141,4 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.
14.12.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı İnterpol Kırmızı Bülten’le aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da yapılan “KAFES-19” operasyonuyla yakalandı.
13.12.2023 Gündem
Erken emeklilik müjdesi: Tarih 6 yıl geri çekiliyor! Aralık ayında başvuran avantajlı olacak,
Erken emeklilik müjdesi: Tarih 6 yıl geri çekiliyor! Aralık ayında başvuran avantajlı olacak, Erken emekli olmak isteyenlere güzel haber! Emeklilik tarihini geri çekmek mümkün. Hem kadın hem de erkek çalışanlar yararlanabiliyor. Yasalarımız emekli olabilmek için prim günü, sigortalılık süresi ve yaş şartını doldurmak gerekiyor. EYT yasasına tabi olanların yaş şartı kalktı. Ancak emeklilik tarihini öne çekmek mümkün. Başvuru yapanlar erken emeklilik imkanından yararlanıyor. Aralık ayında başvuru yapanlar ise avantajlı oluyor.
13.12.2023 Çalışma Hayatı
Staj yapan milyonlara emeklilik yolu açılıyor! Erken emeklilik müjdesi
Staj yapan milyonlara emeklilik yolu açılıyor! Erken emeklilik müjdesi Staj sonrası emeklilik için büyük fırsat. Staj sigortası olan kadınların ilk sigorta girişleri doğum borçlanması yaptıkları süre kadar geriye çekiliyor. Bu kapsamda yapılacak 1 günlük borçlanma bile emeklilik tarihini bir yıl öne çekebilir. Çalışan kadınlar doğum, erkekler askerlik, doktora öğrenimi, tıpta uzmanlık, avukatlık stajını yapanların staj sürelerindeki borçlanmalar asgari ücrete endeksli bulunuyor. Borçlanma için ödenecek en düşük tutar asgari ücretin yüzde 32'si, en yüksek tutar da yüzde bu oranın 7.5 katı kadar. Asgari ücretin yüzde 50 artacağını varsayarak borçlanma tutarı bir o kadar artacak. Bugün itibarıyla bir günlük borçlanma tutarı en düşük 143 lira uygulanıyor. Asgari ücretin yüzde 50 artması durumunda günlük borçlanma için ödenecek tutar 214 lirayı geçecek. O yüzden geciktirmemekte fayda var.
10.12.2023 Emekli
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL?
Asgari ücrette gözler ilk toplantıda! 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak, kaç TL? Asgari ücret ne zaman belli olacak soruları son dakika yanıt arıyor. Aralık ayına giriş yapılmasıyla birlikte, 2024 Ocak ayında verilecek olan asgari ücret ne kadar olacak sorusunun yanıtı 11 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sonrasında netleşecek. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk toplantı pazartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak.
9.12.2023 Ekonomi
Erken emeklilik müjdesi! Tarih öne çekiliyor, Staj yapanlara emeklilik yolu açılıyor
Erken emeklilik müjdesi! Tarih öne çekiliyor, Staj yapanlara emeklilik yolu açılıyor Staj sonrası emeklilik için büyük fırsat yolu açılıyor. Staj sigortası olan kadınların ilk sigorta girişleri doğum borçlanması yaptıkları süre kadar geriye çekiliyor. Bu kapsamda yapılacak 1 günlük borçlanma bile emeklilik tarihini bir yıl öne çekebilir. Çalışan kadınlar doğum, erkekler askerlik, doktora öğrenimi, tıpta uzmanlık, avukatlık stajını yapanların staj sürelerindeki borçlanmalar asgari ücrete endeksli bulunuyor. Borçlanma için ödenecek en düşük tutar asgari ücretin yüzde 32'si, en yüksek tutar da yüzde bu oranın 7.5 katı kadar. Asgari ücretin yüzde 50 artacağını varsayarak borçlanma tutarı bir o kadar artacak. Bugün itibarıyla bir günlük borçlanma tutarı en düşük 143 lira uygulanıyor. Asgari ücretin yüzde 50 artması durumunda günlük borçlanma için ödenecek tutar 214 lirayı geçecek. O yüzden geciktirmemekte fayda var. Öte yandan 'Çıraklık ve Staj Sigortası Mağdurları' yarın İstanbul'da bir araya gelecek. İşte detaylar...
9.12.2023 Çalışma Hayatı
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış Bankacı Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Kuşkulandıkları için Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan, "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Benim size verdiğim evrak banka şubesinin size vereceği evraktan daha değerli. Zaten resmi evrak da o. Hoca da vadesini uzattı. Biz gizli bir ısın kodundayız. Vade dolmadan şubeye giderseniz sorun yaşarız. İşlemlerde bir problem olmadığı için ben rahatım. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor.
8.12.2023 Gündem
Erken emeklilik müjdesi! SGK genelge ile duyurdu, milyonlarca memur bekliyordu
Erken emeklilik müjdesi! SGK genelge ile duyurdu, milyonlarca memur bekliyordu Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan resmi açıklama geldi. Milyonlarca kişinin emeklilik tarihi öne çekiliyor. Erken emeklilik detayları açıklandı. Kimlerin yararlanacağı belli oldu. SGK, Yargıtay’ın kararı üzerine memurlara yönelik önemli bir düzenleme yaptı. Buna göre hizmet borçlanması yapan memurların borçlandıkları süre, emeklilik hesaplanırken sayılabilecek. Böylece memurlara daha erken emekli olma imkanı doğacak. İşte erken emeklilik ile ilgili ayrıntılar...
15.11.2023 Çalışma Hayatı
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrencilerin sınıfı geçemeyeceğini söyledi. Tekin, öğretmen atamaları konusunda da Bütçe kanunu geçmeden rakamlar belli olursa atama sürecini başlatacaklarını açıkladı.
23.09.2023 Eğitim
5 yıl erken emeklilik müjdesi! Emeklilikte yeni dönem
5 yıl erken emeklilik müjdesi! Emeklilikte yeni dönem Emeklilik ile ilgili flaş detay ortaya çıktı. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak Prim reformuyla emekli aylığı da yüzde 20 artacak. Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. 4A olarak tanımlanan işçi, 4C olarak tanımlanan memurlar için prim ödeme gün sayısı 7 bin 200, 4B olarak tanımlanan yani işverenler için ise bu süre 9 bin gün olarak uygulanıyor. İşte emeklilik ile ilgili detaylar...
23.09.2023 Emekli
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor
Borsa İstanbul'dan rekor üstüne rekor Borsa İstanbul güne yüzde 0,49 oranında primle 7256 puandan başladı. BİST hızlı yükselişe geçti ve 7400 puan ile tarihi yüksek seviyeye ulaştı.
4.08.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum
Prof. Dr. Pampal duyurdu: Depremlerin önceden tahmin edileceğini düşünüyorum Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, depremlerin önceden tahmini konusunda çok sayıda yöntemin dünyanın her yerinde yoğunlukla kullanıldığını söyledi. Pampal, "Önümüzdeki dönemlerde depremlerin önceden tahmin edileceğini, can kayıplarının minimuma ineceğini düşünüyorum" dedi.
4.08.2023 Gündem
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu'
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu' Aile tatilinin son gününde rahatsızlanan 35 yaşındaki ABD'li kadın ne kadar su içerse içsin susuzluğunun geçmediğini belirterek litrelerce su içti. Tatil dönüşü evinde bayılan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorlar ölüm sebebinin ' su zehirlenmesi' olduğunu açıkladı.
4.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Erken Emeklilik Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erken emeklilik müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.