Erkan Avcı

Erkan Avcı

Son dakika erkan avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkan avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkan avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 erkan avcı haberi bulunmuştur. Tüm erkan avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncuları || Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kızıl Goncalar dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Tanıtım fragmanı da yayınlandı. Kızıl Goncalar dizisinin kadrosu ve konusu fragmanın yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne, Kızıl Goncalar dizisinin oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak, Kızıl Goncalar dizisi ne zaman başlıyor?
29.11.2023 Televizyon
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı
Ece Çeşmioğlu bebeği Zeynep ile pozunu paylaştı Kendisi gibi oyuncu Taner Ölmez ile geçtiğimiz yıl haziran ayında nikah masasına oturan Ece Çeşmioğlu, yaklaşık beş ay önce kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu, bebeğiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
29.07.2022 Magazin
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Meslek liselerinde eğitim görecekler! İmzalar atıldı
Meslek liselerinde eğitim görecekler! İmzalar atıldı Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında, yabancı öğrencilerin mesleki ve teknik Anadolu liselerinde eğitim görmesine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. İlk etapta 6 Balkan ülkesinden 60 yabancı öğrenci, Türkiye'de 7 meslek okulunda eğitim görecek. Bakan Mahmut Özer, "Katsayı uygulamasının mesleki eğitimde yol açtığı hasar tedavi edildiği gibi artık dimdik ayakta, mesleki eğitim ülkenin geleceğine umut veren bir eğitim türüne dönüşmüştür" dedi.
2.06.2022 Eğitim
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu!
Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bebeklerine kavuştu! Geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenen oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızları Zeynep'e kavuştu.
24.03.2022 Magazin
Kuruluş Osman dizisine veda etti!
Kuruluş Osman dizisine veda etti! ATV ekranlarında sevilen dizisi 'Kuruluş Osman' dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde Tekfur 'Rogatus Lazkaris' öldü. Böylece 'Lazkaris'i canlandıran Yıldıray Şahinler, yapıma veda etti.
25.02.2022 Televizyon
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da!
Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da! Kuruluş Osman'ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi Kuruluş Osman yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kuruluş Osman dizisi hakkında merak edilenler...
28.09.2020 Gündem
Tolgahan'dan 'Şampiyon' dizisine veda mesajı
Tolgahan'dan 'Şampiyon' dizisine veda mesajı TRT 1'in dizisi 'Şampiyon' final yaparak ekrana veda edecek. Başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman da dizinin son planını çektiklerini ifade ederek hayranlarına veda mesajı yayınlandı.
2.08.2020 Televizyon
Şampiyon yeni bölüm ne zaman? Şampiyon yeni bölüm neden yayınlanmadı? Şampiyon 15. Bölüm fragmanı izle
Şampiyon yeni bölüm ne zaman? Şampiyon yeni bölüm neden yayınlanmadı? Şampiyon 15. Bölüm fragmanı izle TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinin 29 Aralık Pazar günü yayınlanmaması sonrasında, izleyiciler Şampiyon yeni bölüm ne zaman? Şampiyon yeni bölüm neden yayınlanmadı? Gibi soruları sormaya başladı. Peki, Şampiyon dizisi hakkında merak edilenler…
30.12.2019 Gündem
Tolgahan Sayışman, Mardin'de
Tolgahan Sayışman, Mardin'de Oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki gün Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin davetiyle Mardin'e gitti.
25.12.2019 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
18.10.2019 Yaşam
Kalp krizi riski kışın 4 kat artıyor
Kalp krizi riski kışın 4 kat artıyor Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erkan Avcı, kış aylarında kalp krizi riskinin 3-4 kat daha fazla olduğunu söyledi.
14.01.2019 Sağlık
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018 Televizyon
Müslüm filminden bir rekor daha!
Müslüm filminden bir rekor daha! Müslüm filmi 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti.
27.11.2018 Magazin
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi. Bugüne kadar toplam hasılatı 8 milyon 683 bin olan filme sosyal medyada övgü dolu sözler sarf edildi. "Ciğerimizi salonda bıraktık", "Film ateş ediyor", "Çok güzeldi, çok buruktu" gibi yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları filmi izlerken yaşadıkları duygusal anları esprili bir dille paylaştı.
30.10.2018 Kültür Sanat
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da kimlerin ölerek veda ettiği belli oldu. Çukur'un sezon finalinde yapılan saldırı sonrasında kimlerin öldüğü merak konusu olmuştu. Çukur'un yeni bölümünde, diziden sezon finali sonrasında ayrılan oyuncular belli oldu.
2.10.2018 Televizyon
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne
Çukur son bölümde neler yaşandı? Çukur 2. sezon 2. bölümden ilk sahne Çukur dizisi dün akşam ekrana geldi ve yeni sezona başlamış oldu. Peki Çukur'da neler yaşandı? 2. sezon 2. bölümden sahnenin de yayınlandığı Çukur dizisinde Yamaç ile Cumali Koçovalı arasındaki diyalog hafızalara kazınacak.
18.09.2018 Gündem
'Çukur'da son bomba! İşte yeni isim
'Çukur'da son bomba! İşte yeni isim Yeni sezonu bu akşam başlayacak olan 'Çukur dizisinde, 'İdris Koçavalı' karakterinin unutamadığı aşkı 'Meliha' karakterini kimin canlandıracağı konusu netlik kazandı.
17.09.2018 Magazin
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor!
Çukur yeni sezonuna bu akşam başlıyor! Çukur dizisi yeni sezon fragmanlarını peşpeşe yayınlayarak fenomenlerini heyecanlandırdı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken ve reyting rekorları kıran Çukur dizisinde neler yaşanacak? Çukur bu akşam Show TV'de izlenebilecek.
17.09.2018 Gündem
Çukur'un yeni sezonundan ilk kareler yayınlandı
Çukur'un yeni sezonundan ilk kareler yayınlandı Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’un yeni sezon çekimleri başladı. Karakuzular Çetesi’nin ilk defa görüldüğü teaser heyecanı artırırken setten ilk kareler yayınlandı.
8.09.2018 Magazin
Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman?
Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman? Çukur dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla fenomen hale gelen Çukur'da yine bomba gibi olaylar yaşanacak. Peki Çukur'un yeni sezon ilk bölümü hangi tarihte başlayacak?
6.09.2018 Gündem
"Müslüm" 26 Ekim'de vizyona girecek
"Müslüm" 26 Ekim'de vizyona girecek Sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını konu alan "Müslüm", 26 Ekim'de izleyiciyle buluşacak.
28.08.2018 Kültür Sanat
Çukur'a 2 yeni transfer
Çukur'a 2 yeni transfer Çukur'un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşanmış; Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli), Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse butün karakterler diziye veda etmişti. Dizinin yeni sezonunda rol alacak iki isim belli oldu. Erkan Avcı ve Berkay Ateş Çukur kadrosuna katıldı
17.08.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.