Gazete Vatan Logo

Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman?

Çukur dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla fenomen hale gelen Çukur'da yine bomba gibi olaylar yaşanacak. Peki Çukur'un yeni sezon ilk bölümü hangi tarihte başlayacak?

Çukur yeni sezon fragmanı heyecan yarattı! Yeni bölüm ne zaman?

Çukur yeni sezonu için geri sayım başladı. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte Çukur sevenleri daha da heyecanlandı. Çukur yeni sezonunun başlayacağı tarih henüz netleşmedi. Açıklandığında haberimizde yer alacaktır.

ÇUKUR YENİ SEZON FRAGMANI

Çukur sokaklarının savaş alanına döndüğü, İdris’in mekanının yerle bir edildiği tanıtımda Çukur sakinlerinin korku dolu gözlerle izlediği Karakuzular, Koçovalılara kafa tutuyor. Farklı sembolleriyle dikkat çeken Karakuzuların liderleri Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun (Berkay Ateş) ortaya çıkarken, “Biz Karakuzularız! Bizim geçmişimiz yok; anamız yok, babamız yok. Sürüde ilk biz belli oluruz. Bizi bir tek birlik olmak kurtarır.” sözleri Çukur’un heyecan dolu yeni sezonundan ipuçları veriyor. Çetenin, Koçovalılara ait ne varsa ortadan kaldırdığı, hafızalara kazınan Çukur sembolünün değiştiği anlar merakı arttırıyor. Bitik halde görülen Yamaç’ın öfke dolu bakışları ise gerilimi yükseltiyor. Çukur, büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni sezonuyla ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ÇUKUR SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak.

Çukur'a 2 yeni oyuncu!

Erkan Avcı ve Berkay Ateş, 'Çukur'un oyuncu kadrosuna katılan ilk isimler oldu.