Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 300. bölüm fragmanı yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kurtlar Vadisi Pusu 300. yeni bölüm fragmanı...
10.06.2016 Magazin
Dink davası savcısı: "Hepsi biliniyordu"
Dink davası savcısı: "Hepsi biliniyordu" AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin kamu görevlileri hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan ve 160 sayfadan oluşan iddianamede 26 şüpheli var. Dink ailesinden 5 kişi de şikayetçi olarak yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Canlı yayında İlber Ortaylı'yı kızdıran söz
Canlı yayında İlber Ortaylı'yı kızdıran söz Habertürk'te Tarihin Arka Odası programında ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile Erhan Afyoncu arasında yaşanan Osmanlıca tartışması gerginliğe neden oldu.
16.12.2014 Sinema-Dizi
Hasip Kaplan sinirini NTV spikerinden çıkardı
Hasip Kaplan sinirini NTV spikerinden çıkardı HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ile NTV spikeri Erhan Ertürk arasında tansiyon canlı yayında yükseldi.
23.10.2014 Haber

Benzer Haber Etiketleri