Ergun Plak

Ergun Plak

Son dakika ergun plak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ergun plak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ergun plak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ergun Plak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ergun plak gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 ergun plak haberi bulunmuştur. Tüm ergun plak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serhat Kılıç kız arkadaşıyla görüntülendi
Serhat Kılıç kız arkadaşıyla görüntülendi Serhat Kılıç, önceki akşam Nişantaşı’nda aracına binerken objektiflere takıldı.
9.11.2019 Magazin
Serhat Kılıç bakın hangi diziye dahil oldu!
Serhat Kılıç bakın hangi diziye dahil oldu! 'Seksenler' dizisinin 'Ergun Plak'ı Serhat Kılıç, başka bir diziyle ekranlara gelecek.
30.03.2017 Televizyon
'Ergun Plak'tan kötü haber!
'Ergun Plak'tan kötü haber! TRT 1'de yayınlanan 'Seksenler' dizisinde 'Ergun Plak' karakterine hayat veren Serhat Kılıç, yeni sezonda projede yer almayacağını açıkladı.
2.09.2016 Televizyon
Seksenler 193. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle
Seksenler 193. bölüm fragmanı yayınlandı - İzle Trt 1 ekranlarının beğeniyle izlenen dönem dizisi Seksenler 193. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki bu hafta ilgi ile takip edilen Seksenler'de neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Seksenler 193. bölüm fragmanı...
13.05.2016 Magazin
Seksenler 192.bölüm fragmanında Nazlı'dan şok hamle!
Seksenler 192.bölüm fragmanında Nazlı'dan şok hamle! Trt 1 ekranlarının aile sıcaklığında ki dizisi Seksenler soluksuz izlenmeye devam ediyor. 192.bölüm fragmanı yayınlanan Seksenler'de şok gelişmeler yaşanıyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Seksenler son yayınlanan yeni bölüm fragmanı...
6.05.2016 Magazin
Seksenler 188.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle
Seksenler 188.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler ilgi ile takip ediliyor. Seksenler 188. fragmanı yayınlandı mı? Heyecanla beklenen Seksenler hakkında bilgiler haberimizde...
4.04.2016 Magazin
Seksenler 187.bölüm fragmanında Nazlı ile Ergun evleniyor mu?
Seksenler 187.bölüm fragmanında Nazlı ile Ergun evleniyor mu? Trt 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dönem dizisi Seksenler soluk soluğa izlenecek bir bölümle ekranlara geliyor. 187.bölüm fragmanı yayınlanan Seksenler'de izleyici tarafından merakla beklenen olaylar yaşanacak. Seksenler son gelişmeler ile haberimizde.
1.04.2016 Magazin
Seksenler yeni bölümde Ergun'a kötü sürpriz!
Seksenler yeni bölümde Ergun'a kötü sürpriz! TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Seksenler bu akşam 137. bölümü ile ekrana kilitleyecek. Ergun'un Almanya'daki karısı Helga'nın sürpriziyle ortalık karışıyor. Seksenler yeni bölümde heyecan dorukta.
16.12.2014 Magazin
Seksenler yeni bölümde Ergun yakalanıyor!
Seksenler yeni bölümde Ergun yakalanıyor! TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Seksenler bu akşam yine eğlence dolu bir bölüm ile ekrana gelecek. Ergun'un boşanma işleri uzayınca Nazlı ve Ahmet bu durumdan kuşkulanıyor. Seksenler yeni bölümde neler olacak işte ayrıntılar..
9.12.2014 Magazin
Seksenler dizisi için flaş karar!
Seksenler dizisi için flaş karar! TRT 1 ekranının ilgiyle takip edilen aile dizisi Seksenler ilk günkü temposuyla devam ediyor. Salı günleri ekrana gelen Seksenler yeni dizilerin yayına alınmasından dolayı farklı bir güne geçmesi için karar alındı. Seksenler yeni bölümleri ile çok yakında yeni gününde TRT 1'de.
4.12.2014 Magazin
Seksenler yeni bölümde boşanma krizi!
Seksenler yeni bölümde boşanma krizi! TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler Salı günlerini renklendirmeye devam ediyor. Ergun Nazlı'dan sakladığı formalite evliliğini sonlandırabilecek mi merak konusu. Boşanma avukatı herkesin yanında ortaya çıkınca işler karışır. Seksenler yeni bölümüyle herkesi ekrana kilitleyecek.
2.12.2014 Magazin
Sürpriz Aşk
Sürpriz Aşk Aşkları 'Deliha' filminde başladı!
25.11.2014 Magazin
Seksenler'de kıskançlık krizi büyüyor
Seksenler'de kıskançlık krizi büyüyor TRT'nin her hafta beğenilerek izlenen dizisi Seksenler'de Nazlı’ya İngiltere'den gelen bir mektup yüzünden kıskançlık krizine giren Ergun, ortalığı karıştırıyor.
14.10.2014 Arşiv
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor Seksenler son bölümde, Ahmet ve Gülden yeni bir eve çıkmaya karar verdiler ancak Seksenler son bölümde çözmeleri gereken bir sorun vardı. Evi aldıklarını Fehmi ve Rukiye'ye nasıl söyleyecekler?
25.09.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ergun Plak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ergun plak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.