Seksenler

Seksenler

Son dakika seksenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seksenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seksenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seksenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seksenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 seksenler haberi bulunmuştur. Tüm seksenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber!
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber! Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.
6.03.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı!
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı! Kendisi gibi oyuncu olan Ceyhun Fersoy ile evli Begüm Öner önceki gün bir davette objektiflere yansıdı. 'Seksenler' dizisinde birlikte kamera karşısına geçen ikiliden Öner, dedesinin doktor olduğunu ve bu nedenle ilginç bir hobisi olduğunu açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin
Seda Sayan: Lütfen yardımlarınıza devam edin Tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için yardım toplayan Seda Sayan, “İlk günden beri elimden geleni yapıyorum. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ama bölgeye giden yardımlar azalmış. Buradan tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin” diye konuştu.
26.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği!
Seksenler dizisi ekibinden depremzedelere moral yemeği! 'Seksenler' dizisi ekibi, önceki gün Darıca’daki platosunda afet bölgesindeki çeşitli illerden gelen depremzedeleri ağırladı.
26.02.2023 Magazin
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne?
Green card sonuçları açıklandı mı? Green card başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Oyuncu Erdem Baş’ın Green Card başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte ABD’ye taşınması magazin gündeminin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş’ın “Green Card' çıktı. Bundan sona ABD'de yaşayacağım." açıklamasının ardından pek çok kişi ‘Green Card’ ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, Green kart nedir? Green card (yeşil kart) başvurusu nasıl yapılır? Green card başvuru şartları ne? Green card sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
8.05.2022 Yaşam
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı!
Oyuncu Erdem Baş New York'a taşındı! "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın", "Seksenler" gibi dizilerle rol alan Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdem Baş, ABD'ye taşındı.
8.05.2022 Magazin
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel spor tarzıyla dikkat çekti! Amuda kalktı ve...
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel spor tarzıyla dikkat çekti! Amuda kalktı ve... Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel Seksenler dizisinde rol almaya başladığı günden beri popülerliğini artırdı. Oyuncu Zeynep Sever Demirel'in sosyal medya paylaşımları da merak ediliyor. Demirel son olarak spor tarzını gösterip amuda kalkınca takipçilerinden beğeni topladı.
26.04.2022 Magazin
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest!
Ayşe Tolga'nın eski eşinden büyük jest! Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga eviyle ilgili sıkıntı yaşarken imdadına eski kocası koştu. Marsel Eskinazi eski karısının aradığı evi 7 günde bulup bir de hediye etti. Oyuncu Ayşe Tolga ise bu duruma dair "İçimize sindi, çok mutluyuz" dedi.
24.03.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm var mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 24. Bölüm ne zaman, neden yok? 17 Mart TRT 1 yayın akışıé
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm var mı? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 24. Bölüm ne zaman, neden yok? 17 Mart TRT 1 yayın akışıé Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Perşembe günler TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı en son 23. bölümü ekrana geldi. Berat Kandili’nin bugün idrak edilmesi sebebi ile bu akşam Barboroslar Akdeniz’in Kılıcı dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İşte deratlar…
17.03.2022 Televizyon
Zeynep Demirel formda vücuduyla hayran bıraktı!
Zeynep Demirel formda vücuduyla hayran bıraktı! Son olarak 'Seksenler' dizisinde ekranlarda olan Zeynep Sever Demirel, formda vücudunu spor yaparak koruyor. Demirel, son olarak spor sonrası yaptığı paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı. Zeynep Demirel'in formda vücudu herkesi hayran bıraktı.
16.03.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman, bugün Masumlar Apartmanı var mı? Bu akşam Masumlar Apartmanı yok mu, neden?
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman, bugün Masumlar Apartmanı var mı? Bu akşam Masumlar Apartmanı yok mu, neden? Bu akşam Masumlar Apartmanı var mı, Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı hayranları merakla yeni bölümü bekliyor. 11 Ocak TRT 1 yayın akışında  Masumlar Apartmanı’nı göremeyenler arama motorlarına yönelerek, Masumlar Apartmanı bugün yok mu, neden yok? sorusuna yanıt ararken Masumlar Apartmanı yeni bölüm hakkındaki aramalarını da arttırdı.
11.01.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Masumlar Apartmanı bu akşam var mı, bugün yeni bölüm yok mu? Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 4 Ocak yayın akışında yer almadı. Peki, Masumlar Apartmanı bugün var mı, bu akşam neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
4.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı!
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı! 'Seksenler' dizisinde rol alan oyuncu çift Ceyhun Fersoy (39) ile Begüm Öner'in (32), geçtiğimiz hafta Cihangir'de bir mekânda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Mekanda bulunan bir kişinin, masanın üzerine çıkıp, Fersoy'un üzerine atladığı an kameraya böyle yansıdı.
23.12.2021 Magazin
Ceyhun Fersoy darp edildiğini böyle duyurdu!
Ceyhun Fersoy darp edildiğini böyle duyurdu! TRT 1’de yayınlanan ‘Seksenler’ dizisinde rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla darp edildiğini duyurdu.
13.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü oyuncu Kemal Kuruçay son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu Kemal Kuruçay, Ankara'da ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, sanat camiasından katılımın az olduğu gözlenirken, Kuruçay'ın yeğeni Baran Cimitay, "Kıymet bilinmiyor. Bizler daha çok katılım bekliyorduk" dedi.
23.10.2021 Magazin
Kemal Kuruçay'ın ölümü ünlüleri yasa boğdu
Kemal Kuruçay'ın ölümü ünlüleri yasa boğdu Bir süredir 'Seksenler dizisinde 'Seyfi' karakterini canlandıran Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun 'Seksenler' setinde kalp krizi geçirdikten sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kuruçay'ın vefatının ardından başsağlığı mesajları paylaşıldı.
23.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seksenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seksenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.