Gazete Vatan Logo

Seksenler'de kıskançlık krizi büyüyor

TRT'nin her hafta beğenilerek izlenen dizisi Seksenler'de Nazlı’ya İngiltere'den gelen bir mektup yüzünden kıskançlık krizine giren Ergun, ortalığı karıştırıyor.

Ergun Plak’ın Kıskançlık Krizi Büyüyor!

Nazlı’ya İngiltereden gelen bir mektup yüzünden kıskançlık krizine giren Ergun, ortalığı karıştırır. Ergun, Nazlı’nın İngiliz mektup arkadaşının yazdıklarını okuyup, yazılanları Türkçe’ye çevirmeye çalışırken birbirinden komik anlar yaşanır. Şahin’in babası Gazanfer, Almanya’daki karısıyla sürekli telefonla konuşunca, Fehmi’lere oldukça kabarık bir telefon faturası gelir. Rukiye ve Nazlı bu faturayı Fehmi’den köşe bucak saklarken, Fehmi gerçekleri öğrenmiştir! Ahmet ve Gülden arasındaki yemek gerginliği devam etmekte, Ahmet Gülden’in yaptığı hiçbir yemeği yiyememektedir. Öte yandan Pastacı Sami banka kartını kaybedince mahellede büyük bir telaş yaşanır.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seksenler’deki Su Sıkıntısı Büyüyor!

Şimdi evlerde herhangi bir eşya olarak duran çamaşır makineleri, seksenli yıllarda insanların küçük dünyalarının büyük sorunlarıydı. Gülden ve Ahmet’in yeni evinin temel sorunu da çamaşır makinesi olmuştu. Fehmi, Gülden ve Ahmet’e ev hediyesi olarak merdaneli çamaşır makinesi almayı düşünmektedir, ancak Gülden otomatik çamaşır makinesi istemektedir. Babası ve karısı arasında kalan Ahmet ise zor anlar yaşar. Çınaraltı Mahallesinde büyük bir su sıkıntısı yaşanmaktadır. Sami’nin saatlerce arabasını yıkaması ve Şahin’in babasının da uzun süren banyo sefası, bu sıkıntıya tuz biber olur. Bu sırada Gülden ve Ahmet’in yeni evini yerleştirmeye çalışan komşular ve Rukiye ise, su sıkıntısından nasibini alır.

Haberin Devamı

Pastacı Sami’ye Büyük Şok!

Şahin’in babası, Almanya’dan geldiği gibi, Pastacı Sami’nin yanına gider. Gazanfer, oğlu Şahin’le Sami arasındaki gerginliğin hesabını sormak için oldukça hazırdır! Şahin’in büyük teklifi ise, Elvan’ı şoka uğratır. Şahin, Elvan’la kaçıp evlenmek istemektedir. Elvan’ı zor bir karar beklemektedir. Ahmet ve Gülden, kendi evlerine çıkmak üzeredir. Ancak bunu Fehmi ve Rukiye’ye söylemek oldukça zordur. Artık nişanlı olan Nazlı ve Ergun’u ise birbirinden mutlu günler bekliyordur.