Gazete Vatan Logo
Magazin Seksenler 188.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Seksenler 188.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler ilgi ile takip ediliyor. Seksenler 188. fragmanı yayınlandı mı? Heyecanla beklenen Seksenler hakkında bilgiler haberimizde...

Seksenler 188.bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

Oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Serhat Kılıç ve Şoray Uzun gibi isimleri barındıran Seksenler gümbür gümbür bir bölümle daha izleyiciyi ekrana kilitlemeyi planlıyor. Seksenler 188.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Soluksuz izlenen Seksenler fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

SEKSENLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nazlı’nın Kına Gecesinde Duygusal Anlar Yaşanacak!Ergun ve Nazlı’nın evlenmesine çok az kalmıştır. Ergun, Nazlı ile birlikte yaşayacakları evi tutmuş, neredeyse nikah hazırlıkları tamamlanmıştır. Ergun ve Nazlı nikah için çok heyecanlıyken, Ergun’un para harcamasını engellemeye çalışan dayısı Selçuk, ikiliye zor anlar yaşatır.Ergun, Nazlı ve ailesi için bohça yapması gerektiğini yeni öğrenmiştir.

SEKSENLER 187.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ergun başta Fehmi olmak üzere ailenin tüm fertleri için hediyeler almaya ve bohçayı hazırlamaya başlar. Ergun, özellikle Fehmi için hediye bulmakta çok zorlanır.Nazlı’nın gelinliğini Emel dikecektir. Ancak talihsiz bir kaza sonucu gelinliğe vişne lekesi bulaşır. Komiser Rıza ve Emel, lekeyi çıkarmaya çalışsalar da başarılı olamazlar. Bu sırada Nazlı ise gelinliğini merakla beklemektedir.Nazlı için evde çok güzel bir kına gecesi organize edilir ve mahallenin tüm kadınları, akrabalar davet edilir. Kına gecesinde Rukiye ve Nazlı arasında duygusal anlar yaşanır.

Haberin Devamı

SEKSENLER GENEL BİLGİ

Dizi ilk bölümde babanın evin satılması teklifini öğrenmesi ile biter. Hayatını çocuklarına ve ailesine adamış olan Fehmi çocuklarına şöyle bir teklif götürecektir; “Eğer evin satılmasını istiyorsanız bir şartım var. Bir ay boyunca bu evde birlikte yaşayacaksınız”. Fehmi’nin tüm beklentisi ise birbirinden tamamen kopmuş çocuklarının bu bir ay boyunca tekrar birbirlerine bağlanmasıdır. Seyirci ise hem bu ailenin geçmişini yavaş yavaş öğrenecek hem de günümüzde hangi noktaya varacağını merak edecektir.
Maddi sıkıntılar içinde olan aile fertleri babanın bu teklifini mecburen kabul eder ve bu eski evde yaşamaya başlar.
Bu eski ev ve hatıralar Fehmi Bey’in çocukları ve torunları üzerinde büyük bir değişime neden olur ve zaman ilerledikçe tüm aile bireyleri evin satılması fikrinden vazgeçerler. Bu ev hepsini iyileştirmiştir. Aile dayanışması, geçmişte yaşanan hatıralar, bu Seksenler mahallesinde hepsinin kenetlenmesine neden olur.
Seksenler Dizisinin Karakterleri
Seksenler dizisinin başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Berat Yenilmez, Hakan Bulut ve Necmi Yapıcı gibi ünlü isimler vardır.
Fehmi karakterine can veren usta oyuncu Rasim Öztekin, Seksenler dizisinde geleneksel-modern kıskacına takılıp kalmış bir babayı oynamaktadır. Nazlı, Ahmet ve Çağatay’ın babası olan Fehmi’nin en ünlü lafı “İcat Çıkartma”dır.
Rukiye karakterine can veren Özlem Türkad, Seksenler dizisinde, her geleneksel Türk annesi gibi çocukları ve babaları arasında paravan görevini gören bir annedir. Rukiye’nin bu hayattaki en büyük amacı çocuklarının SSK’lı bir işte çalışması ve hayırlı kısmetlerle evlenmesidir. Rukiye’nin en sık kullandığı cümle “ SSK’sı var mı çocuğum?” dur.
Ahmet karakterine can veren Şoray Uzun, Seksenler dizisinde Gülden’e aşık olan ve tek isteği onunla mutlu bir yuva kurmak olan delikanlı bir gençtir. Ahmet, sadece Nazlı ve Çağatay’ın değil, tüm mahallenin de abisidir.
Nazlı karakterine can veren Yasemin Çonka, Seksenler dizisinde annesinin evlilik ısrarlarından sıkılmış, üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan, mahallenin Ergun Plak’ına aşık genç bir kızdır. Önceleri bu aşkı ailesinden saklasa da şimdilerde Ergun ile olan birlikteliğini resmiyete taşıyıp nişanlandıkları için, ailesinin haberi vardır. Ancak ailesi bu birlikteliği hiç desteklememektedir.
Çağatay karakterine can veren İlker Ayrık, Seksenler dizisinde ailenin laftan anlamaz, haylaz ama bir o kadar da duygusal olan en küçük çocuğudur. Şimdilerde askere gitmeye hazırlanan Çağatay’ın en büyük hayali, ünlü bir yazar olmaktır. Çağatay’ın en büyük hobisi ise futbol oynamaktır. Futbolcu olmaya çalışmış ama ne yazık ki becerememiştir. Gülden karakterine can veren Ayşe Tolga, Çınaraltı mahallesinin en güzel kızı, Nazlı’nın en yakın arkadaşı ve Ahmet’in eşidir. Başlarda Ahmet’e hiç yüz vermese de, sonrasında aralarında çok büyük bir aşk başlamıştır.
Yönetmen :
Müfit Can Saçıntı
Yapımcı :
Birol Güven
Tarih :
Cumartesi - 20.00

Haberin Devamı