Ergani

Ergani

Son dakika ergani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ergani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ergani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ergani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ergani gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 ergani haberi bulunmuştur. Tüm ergani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda muavini olan Abbas İşler’i ezerek öldüren şoförün ifadesi ortaya çıktı. Şoför Sebahattin İnce ifadesinde, “Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Tesis personeli o esnada araya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır'a doğru yola çıktık” dedi.
9.01.2024 Gündem
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar Diyarbakır’da, mola verdikleri otogarda tartıştığı muavinini Abbas İşler’i (42) ezip ölümüne neden olan yolcu otobüsünün şoförü Sebahattin İnce (40) tutuklandı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği bu nedenle de İşler ile aralarında tartışma çıktığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Diyarbakır’da lastiği patlayan otomobil takla attı! Kan donduran kaza
Diyarbakır’da lastiği patlayan otomobil takla attı! Kan donduran kaza Diyarbakır’da lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkıp taklalar atan otomobildeki 3 kişi öldü.
17.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Diyarbakır’da orman yangını
Diyarbakır’da orman yangını Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
25.08.2023 Gündem
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Telefon numaraları tamamen rastgele değildir. Onları oluşturan ve alan kodu ya da önek denilen şeyi oluşturan ilk rakamlar, aslında çeşitli organlar tarafından çıkarılan kesin kurallara uyar. Günlük hayatta bilinmeyen telefon kodları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. 
27.05.2023 Yaşam
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı?
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı? Diyarbakır seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında açıklanacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye geneli seçim sonuçları gazetevatan seçim 2023 sayfasında olacak. Diyarbakır TBMM'ye göndereceği 12 milletvekilni seçmek için sandık başına gidecek. 2018 seçim sonuçlarıyla Diyarbakır şaşırtan sonuçlar almıştı. Peki Diyarbakır 14 mayıs seçim sonuçları ile Kayapınar, Bağlar, Yenişehir, Ergani, Sur, Silvan, Çınar, Bismil Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ve Dİyarbakır milletvekili dağılımları... Peki Diyarbakır hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti'
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti' Van’ın Erciş ilçesinden Diyarbakır’a gelerek, satın almak istediği otomobil için anlaştığı 1 milyon 150 bin TL’yi satıcı C.Y.’nin isteği üzerine, ilanda adı geçen H.A.’nın banka hesabına gönderen Müslim Çalış’ın başına gelmeyen kalmadı
5.05.2023 Yaşam
Hemşire bandı çıkarırken bebeğin parmağını kesti
Hemşire bandı çıkarırken bebeğin parmağını kesti Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde rahatsızlanarak devlet hastanesine getirilen ve tedavisinin ardından açılan damar yolunu sabitlemek için kullanılan yapışkan bandı makas kullanarak çıkarmak isteyen hemşire, 6 aylık kız çocuğunun başparmağının uç kısmını kesti. Çocuk ameliyata alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
6.04.2023 Yaşam
Sünnet yerine 'bademcik' ameliyatı yaptılar! Doktorlara soruşturma açıldı
Sünnet yerine 'bademcik' ameliyatı yaptılar! Doktorlara soruşturma açıldı Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, sünnet için hastaneye götürülen B.Y.'nin (2,5) bademciklerinin ameliyatla alınmasıyla ilgili incelemede, aralarında doktorların da olduğu 12 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı.
14.03.2023 Gündem
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi
Diyarbakır'da eşyalar binalardan çıkarılıyor, taşıma ücretleri sabitlendi Diyarbakır'da depremzedeler, hasarlı evlerinden eşyalarını tahliyeye başladı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, fahiş fiyatların engellenmesi için taşıma ücretlerinin sabitlendiğini açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama...
Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1-3+1 TOKİ Diyarbakır kura sonuçları isim listesi sorgulama... Diyarbakır TOKİ kura çekilişi sonuçları araştırması başladı. TOKİ Diyarbakır kura çekimiyle 2+1 ve 3+11 evlerin sahibi belli olacak. 2 ilçede toplamda 5 bin 500 sosyal konutun hak sahiplerini bulacağı TOKİ Diyarbakır kura çekimi 26-28 Kasım tarihleri arasında çekilecek. Belirtilen tarihlerde her gün saat 10.00'da başlayan kuralar Yenişehir Seyrantepe Spor Salonu'nda olacak. Toplamda 5 bin 500 konut Merkez, Ergani, Bismil, Çermik, Silvan, Kulp, Eğil, Hani, Kocaköy, Cüngüş, Hazro ve Dicle ilçelerinde sahiplerini bulacak. Peki, Diyarbakır TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, isim listesi belli mi? TOKİ Diyarbakır kura sonuçları 2022 isim listesi…
26.11.2022 Ekonomi
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Diyarbakır'da 431 kilo esrar ele geçirildi
Bakan Soylu: Diyarbakır'da 431 kilo esrar ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da polis ekiplerince durdurulan 2 araçta 431 kilo esrar ele geçirildiğini duyurdu.
30.08.2022 Gündem
Diyarbakır’da terör operasyonu: 42 gözaltı
Diyarbakır’da terör operasyonu: 42 gözaltı Diyarbakır’da, PKK'nın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyonda, 42 şüpheli gözaltına alındı. Polis, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirirken, 23 şüphelinin de yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
13.08.2022 Yaşam
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?
Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı? Türkiye’de il sayısı artacak mı? Türkiye’de il sayısının 100 olacağı iddiası sosyal medyanın gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün, Bitlis Ahlat'ta düzenlenen etkinlikte "Türkiye'nin şehir sayısının 100'e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat'ımızı da bu şehirler arasına alacağız." demişti. Demiröz’ün konuşması yanlış anlaşılınca, sosyal medyadan, “böyle bir karar yoktur” açıklaması gelmişti. Pek çok kişi de yayın organlarından yapılan haberler sonrasında “Türkiye’de il sayısı artacak mı? İl sayısı 100 olacak mı? İl olacak ilçeler açıklandı mı?” sorularını araştırıyor. İşte haberin detayları…
28.06.2022 Gündem
Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak?
Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak? Türkiye'de 100 il olacağı iddiaları sosyal medyada en çok merak edilen konu olurken, il olmaya aday olan ilçeler belli oldu. Peki, Türkiye il sayısı 100 mü olacak, il sayısı 100’e çıkıyor mu? Hangi ilçeler il olacak?
27.06.2022 Yaşam
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok
Bakan Varank: Artık eski Türkiye yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını belirterek, “Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik güçlerimizin, büyük fedakarlığı ve özverisiyle terörle mücadelesini sadece sınır içinde değil, sınır dışında da sürdürüyor. İşte terör örgütünün yaşadığı korkuyu, dehşeti, telaşı artık sadece telsiz konuşmalarından duymuyoruz. Örgütün sözde liderleri televizyon ekranlarına çıkıp bir taraftan partnerlerini, ortaklarını tehdit ederken bir taraftan da yardım dileniyor. Ancak nafile, Allah’ın izniyle yok olup gitmenin eşiğindeler ve yok olacaklar" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Serttaş, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş (28), memleketi Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. 
30.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ergani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ergani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.