Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

Son dakika Erciyes Üniversitesi personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erciyes Üniversitesi personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erciyes Üniversitesi personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erciyes üniversitesi personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 erciyes üniversitesi personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm erciyes üniversitesi personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak!
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak! Erciyes Üniversitesi duyurdu! 63 öğretim üyesi alacak. Yayımlanan ilana göre, Erciyes Üniversitesi profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına alım yapacak. Peki, Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı şartları ne? İşte akademik personel ilanları ve personel alımı 2022 şartları!
22.08.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Erciyes Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Erciyes Üniversitesi duyurdu! Üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere en az ortaöğretim mezunu 33 sözleşmeli personel alacak. İlana göre, hemşire, sağlık teknikeri, uçak bakım makinisti ve uçuş teknisyeni alacak. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
22.06.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Erciyes Üniversitesi 138 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Erciyes Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlana ilana göre, Erciyes Üniversitesi’ne büro personeli, destek personeli, sağlık personeli, laborant, sağlık teknikeri, tekniker, ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
26.04.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak!
Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak! Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı! Erciyes Üniversitesi, hemşire sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında, en az lise mezunu 73 personel alınacağını duyurdu. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanının detayları…
18.02.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 50 sözleşmeli personel alacak! Bazı kadrolarda KPSS şartı aranmıyor!
Erciyes Üniversitesi 50 sözleşmeli personel alacak! Bazı kadrolarda KPSS şartı aranmıyor! Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Erciyes Üniversitesi’ne hemşire, sağlık teknikeri, destek personeli, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, uçak kontrol bakım makinisti ve uçuş teknisyeni kadrolarında alım yapılacak. Uçak Bakım Makinisti ve Uçuş Teknisyeni pozisyonları için KPSS şartı aranmıyor. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı şartları ve başvuru işlemleri ile ilgili detaylar…
1.11.2021 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 56 sağlık personeli alacak!
Erciyes Üniversitesi 56 sağlık personeli alacak! Erciyes Üniversitesi, hemşire, fizyoterapist, diyetisyen, psikolog ve sağlık teknikeri kadrolarında 56 sağlık personeli istihdam edecek. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Erciyes Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları...
2.12.2020 Personel Alımı
O üniversiteler akademik personel alıyor!
O üniversiteler akademik personel alıyor! Birçok üniversite öğretim üyesi almak için ilana çıktı.Başvuru detayları ise belli oldu.
19.06.2019 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak
Memur alımı yapılacak! Devlet Personel Başkanlığı kapsamında binlerce memur alınacak Binlerce memur alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı personel alım ilanları kapsamında her geçen gün yeni memur alımı ilanları açılıyor. İhtiyaca göre devlet kadrodaki şartlara uyan kişileri bünyesine katacak.
25.05.2021 Personel Alımı
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak!
İŞKUR iş ilanları! Kamu ve özel sektöre 57 bin 270 personel alınacak! 2020 Ocak ayından bu yana 827 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞKUR, özel sektör işyerleri için acilen 46 bin 410 işçi arıyor. Kamuda da halen 10 bin 860 boş kadro için başvurular alınıyor. İşte kamu ve özel sektöre alınacak pozisyonlar ve İŞKUR iş ilanları
14.12.2020 Personel Alımı
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama
Bakan Koca'dan corona virüsle ilgili yeni açıklama Bilim Kurulu toplantısın sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte 20 bin 23 test yapıldığını, 3 bin 892 yeni vaka tespit edildiğini 76 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve 256 vatandaşımızın ise iyileştiğini açıkladı. Koca, ilaç tedavisine başlamanın sonuçlarının alındığını erken ilaç tedavisinin sonuç verdiğini söyledi.
7.04.2020 Gündem
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları)
KPSS’li ve KPSS şartsız kamuya sözleşmeli 2 bin 322 memur ve nitelikli işçi alımı yapılacak! (Başvuru tarihi ve şartları) Devlet personel başkanlığı 22 kamu kurumuna KPSS’li ve KPSS şartsız sözleşmeli memur ve nitelikli 2 bin 322 işçi alımı yapılacağını duyurdu. 14’ü engelli işçi ve 6’sı eski hükümlü personel alımı şartları da belli oldu. 2 bin 322 memur alımı ve nitelikli işçi alımı şartları nelerdir? Kamu kurumları personel alımı hangi mesleklerden yapılacak?
13.02.2020 Personel Alımı
Devlet 70 bin memur alacak!
Devlet 70 bin memur alacak! Devlet, bu yıl 35-40 bini öğretmen, 15 bini polis, 7-8 bini de öğretim/araştırma görevlisi olmak üzere 70 bin civarında memur alacak. Belediyeler de yeni eleman alma hazırlığında. Özel şirketlere ise "işçi çıkarmama" desteği geliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erciyes üniversitesi personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.