Engin Verel

Engin Verel

Son dakika Engin Verel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Verel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Verel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Verel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin verel gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 engin verel haberi bulunmuştur. Tüm engin verel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plan yapıldı bozmamak lazım dedi ve... Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü...
Plan yapıldı bozmamak lazım dedi ve... Fenerbahçe'nin gelecek sezonki teknik direktörü... Joachim Löw, Jorge Jesus ve İsmail Kartal gibi tecrübeli teknik adamları listesine alan Ali Koç'a camianın ağır toplarından tavsiye geldi. Selim Soydan, Engin Verel, Müjdat Yetkiner, Cemil Turan gibi eski futbolcular sadece bir isim üzerinde yoğunlaştı...
12.04.2022 Fenerbahçe
Engin Verel kimdir? Engin Verel nereli, kaç yaşında, Can Verel oğlu mu? İşte Engin Verel'in merak edilen hayatı…
Engin Verel kimdir? Engin Verel nereli, kaç yaşında, Can Verel oğlu mu? İşte Engin Verel'in merak edilen hayatı… Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Engin Verel, 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek kongrede başkan adayı olacağını duyurdu. Engin Verel Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklamasıyla hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Engin Verel kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
24.06.2021 Gündem
Engin Verel: Yarın Fenerbahçe Başkan adaylığımı açıklayacağım
Engin Verel: Yarın Fenerbahçe Başkan adaylığımı açıklayacağım Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Engin Verel, yarın Fenerbahçe Başkan Adaylığını açıklayacak.
23.06.2021 Futbol
Burak Yılmaz futbol yaşını açıkladı
Burak Yılmaz futbol yaşını açıkladı Lille'de attığı gollerle zirveye oynayan Burak Yılmaz futbol yaşım 25 dedi.
28.10.2020 Fransa
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Mehmet Zeki Çelik haftanın 11'inde!
Mehmet Zeki Çelik haftanın 11'inde! Lille'de forma giyen milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik, Ligue 1'de ilk haftanın en iyi 11'ine seçildi.
13.08.2018 Fransa
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşti.
23.07.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım iki kişiyle daha barıştı
Aziz Yıldırım iki kişiyle daha barıştı Başkan Aziz Yıldırım, geldiği günden beri kavgalı olduğu Birleşik F.Bahçe Vakfı Onursal Başkanı Aziz Yılmaz’la seçim öncesi arayı düzeltti. Yıldırım’ın bir başka muhalif Hamdi Akın’la da barış sağladığı ve yönetime almak istediği öğrenildi.
15.02.2018 Fenerbahçe
Telegol programı yayından kaldırıldı
Telegol programı yayından kaldırıldı 2001 yılından bu yana yayınlanan ve Televizyonların sevilen programı Telegol, 360 televizyonu tarafından yayından kaldırıldı.
29.12.2016 Süper Lig
İşte F.Bahçeli yöneticiler ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşananlar...
İşte F.Bahçeli yöneticiler ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşananlar... HTSPOR yazarı Meriç Müldür, Manchester'da Fenerbahçeli yöneticiler ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşananları yazdı...
24.09.2021 Fenerbahçe
Ozan Tufan'ın babası isyan etti!
Ozan Tufan'ın babası isyan etti! Akşam Gazetesi yazarı Engin Verel, köşesinde Ozan Tufan ile ilgili kulağına gelen bir duyuma yer verdi. Verel, bu yazıyı yazmak için Ozan Tufan'ın toparlanmasını beklediğini belirterek Beykoz'daki villalarda oturan baba Tufan'ın isyanını açıkladı...
24.09.2021 Fenerbahçe
Film setinde hayat kurtarmış
Film setinde hayat kurtarmış Eski futbolcu Ümit Karan ve Engin Verel’in yorumculuk yaptığı ‘Telegol’ programının sürpriz konuğu ünlü komedyen Yavuz Seçkin oldu.
5.09.2016 Futbol
Otoritelerden ilk Advocaat yorumu!
Otoritelerden ilk Advocaat yorumu! Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Medipol Başakşehir’e 1-0 yenilen Fenerbahçe’de çiçeği burnunda teknik direktör Dick Advocaat’ın geleceği şimdiden tartışma konusu oldu.
23.08.2016 Fenerbahçe
Hayallerimizi kaybettik Emre Mor’u kazandık
Hayallerimizi kaybettik Emre Mor’u kazandık EURO 2016 trajik bir şekilde elenen A Milli Futbol Takımı değerlendiren futbol adamları, Emre Mor'un kazanılmasını Milli Takım adına önemli bir kilometre taşı olarak görürken, oyuncular ve teknik heyet arasında yaşanan iletişim problemlerinin de bir an evvel çözülerek önümüzdeki turnuvalara zihnen hazırlanılması gerektiğini belirttiler.
23.09.2021 Futbol
Eski futbolcular Milli Takım'ın şansını değerlendirdi
Eski futbolcular Milli Takım'ın şansını değerlendirdi A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 öncesi oynadığı hazırlık maçlarında aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla otoritelerin beğenisini kazandı.
23.09.2021 Futbol
Türkiye Futbol Vakfı'nda Engin Verel dönemi
Türkiye Futbol Vakfı'nda Engin Verel dönemi Türkiye Futbol Vakfı'nın başkanlığına Engin Verel getirildi.
24.05.2016 Futbol
Şampiyon kim olacak?
Şampiyon kim olacak? Spor otoriteleri Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi
3.05.2016 Fenerbahçe
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı
Derbinin ertelenmesi F.Bahçe'ye yaradı Son günlerde artan terör olaylarının gölgesinde oynanması beklenen ancak başlamasına birkaç saat kala bombalı saldırı istihbaratı nedeniyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçı Türkiye’nin en önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
23.03.2016 Galatasaray
İpi kim gögüsleyecek?
İpi kim gögüsleyecek? Ünlü spor yazarları, Spor Toto Süper Lig'de 56 puanla ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe ile bir maçı eksiğiyle 54 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
10.03.2016 Fenerbahçe
İşte Telegol'ün yeni kadrosu
İşte Telegol'ün yeni kadrosu Telegol programı, Süper Lig'in başlaması ile birlikte yeni kadrosuyla TV 360'ta seyirciyle buluşuyor.
11.08.2015 Futbol
Sow kalsın, diğerleri gitsin
Sow kalsın, diğerleri gitsin Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılmasının ardından, yeni sezon için planlar netleşiyor.
1.06.2015 Fenerbahçe
Büyük ziyarete Yıldırım engel!
Büyük ziyarete Yıldırım engel! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularının Samandıra'ya yapmayı planladığı ziyaret son anda iptal edildi.
14.04.2015 Fenerbahçe
Efsanelerden F.Bahçe'ye destek
Efsanelerden F.Bahçe'ye destek Trabzon'da silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Futbol Takımı'na moral vermek amacıyla yarın dev bir organizasyon gerçekleştirilecek.
14.04.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin gözü o iki isimde!
F.Bahçe'nin gözü o iki isimde! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve köşe yazarı Engin Verel, sarı lacivertliler için 2 transfer tüyosu verdi.
23.10.2014 Fenerbahçe
'Tavrı TC'ye hakarettir'
'Tavrı TC'ye hakarettir' Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Melo için ağır sözler kullandı.
6.09.2014 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Engin Verel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin verel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.