Telegol

Telegol

Son dakika Telegol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Telegol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Telegol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telegol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telegol gelişmeleri de dahil olmak üzere 430 telegol haberi bulunmuştur. Tüm telegol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli?
Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli? Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit ile Fenerbahçeli eski milli futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Selim Soydan internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Selim Soydan kimdir? Selim Soydan kaç yaşında ve nereli? İşte Selim Soydan hakkında merak edilenler...
17.05.2020 Gündem
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır"
Galatasaray'da işler kızıştı! "Yok sayan sonuçlarına katlanır" Galatasaray'ın üzerindeki etkisi yüksek olan İnan Kıraç'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama, krizin ardından tekrar gündem oldu.
24.03.2019 Galatasaray
G.Saray'da akıl tutulması!
G.Saray'da akıl tutulması! Serhat Ulueren, mali genel kurul ve sonrasında yaşananları masaya yatırdı.
27.03.2017 Galatasaray
Telegol'ün yeni kanalı belli oldu
Telegol'ün yeni kanalı belli oldu Daha önce 360 TV'de yayınlanan spor ekranlarının sevilen programı Telegol, bundan böyle TGRT Haber'de yayınlanacak.
23.09.2021 Futbol
2017 yılı felaket yılı olabilir!
2017 yılı felaket yılı olabilir! G.Saray 2016’yı nasıl geçirdi? Artıları ve eksileri neler...
24.09.2021 Galatasaray
Telegol programı yayından kaldırıldı
Telegol programı yayından kaldırıldı 2001 yılından bu yana yayınlanan ve Televizyonların sevilen programı Telegol, 360 televizyonu tarafından yayından kaldırıldı.
29.12.2016 Süper Lig
Dursun Özbek - Ünal Aysal kavgası!
Dursun Özbek - Ünal Aysal kavgası! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kulübün gelirleri ve mali durumuyla ilgili yaptığı açıklamaya sarı kırmızılıların eski başkanı Ünal Aysal'dan sert cevap geldi.
24.09.2021 Galatasaray
Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"
Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız" Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Telegol programına çarpıcı açıklamalarda bulundu
24.09.2021 Galatasaray
Sergen Yalçın: Bu bir mucize
Sergen Yalçın: Bu bir mucize Sergen Yalçın, 0-0 biten Fenerbahçe-Beşiktaş maçını değerlendirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Ümit Karan'dan Volkan Demirel'e cevap
Ümit Karan'dan Volkan Demirel'e cevap Galatasaray'ın eski oyuncularından Ümit Karan, Telegol programında derbiyi değerlendirdi.
24.09.2021 Galatasaray
Fikret Orman'a sert yanıt!
Fikret Orman'a sert yanıt! Sabah Gazetesi Genel Müdür Yardımcısı Metin Yüksel, Fikret Orman’ın aralarındaki konuşmayı yanlış aktardığını söyledi.
24.09.2021 Beşiktaş
Fikret Orman patladı! Galatasaray' hedef aldı
Fikret Orman patladı! Galatasaray' hedef aldı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 360 Kanalı'nda yayınlanan Telegol programına telefonla bağlanarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu
24.09.2021 Beşiktaş
Ali Dürüst konuştu! Terim varken Arda dönebilir mi?
Ali Dürüst konuştu! Terim varken Arda dönebilir mi? Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Ali Dürüst, 360 TV'de Telegol programına konuştu.
11.10.2016 Dunya Kupasi 2018
Ümit Karan, Büyükçekmece Tepecikspor'un teknik direktörü oldu
Ümit Karan, Büyükçekmece Tepecikspor'un teknik direktörü oldu Eski futbolcu Ümit Karan, Büyükçekmece Tepecikspor'un yeni teknik direktörü oldu.
23.09.2021 Futbol
Mahmut Uslu'dan Eren Derdiyok itirafı!
Mahmut Uslu'dan Eren Derdiyok itirafı! Fenerbahçe Asbaşkanı ve basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun Eren Derdiyok'un transferiyle ilgili konuştuğu iddia edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Film setinde hayat kurtarmış
Film setinde hayat kurtarmış Eski futbolcu Ümit Karan ve Engin Verel’in yorumculuk yaptığı ‘Telegol’ programının sürpriz konuğu ünlü komedyen Yavuz Seçkin oldu.
5.09.2016 Futbol
Fatih Terim için bomba iddia
Fatih Terim için bomba iddia 360 ekranlarında yayınlanan Telegol adlı programda konuşan Serhat Ulueren, sarı-kırmızılıların Fatih Terim ile anlaşmaya vardığını söyledi.
27.05.2016 Galatasaray
Gönüllerde hep Gökhan var
Gönüllerde hep Gökhan var Serdar Kurtuluş'un Antalyaspor'a gitmesi sonrası sağ beke takviye yapacak Beşiktaş'ın önceliği Fenerbahçe'nin milli yıldızı!
24.05.2016 Beşiktaş
Şenol Güneş: G.Saray'dan teklif aldım
Şenol Güneş: G.Saray'dan teklif aldım Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, katıldığı Telegol programında dikkat çekici ifadeler kullandı. Şenol Güneş, Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edilen Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.
24.05.2016 Galatasaray
Şenol Güneş veto etti
Şenol Güneş veto etti Kartal, iki ay önce Liverpool’un Slovak yıldızıyla görüşüp ‘Evet’ yanıtını aldı. Ancak yılda 5 milyon Euro’ya yakın para kazanması Güneş’i endişelendirdi
24.09.2021 Beşiktaş
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak
Ergin Ataman: Hayalim bir gün Los Angeles Lakers'ı çalıştırmak Galatasaray ve Milli Takım'ın hocası Ergin Ataman, Karar gazetesine verdiği röportajda bir gün hayalinin NBA'de Los Angeles Lakers takımını çalıştırmak olduğunu söyledi.
11.05.2016 TBL
Karısını dövdü, işten atıldı!
Karısını dövdü, işten atıldı! Eşi Eylem Yıldız'ın, hamileyken şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman'ın 360 TV'deki yorumculuk görevine ligin bitimine 4 hafta kala son verildi
4.05.2016 Yaşam
Toraman'a büyük şok!
Toraman'a büyük şok! Eşi Eylem Yıldız’ın, hamileyken şiddet uyguladığı iddiasıyla boşanma davası açtığı Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Toraman’ın 360 TV’deki yorumculuk görevine ligin bitimine 4 hafta kala son verildi...
4.05.2016 Magazin
Teşvik iddialarına cevap geldi!
Teşvik iddialarına cevap geldi! Sadi Tekelioğlu'nun "Oyuncularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı" sözleri futbol dünyasına bomba gibi düştü. Dönemin Gençlerbirliği futbolcuları ise kendilerini savundu: "Biz onurumuzla oynadık."
27.04.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Telegol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telegol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.