Engelli Vatandaş

Engelli Vatandaş

Son dakika Engelli vatandaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engelli vatandaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engelli vatandaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Vatandaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli vatandaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 engelli vatandaş haberi bulunmuştur. Tüm engelli vatandaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı
Zam geliyor! Asgari ücretli, işsiz, yaşlı, engelli, milyonlarca kişi alacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı  Milyonlarca çalışan, işsiz, engelli vatandaş bekliyordu. Zam geliyor. Milyonlarca kişinin geliri artıyor. Rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücretin belirlenmesi için son günlere yaklaşılıyor. Aralık ayı içinde belirlenecek olan asgari ücret için ilk toplantı 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları da zamlanmış olacak.
8.12.2023 Çalışma Hayatı
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı
Binlerce vatandaşa destek müjdesi! Yüzde 70 artırıldı, kalem kalem açıklandı Şehit yakını, gazi, engelli ve yaşlı bireylere yönelik desteğe ilişkin son dakika açıklaması. Gelir desteği ödemeleri de yüzde 70 artırıldı. Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinde şehir içi toplu taşıma hizmeti veren her bir ulaşım aracına ödenen aylık 2 bin 992 lira 50 kuruş 4 bin 500 liraya yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gelir desteği ödemelerinin başlayacağı tarihi duyurdu.
24.05.2023 Ekonomi
Yaşlı ve engelli vatandaşlara destek! Ödemeler yüzde 50 artırıldı
Yaşlı ve engelli vatandaşlara destek! Ödemeler yüzde 50 artırıldı Yaşlı ve engelli vatandaşları yakından ilgilendiren son dakika açıklaması! Tamamen ücretsiz, gelir desteği ödemeleri de yüzde 50 artırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, engelli ve yaşlı vatandaşların bireysel hareket alanlarını genişletmek ve mobilitelerini güçlendirmek amacıyla ücretsiz seyahat desteğinin detaylarını açıkladı.
24.05.2023 Ekonomi
Kolları olmayan engelli oyunu ağzıyla kullandı
Kolları olmayan engelli oyunu ağzıyla kullandı Antalya'nın Serik ilçesinde 31 yıl önce geçirdiği kaza sonucu iki kolu da ampute edilen Bülent Bodur (44), oyunu kızının yardımıyla kullanırken, zarfı ağzıyla sandığa attı.
14.05.2023 Yaşam
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar Yeni yılla birlikte ilan sitelerine konulan ikinci el görünümlü sıfır araçların sayısı arttı. Bayilerde bulunamayan birçok sıfır otomobil ‘1001 kilometre’ bilgisi ile ederinin 200-300 bin TL üzerine ilan sitelerinde yer buldu. Şahısların yılda 3 adet olan ikinci el satış limitinin 1 Ocak’ta yenilendiğini hatırlatan uzmanlar, söz konusu artışta bu işi ticaret haline getiren kişilerin etkili olduğunu vurguladı. Galerilerin de şahıslar üzerinden satış yaptığı iddialar arasında.
23.01.2023 Ekonomi
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Antalya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. 250 bin sosyal konut projesinde kura sırası Antalya’ya geldi. Antalya Alanya 500 konut, Manavgat 350 konut ve Serik 350 konut çekilişi 20 Ocak günü tamamlandı. Gazipaşa 300 konut, Kaş 200 konut ve Kemer 200 konut için hak sahipleri 21 Ocak günü belirlenecek. Peki, 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Antalya TOKİ kura sonuçları listesi…
21.01.2023 Ekonomi
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu
Dolandırıcıların radarına 'engelli' bireyler girdi! 'Ek iş vaadi'ne kandı, tüm parası buhar oldu Fırsatçılar rahat durmuyor, vatandaşları türlü türlü yöntemlerle dolandırmaya devam ediyor. Bu kez de Maltepe’de yaşayan engelli bir genç dolandırıcıların kurbanı oldu. Telefonuna gelen ‘ek gelir’ mesajındaki linke tıklayan genç, hayatının şokunu yaşadı. Bankadan kredi çeken gencin 185 bin lirası ise böyle buhar oldu.
8.12.2022 Yaşam
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin 3. etap kura çekimleri bugün başlıyor
'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinin 3. etap kura çekimleri bugün başlıyor 13 bin 807 konut için kura çekimleri 1-7 Aralık tarihleri arasında Bolu, Karaman, Düzce, Konya, Zonguldak, Bartın ve Karabük’te gerçekleştirilecek
1.12.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihleri açıklandı
Sosyal konut projesinde kura tarihleri açıklandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında kura çekimleri devam ediyor.
29.11.2022 Ekonomi
Sancaktepe'de pes dedirten olay! İETT şoförü engelli vatandaşı almadı
Sancaktepe'de pes dedirten olay! İETT şoförü engelli vatandaşı almadı Sancaktepe’de İETT şoförü otobüse binmek isteyen engelli vatandaş için engelli rampasını açmadı. Olay sonrası yolcular ve şoför arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.09.2022 Yaşam
Sancaktepe'de pes dedirten görüntü: İETT şoförü engelli vatandaşı almadı
Sancaktepe'de pes dedirten görüntü: İETT şoförü engelli vatandaşı almadı Sancaktepe’de İETT şoförü otobüse binmek isteyen engelli vatandaş için engelli rampasını açmadı. Olay sonrası yolcular ve şoför arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.09.2022 Haber
İETT şoföründen engelli vatandaşa büyük ayıp! O anlar kameralara yansıdı
İETT şoföründen engelli vatandaşa büyük ayıp! O anlar kameralara yansıdı Sancaktepe’de İETT şoförü otobüse binmek isteyen engelli vatandaş için engelli rampasını açmadı. Olay sonrası yolcular ve şoför arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.09.2022 Yaşam
Bakan Kurum ile engelli vatandaş arasında gülümseten anlar
Bakan Kurum ile engelli vatandaş arasında gülümseten anlar Kastamonu’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Devrekani Belediyesi ve İLBANK desteğiyle engelli bir gence akülü bisiklet hediye edildi. Engelli gence akülü aracını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan teslim alan Yaşar Emir Hüseyinoğlu, aracıyla ilk turunu Bakan Kurum ile gerçekleştirdi. Bakan Kurum ile engelli gencin arasında geçen sohbet herkesi güldürdü.
30.06.2022 Gündem
Görme engelli vatandaşın komedi gösterisi kahkaha tufanı estirdi
Görme engelli vatandaşın komedi gösterisi kahkaha tufanı estirdi Sakarya’nın Karasu ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli görme engelli vatandaş Savaş Saygılı sergilediği “Körona” adlı tek kişilik gösteri kahkaha tufanı estirdi. Gösteriyi sunan görme engelli Savaş Saygılı, "Ben görme engelliyim, sevme engelli değilim. Herkesi kalpten seviyorum” dedi.
13.05.2022 Yaşam
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı
Kurtulmuş, Bursa'da engelli bakım merkezi açılışına katıldı BURSA'da Osmangazi Belediyesi Engelli Bakım Merkezi'nin (OBAM) açılışında konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş "18 Mart Çanakkale Köprüsü, bizim için nasıl bir iftihar projesiyse bugün Osmangazi Belediyemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirmiş olduğu OBAM projesi de iftihar duyduğumuz bir projedir" dedi.
27.03.2022 Siyaset
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve...
Bakan müjdeyi verdi! Kamuda resmen başlıyor, tarih belli oldu, atama ve... Atama müjdesi verildi. Engelli vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Resmen başlıyor. Tarih belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Engellilerimizden, en son Ocak 2020de kamuda engelli istihdamını, atamalarını yapmıştık. Araya maalesef uzun bir pandemi dönemi girdi. Şimdi tekrar kamu kurum ve kuruluşlarımızdan engelli ihtiyacı için ihtiyaç kotalarını topluyor ve eğer yeterli sayıya ulaşırsak 2021 yılının sonunda veya 2022 yılı başında engelli atamalarını da yapmak istiyoruz" dedi.
13.11.2021 Personel Alımı
Engelli istihdamında devlet ve işverenin ortak çabası şart!
Engelli istihdamında devlet ve işverenin ortak çabası şart! Ülkemizde en az 8,5 milyon engelli bulunduğunun tahmin edildiğini belirten uzmanlar, engelli istihdamının yetersiz olduğuna dikkat çekiyor. 2019 yılı itibarıyla kamu ve özel sektör dahil toplam yerleştirilenlerin 14 bin 715 kişi olduğu belirtiliyor. Uzmanlara göre, engelli istihdamının sağlanabilmesinde devlet, işveren ve engellilerin ortak çabası gerekiyor.
29.10.2021 Çalışma Hayatı
Nüfus hizmetleriyle ilgili flaş açıklama! İçişleri duyurdu
Nüfus hizmetleriyle ilgili flaş açıklama! İçişleri duyurdu Nüfus müdürlükleriyle ilgili son dakika açıklaması! Binlerce vatandaş için büyük kolaylık. İçişleri Bakanlığı resmen duyurdu. Sağlık problemi, engelli, yaşlı ve diğer mücbir sebepler dolayısıyla nüfus müdürlüklerine gidemeyen 35 bin vatandaşın başvurusu adreslerinden alındı.
17.10.2021 Gündem
Beykoz'da engelli vatandaşları darbeden şüpheli tutuklandı
Beykoz'da engelli vatandaşları darbeden şüpheli tutuklandı Beykoz'da engelli vatandaşları sopa ile vurarak darbeden şüpheli, serbest bırakılma kararına karşı yapılan itiraz üzerine tutuklandı.
2.07.2021 Gündem
Cumartesi yasak var mı? Cumartesi sokağa çıkma yasağının olup olmadığı merak ediliyor!
Cumartesi yasak var mı? Cumartesi sokağa çıkma yasağının olup olmadığı merak ediliyor! Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı? Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu sokağa çıkma yasağında değişikliğe gidildiğini duyurunca, hafta sonu sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Peki, Cumartesi yasak var mı, cumartesi sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor?
4.06.2021 Gündem
Bakan Koca açıkladı: Engellilere aşı uygulaması başladı
Bakan Koca açıkladı: Engellilere aşı uygulaması başladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, engelli vatandaşlara Kovid-19 aşısı yapılmaya başlandığını bildirdi.
28.05.2021 Gündem
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor
Emeklilik, maaş, hibe, indirim... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 1657 lira ödeniyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. 1.657 lira para ödemesi yapılıyor, detaylarıyla tek tek açıklandı. Emeklilik, hibe, indirim, vergi avantajı, ücret desteği, ulaşım ve istihdam... Çok sayıda destek mevcut. Engelli vatandaşlar için devlet ve özel sektör birçok isim altında destek sağlıyor. 65 bin liraya kadar hibe veriliyor. Erken emeklilik hakkı tanınıyor. Ev ve araç alımında vergi avantajı sağlanıyor. Engelli bakımını üstlenenlere 1.657 lira maaş bağlanıyor. Elektrik fatura bedeli desteği sağlanıyor. Bunlar sadece desteklerden birkaçı. İşte engelli vatandaşlara sağlanan destekler
12.05.2021 Ekonomi
Metrobüs durağında engelliye asansör ayıbı
Metrobüs durağında engelliye asansör ayıbı İstanbul Saadetdere Metrobüs Durağı'nda yürüme engelli bir kişi akülü arabasıyla asansör sırası bekledi.
9.07.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Vatandaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli vatandaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.