İslam ülkeleri engelli bireyler için harekete geçti! Bakanlık duyurdu
İslam ülkeleri engelli bireyler için harekete geçti! Bakanlık duyurdu İİT üyesi ülkelerin katılımıyla Engelli Bireylerin Bağımsız Yaşamasına Yönelik Sağlık ve Sosyal Hizmet Politikaları Eğitim Çalıştayı düzenlenecek.
6.02.2022 Gündem
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin!
Özel ihtiyaçlı çocuklarda sporu ihmal etmeyin! Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi, özel ihtiyaçlı çocuklara fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimleri açısından çok daha zor bir süreç yaşattı. Pandemi, iş yoğunluğu veya yorgunluk sebebiyle çocuklarını dışarıya, parka götüremeyen ebeveynlerin evde çocuklarının temel hareket becerilerinin gelişiminin sağlanabileceği belirtildi.
9.05.2021 Sağlık
2 bin 545 engelli bireyin kamuya ataması yapıldı
2 bin 545 engelli bireyin kamuya ataması yapıldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Kamuda istihdam edilen engelli personelimizin yüzde 89'u son 15 yılda yapılan atamalar sayesinde gerçekleştirilmiştir. İktidarı devraldığımız zaman 5 bin 777 olan kamudaki engelli personel sayımız, bugün atayacağımız 2 bin 545 engelli kardeşimizle 50 bini aşacaktır” dedi.
29.09.2021 Gündem
3 milyon kişinin hayatına dokundu
3 milyon kişinin hayatına dokundu Türkiye Vodafone Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine bugüne kadar 27 milyon TL yatırım yaptı. Vakıf, başta kadınlar ve engelli bireyler olmak üzere 3 milyonu aşkın kişinin hayatına dokundu.
8.01.2016 Ekonomi