Enflasyon Son Dakika

Enflasyon Son Dakika

Son dakika enflasyon son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enflasyon son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enflasyon son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enflasyon Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enflasyon son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 760 enflasyon son dakika haberi bulunmuştur. Tüm enflasyon son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre enflasyon temmuz ayında yüzde 9,49 artış göstererek yıllık bazda yüzde 47,83 oldu
3.08.2023 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı!
Enflasyon rakamları açıklandı! Milyonlarca vatandaşın ve piyasaların beklediği enflasyon rakamları açıklandı. Ekim ayında enflasyon aylık yüzde 3,54, yıllık ise 85,51 olarak gerçekleşti.
3.11.2022 Ekonomi
Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayına ilişkin enflasyonu açıkladı. Ocak'ta enflasyon yıllık yüzde 48,69 olarak gerçekleşti.
3.02.2022 Ekonomi
Enflasyon rakamları belli oldu!
Enflasyon rakamları belli oldu! Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK'ten yapılan açıklamada Aralık ayında enflasyonun (TÜFE) aylık bazda yüzde 13,58 artış kaydettiği duyuruldu. Böylece 2021 enflasyonu yüzde 36,08 seviyesine ulaştı.
3.01.2022 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Enflasyon ekimde yüzde 2,39 artarken yıllık bazda yüzde 19,89 oldu.
3.11.2021 Ekonomi
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada
Emekli ve memur maaşları zamlanıyor! 3 kritik düzenleme masada Milyonlarca emekli ve memur için zam sürecine girildi. Emekli ve memur maaşlarına yapılacak 3 düzenleme masada yer alıyor. Enflasyon karşısında eriyen maaşlar nedeniyle toplumun büyük kesiminde temmuz beklentisi oluştu. Hükümet öncelikli olarak 3 düzenleme üzerinde çalışıyor. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışını masaya yatıracak. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda yıllık enflasyonun gıda alt grubunda gerilerken temel mal ve hizmetlerde daha belirgin olmak üzere diğer gruplarda yükseldiği ifade edildi. Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olduğu bildirildi.
4.04.2024 Ekonomi
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı
Memurların ve emeklilerin zam oranı netleşiyor! Geriye sadece üç veri kaldı, oran oran hesaplandı Emekli ve memur zam oranıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni emekli ve memur zammı belli oluyor. Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Mart ayı enflasyon rakamları açıklandı. Emeklilerin zammı için geriye 3 veri kaldı. Peki açıklanan enflasyon rakamı ile birlikte emekliler ne kadarlık zammı garantilemiş oldu? İşte detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Şubat ayında enflasyon yüzde 3.2 oranında gerçekleşti. Beklenti yüzde 3.1 seviyesindeydi.
12.03.2024 Ekonomi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. 6 aylık enflasyon rakamı sonrası emekli maaşları Temmuz ayında yeniden artacak. Şimdiden yüzde 11,53 zam cepte. Bütçe disiplini el verdikçe Türkiye ekonomisi deprem felaketinin etkilerinden sıyrıldıkça emekliye ek zam uygulaması sürecek. Kim ne kadar alacak?
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmesi! Rakamlar belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kök maaş detayı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye İstatistik Kurumu yılın ikinci enflasyon verisini açıkladı. Milyonlarca emeklinin beklentisi olan kök maaşlara Temmuz ayında yansıyacak olan enflasyon verisi de belli oldu. Öte yandan enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ikinci veri açıklandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nden açıklanan enflasyon ve perakende satışlar verisinin piyasalar üzerindeki etkisi altın fiyatlarını dalgalandırdı. Bir süredir gerileyen altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzman Mehmet Ali Yıldırımtürk, "Merkez Bankası'nın enflasyon raporu ve döviz piyasalarındaki beklentiler ışığında, yıl sonu dolar tahminleri ve altının geleceği ne olacak?" sorusuna cevap verdi.
22.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatları son dakika! 'Alım fırsatı' dedi ve yeni zirveyi açıkladı, işte gram, çeyrek altın fiyatları...
Altın fiyatları son dakika! 'Alım fırsatı' dedi ve yeni zirveyi açıkladı, işte gram, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın gram fiyatı 2000 lira psikolojik desteği altında seyrederken ons altın 2022 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yatırımcısı 'Altın fiyatları artacak mı düşecek mi' sorusuna yanıt ararken emtia piyasası bugün açıklanacak olan ABD enflasyon verisine odaklandı. Uzman isim altın fiyatları için yeni zirveyi açıkladı. İşte detaylar...
13.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Parasını her ay anapara+faiz olarak yatıranların kazançları da artıyor ve enflasyon oranına yakınsayan rakamlara ulaşıyor. Merkez Bankası verilerine göre, 5 Ocak haftasında yüzde 51.29 olan ortalama faiz, 12 Ocak’ta yüzde 51.05, 19 Ocak’ta yüzde 49.68, 26 Ocak’ta yüzde 49.61 oldu. 2 Şubat haftasında ortalama faiz yüzde 50.99 oldu. İşte mevduat faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! İlk rakamlar ortaya çıktı Memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına yapılacak zam ile ilgili ilk veriler ortaya çıktı. Ocak ayı enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ilk veri...
5.02.2024 Ekonomi
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar, enflasyon ve faiz tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar para politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Dolar için 40 liraya yükseleceğini tahmin ettiğini belirten Çakar, enflasyonun da yüzde 40 seviyelerinde gerçekleşeceğini söyledi. Çakar, Merkez Bankası'nın faizi son kez artırıp son çeyrekte de düşürmeye başlayabileceğini ifade etti.
24.01.2024 Ekonomi
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak. Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere ek zam düzenlemesi ile ilgili bir görüşme yapıldığını belirterek “Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse Kabinede değerlendirilir, sonra bizim kanun teklifimize de koyarız. Belki üçüncü haftamızda bunu da netleştirmiş oluruz" dedi. Son dakika gelişmesine göre SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı. Ek zam gelecek hafta Kabine Toplantısı'na sunulacak. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
12.01.2024 Emekli
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu
Emekli, memur zammı 2024! Enflasyon açıklandı, zam oranı ve yeni maaşlar belli oldu Emekli maaşı ve memur zammında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. TÜİK'in 2023 yılının son enflasyon verisini açıklamasıyla 6 aylık enflasyon farkı kesinleşti. Tüketici Fiyat Endeksi Aralık 2023'te aylık bazda yüzde 2,93, yıllık 64,77 olarak açıklandı. Bu veriler ışığında memur ve emeklilerin zam oranı belli oldu Öte yandan Ocak 2024 SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı ve memur maaş zammı olmak üzere 3 düzenleme yapılacak.
3.01.2024 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret+ refah payı+ seyyanen zam detayı...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam! Kök ücret+ refah payı+ seyyanen zam detayı... Emekli ve memur maaşlarına maaşlarına büyük zam geliyor. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı yüzde 33,66 olarak netleşti. Nihai emekli zammı bugün TÜİK'in Aralık ayı enflasyon rakamını duyurması sonrası netleşecek. Emekli kök maaş zammı ile en düşük emekli maaşı için düzenleme geliyor. Son dönemde hükümet enflasyon verilerinin üzerinde bir de refah payı uyguluyor. Bu yıl da enflasyon oranlarının üzerinde hem emeklilere hem de asgari ücrete bir refah payının eklenmesi gündemde. Bu oranın ne kadar olacağı ise değişik formüllerle hazırlanıyor. Kök ücret ile ilgili detaylar da belli oldu. İşte memur ve emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
3.01.2024 Emekli
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları...
Zam sonrası yeni maaş tablosu: Memur, emekli dul ve yetim milyonları kapsıyor, işte meslek meslek memur ve emekli maaşları... Zam haberleri vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Memur ve emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Emekli ve memur maaş zammı için 2 haftadan az bir zaman kaldı. Yaklaşık 6 milyon memur ve emeklisi enflasyon farkı yanında yüzde 15 toplu sözleşme zammı alacak. Milyonlar, 'Emekli ve memur maaşı ne kadar olacak' sorusuyla beraber meslek meslek maaş tablolarını araştırıyor. Ocak zammı öncesi Merkez Bankası'nın son piyasa katılımcıları anketini yayımlamasıyla memur maaşı 2024 tabloları netleşti.
20.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Altunizade-Bosna Bulvarı Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. 2025 yılında açılması planlanan Altunizade - Bosna Bulvarı metro hattıyla ilgili de konuşan Bakan Uraloğlu, "Projemizi tamamladığımızda, saatte 8 bin 100 yolcumuz, Altunizade-Bosna bulvarı arasında 8 dakika 40 saniye gibi kısa bir sürede seyahat edebilecektir. "dedi. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar İstanbul’da yapımını tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduğumuz metro hatları toplamda 130.2 kilometredir. Yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 338.8 kilometreden 394.5 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul raylı sistem ağının yüzde 50'den fazlasını bakanlığımız inşa etmiş olacak." dedi.
15.12.2023 Gündem
Gram, çeyrek altında hesap değişti! ABD'de kritik veri açıklandı, İslam Memiş 'bu fırsat gelmeyebilir' dedi ve rakam verdi
Gram, çeyrek altında hesap değişti! ABD'de kritik veri açıklandı, İslam Memiş 'bu fırsat gelmeyebilir' dedi ve rakam verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları haftaya kar satışı yiyerek başladı. Ons altın 2000 dolar psikolojik direncinin altına yerleşirken gram altın fiyatı buradan ters rüzgarı alarak geriledi. ABD enflasyon oranı ile ilgili beklenen açıklama yapıldı. ABD'de TÜFE, kasımda aylık bazda yüzde 0.1, yıllık bazda yüzde 3.1 artışla piyasa beklentilerine paralel gerçekleşti. Peki ABD enflasyon oranı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki düşüşlere ilişkin 'Bu fırsatlar her zaman gelmez' diyerek dikkat çeken altın yorumlarında bulundu. İşte detaylar...
12.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enflasyon Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enflasyon son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.