En Zengin İller

En Zengin İller

Son dakika en zengin iller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en zengin iller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en zengin iller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Zengin İller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en zengin iller gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 en zengin iller haberi bulunmuştur. Tüm en zengin iller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu veri açıkladı Türkiye'nin en zengin şehirleri ortaya çıktı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu veri açıkladı Türkiye'nin en zengin şehirleri ortaya çıktı Bankalarda tutulan mevduat tutarları BDDK tarafından açıklandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu düzenli olarak çeşitli verilere dayanarak bankalarda tutulan mevduatlara ilişkin verileri açıklıyor. Son açıklanan veriler ışığında bankalarda en çok para tutan şehirler belli oldu.
12.10.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en zengin ve en yoksul illeri belli oldu! Listede sürpriz şehirler var...
Türkiye'nin en zengin ve en yoksul illeri belli oldu! Listede sürpriz şehirler var... En yoksul ve en zengin şehirler belirlendi. TÜİK, 2021'deki araştırma sonuçlarına göre Türkiye'nin en yoksul şehirlerini açıkladı. Yoksulluk oranının en düşük olduğu şehirler dikkat çekerken listedeki birçok il 'sürpriz' olarak nitelendirildi. İşte TÜİK'in açıkladığı o rapor ve Türkiye'nin en yoksul kentleri... (DHA)
2.06.2022 Ekonomi
İllerin rakamlar açıklandı en çok ve en az hane halkı sayıları belli oldu! Türkiye’de tek başına yaşayanların oranı hızla yükseliyor
İllerin rakamlar açıklandı en çok ve en az hane halkı sayıları belli oldu! Türkiye’de tek başına yaşayanların oranı hızla yükseliyor İllerin rakamları açıklandı Türkiye’de tek başına yaşayanların oranı belli oldu. Veriler Türkiye’de aile yapısının son yıllarda ciddi değişime uğradığını gösteriyor.
18.05.2022 Yaşam
İllerin rakamları açıklandı nüfusu azalanlar belli oldu! İşte dikkat çeken sayılarla 16 il ve Türkiye'nin nüfusu...
İllerin rakamları açıklandı nüfusu azalanlar belli oldu! İşte dikkat çeken sayılarla 16 il ve Türkiye'nin nüfusu... İllerin açıklanan nüfus rakamlarında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Türkiye nüfusu, 2021 yılında 1 milyon 65 bin 911 kişi artarak 84 milyon 680 bin 273 kişi oldu. Yeni nüfus rakamları ile birlikte Türkiye'de nüfusu azalan şehirler listesi de ortaya çıktı. 2021 yılında, 81 il için nüfus artışı beklenirken, 16 şehir için tam tersi gerçekleşti. İşte Türkiye'de nüfusu azalan şehirler listesi ve il il 2021 nüfus rakamları!
9.05.2022 Yaşam
Türkiye tarihi rekor kırdı! En çok ihracat yapan iller belli oldu...
Türkiye tarihi rekor kırdı! En çok ihracat yapan iller belli oldu... İllerin ihracat rakamları Türkiye'yi yeni bir rekora taşıdı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Bakan Muş bakanlık binasında düzenlenen basın toplantısında, nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Muş, "Nisan ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %24,6 artışla 23,4 milyar dolar olmuştur. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır. Nisan ayı karşılama oranı enerji hariç %101 olmuş, son 12 aylık ihracatımız ise 240 milyar dolar eşiğini aşmıştır." dedi.
5.05.2022 Ekonomi
Türkiye'nin en zengin illeri belli oldu! TÜİK çarpıcı rakamları açıkladı...
Türkiye'nin en zengin illeri belli oldu! TÜİK çarpıcı rakamları açıkladı... Türkiye'nin en zengin şehirleri belli oldu. Bir ülke için ekonominin en önemli göstergesi olan GSYH, o ülkede üretilen mal ve hizmet değerlerinin toplamıdır. Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre Türkiye'nin en zengin illeri belli oldu.
1.05.2022 Ekonomi
En zengin iller belli oldu! İşte Türkiye'nin en zengin 15 şehri...
En zengin iller belli oldu! İşte Türkiye'nin en zengin 15 şehri... Türkiye'nin en zengin 15 şehri belli oldu. Bir ülke için ekonominin en önemli göstergesi olan GSYH, o ülkede üretilen mal ve hizmet değerlerinin toplamıdır. Tüik (Türkiye İstatistik Kurumu) verilerine göre Türkiye'nin en zengin illeri belli oldu.
11.12.2021 Ekonomi
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış rüyası olan TOGG için 1 milyon 800 bin tüccar ve sanayicinin adına görevi üstlendiğini belirterek, “Buraya Bursa Gemlik’ten geldim. Orada TOGG var. 1 milyon 800 tüccar ve sanayi adına bu görevi üstlendim. İnsanımızın 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış bir rüyaydı. Cumhurbaşkanı ‘yapar mısın’ deyince ben Türk iş dünyasına güvendim. Allah’a şükürler olsun ilk defa Türkiye’nin markası olan, her şeyi yerli olan dünya otomobil teknolojisiyle aynı anda yarışa çıkacağımız yüzde 100 elektrikli otomobili ve yüzde 51 yerli ve milli olmak üzere 29 Ekim’de fabrikanın açılışını Gemlik’te yapacağız. İnşallah mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz” ifadelerini kullandı.
4.08.2022 Ekonomi
Denizanası popülasyonu ne zaman bitecek?
Denizanası popülasyonu ne zaman bitecek? Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Antalya sahillerinde ocak ayından bu yana görülen denizanası popülasyonunun, haziran ayı itibarıyla azalacağını belirterek, "Korkulacak bir şey yok. Doğal süreç. Birkaç ay içinde kaybolacaklar" dedi.
3.04.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “HDP’nin terörle sözlü olduğunu anladık da, Yozgat’ta ‘Kandil’i yerle bir edeceğim’ diyen, bugün ise TBMM’de onlarla kol kola gezenlere ne oluyor? Yoksa siz de HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?” diye sordu.
14.01.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan son dakika  'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan son dakika 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul ile gündeme gelmeye çalışanların ne yazık ki bir tehdit dili kullandığına şahit oluyoruz. Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, bakanlık çalışanları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki bu millet, bu tehditlere kulak asmaz, tehdit edenleri görüyor ve gereken cevabı da verecektir." dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Gece başlıyor, bir ay sürecek...
Meteoroloji son dakika olarak duyurdu! Gece başlıyor, bir ay sürecek... Meteoroloji peş peşe açıkladı. Gün verdiler. İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da, bu geceden pazar akşamına kadar sürmesi beklenen Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı nedeniyle uyarı yapıldı. Bursa ve Kastamonu Valiliği'nden de toz taşınımı nedeniyle uyarı açıklaması yapıldı. Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Toros, ise yaptığı açıklamada, 'Bereket yağmurları geliyor' dedi. Toros, 14 Nisan - 14 Mayıs tarihlerinde yaşanan yağışlar ile ilgili tarihi bilgiler verirken, Sahra Çölü'nden taşınan tozların içindeki minerallerin faydalarına dikkat çekti. Toros, Çarşamba gününe kadar tozların yoğun şekilde ülkemizde olacağını belirtti.
17.04.2021 Gündem
Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 'yatay yapılaşma' çağrısı
Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 'yatay yapılaşma' çağrısı İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 14 ilden diri fay geçmediğini açıkladı. Buna rağmen çevresinden geçen faylardan kaynaklı olası depremde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu İstanbul'da depremin bilançosunun ağır sonuçlara yol açabileceğini de kaydeden Sözbilir, son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da dile getirdiği yatay yapılaşmayla riskin azaltılabileceğine dikkati çekti.
8.04.2021 Gündem
Bakan Ersoy duyurdu: Yeni projeyi hayata geçiriyoruz
Bakan Ersoy duyurdu: Yeni projeyi hayata geçiriyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kültür, sanat faaliyetlerini halkımızın ayağına götürülmesini amaçlayan bir projeyi hayata geçiriyoruz" dedi.
30.06.2020 Gündem
Seçim sistemi değişiyor mu? Daraltılmış bölge seçim sistemi nedir?
Seçim sistemi değişiyor mu? Daraltılmış bölge seçim sistemi nedir? Tartışmaları bir süre önce başlayan Siyasi Partiler ve Seçim Yasa değişiklikleri kapsamlı ve geniş bir çalışmaya dönüştürülüyor. AK Parti’de kurulan komisyonun hazırladığı çalışma yeni ittifak modelleri, seçim barajı, daraltılmış bölge gibi konuları da içeriyor. Seçim sistemi ile ilgili yapılan çalışma "Erken seçim olacak mı? Seçim sistemi değişiyor mu?" sorularını gündeme getirdi. Peki, Seçim sistemi değişiyor mu? Daraltılmış bölge seçim sistemi nedir? Seçim barajı değişiyor mu? İşte seçim sistemi, seçim barajı, daraltılmış bölge seçim sistemi ile ilgili merak edilenler...
8.06.2020 Gündem
Düğünler iptal oldu, altın üretimi durdu! 'Sezon diye bir şey kalmadı'
Düğünler iptal oldu, altın üretimi durdu! 'Sezon diye bir şey kalmadı' Corona nedeniyle düğün ve nişanlar iptal olunca Kahramanmaraş'ta altın takı üretilen kuyumcu atölyelerinde üretim durdu. Geçen yıl 7 ton saf altının takıya dönüştürüldüğünü söyleyen Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz, "Bu yıl maalesef bunları hayal bile edemiyoruz, görmemiz imkansız" dedi.
13.05.2020 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu bizim boynumuzun borcudur
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu bizim boynumuzun borcudur CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz Türkiye'yi gerçekten de insan gibi yöneteceğiz, adaletle yöneteceğiz. Hiç kimseyi inancından, yaşam tarzından ötürü ötekileştirmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız, bu bizim boynumuzun borcudur" dedi.
5.10.2019 Siyaset
Fiyatlar yarı yarıya düştü
Fiyatlar yarı yarıya düştü AV yasağı kalktı, taze balıklar tezgahlardaki yerlerini almaya başladı. İl İl balık fiyatları farklılık gösterirken, İstanbul Beşiktaş'ta hamsinin kilosu 25 lira, istavritin kilosu 15 lira, Barbunun kilosu ise 20-25 lira arasında satılıyor.
2.09.2019 Gündem
Bir 'alo' ile iki vurgun!
Bir 'alo' ile iki vurgun! Adalet Bakanlığı'na göre çağrı merkezi dolandırıcılığının en fazla görüldüğü Afyon'daki çifte vurgun planları akıllara durgunluk verdi
1.06.2018 Gündem
Yaşam alanlarımız Kuzey’e kayacak
Yaşam alanlarımız Kuzey’e kayacak Bu kış kar beklediğimiz kadar yağmadı. Hatta İstanbul’a hiç uğramadı. Yağmur ise ani su baskınları yaratarak yağıp geçiyor. Kuraklık, tüm dünlada olduğu gibi bizim de kapımızda. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlattı.
3.03.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

En Zengin İller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en zengin iller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.