En Uygun Konut Kredisi

En Uygun Konut Kredisi

Son dakika en uygun konut kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en uygun konut kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en uygun konut kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Uygun Konut Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en uygun konut kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 en uygun konut kredisi haberi bulunmuştur. Tüm en uygun konut kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi...
Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi... Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu bankaları tarafından tarihin en uygun faizli kredileri vatandaşlara sunulmuş, ev satışlarında büyük artış sağlanmıştı. Peki, Bankaların güncel kredi faiz oranları ne kadar oldu? Konut kredisinde son durum ne? En uygun konut kredisi hangi bankada? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarınsa son durum... İşte 2 Kasım konut kredisi faiz oranları...
2.11.2020 Ekonomi
0.79 konut kredisi faizini hangi bankalar uyguluyor? Konut kredisinde son durum
0.79 konut kredisi faizini hangi bankalar uyguluyor? Konut kredisinde son durum Ev sahibi olmak isteyenler uzun süre faizlerde indirim yapılmasını bekledi. Yaz aylarından beri düşüşe geçen konut kredilerinde kamu bankaları son olarak sıfır konutlarda faiz oranını 0.79’a kadar düşürdü. İşte konut kredisi faiz oranlarındaki son durum…
2.01.2020 Ekonomi
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek Kahramanmaraş'ta, Onikişubat İlçe Tüketici Hakem Heyetinin verdiği dosya masrafı faizinin iadesi kararına banka tarafından yapılan itirazı reddeden Kahramanmaraş 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, 855 lira 44 kuruş faizin müşteriye ödenmesine hükmetti.
28.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi...
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi... Konut kredisi faizlerinde yaşanan düşüş sonrası kredili ev satışlarında yüzde 410'luk ciddi bir artış yaşandı. Kredi faizlerindeki düşüş devam ederken vatandaşların talebi de devam ediyor. İşte en uygun konut kredileri...
17.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum…
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum… Ev sahibi olma hayali kuran milyonlarca vatandaş konut kredisi faiz oranının düşmesiyle birlikte bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için bankaların yolunu tutuyor. İşte bankaların en güncel konut kredisi faiz oranları…
8.10.2019 Ekonomi
En uygun konut kredisi nasıl seçilir? Vade mi taksit mi...
En uygun konut kredisi nasıl seçilir? Vade mi taksit mi... Konut kredisi faiz oranları başta devlet bankaları olmak üzere bütün bankalarda düşüyor. En düşük faiz oranın 0.99 olmasının ardında vade süresi de 120 aydan 180 aya çıkarıldı. Ev sahibi olmak isten vatandaşlar ise bankaların yolunu tutuyor. "En uygun konut kredisi nasıl seçilir?" sorusunun yanıtı arayanlar için tüm detaylar haberimizde...
19.09.2019 Ekonomi
Ziraat Bankası kredi faizlerini düşürdü!
Ziraat Bankası kredi faizlerini düşürdü! Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredilerinde faiz indirimi yaptı. Konut kredisinde 120 aya kadar faiz yüzde 1.28 oldu.
1.03.2019 Ekonomi
En fazla evli erkekler konut kredisi çekiyor
En fazla evli erkekler konut kredisi çekiyor Konut kredisi çekerken internetten neler aranıyor?
17.03.2016 Arşiv
Konut kredisi hesaplama!
Konut kredisi hesaplama! Konut kredisi çekerken nelere dikkat etmeli? En uygun krediyi nasıl bulabiliriz?
4.09.2014 Arşiv
Satışlar daralmayacak
Satışlar daralmayacak Aysan: ‘Zaten ev alan yüzde 25 peşinat veriyordu, panik yok, satışlar düşmez’
20.12.2010 Ekonomi
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu Kredi faiz oranları yenilendi. Bankalar tarafından kredi faiz oranları listesi yayımlandı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları için araştırmaya girdi. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar en uygun kredi veren bankalar listesini yakın takibe aldı. İşte kredi çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ eliyle hayata geçirdiği ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine 6 Mart itibariyle yeniden başlandı. Bir taraftan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı deprem konutları inşa edilirken bir yandan da Sosyal Konut Hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralar eş zamanlı olarak devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart’ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri, altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart tarihleri arasında, 22 ilde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.
20.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 34 bin konutun inşası başladı
Bakan Kurum: 34 bin konutun inşası başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ’da yaptığı açıklamada “Elazığ, kentsel dönüşüm sayesinde 3 yıl önce yapmış olduğumuz 24 bin konut sayesinde depremden en az hasarın yaşandığı illerimizden biri oldu. Vatandaşlarımızı 1,5 ay içerisinde konteyner kent alanlarına, geçici prefabrik yapılara, çelikten yaptığımız yapılara yerleştirme sürecini yürütüyor olacağız.1 milyon 875 bin binada inceleme yaptık, 301 bin binanın yıkılacak, acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı olduğunun tespitin yaptık. Elazığ’da ise aynı durumda 8 bin bina mevcut. 21 Şubat'tan bugüne yaklaşık 34 bin konutumuzun ihalesini yaparak yapım sözleşmelerini imzaladık ve sahada fiilen yapımına başladı.” dedi.
18.03.2023 Gündem
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ihtiyaç kredisine yönelik örtülü üst sınır uygulamasına tutar sınırı getirdi. Buna göre ihtiyaç kredilerinde 70 bin liraya kadar olan kısım menkul kıymet tesisinden muaf tutuldu. Yeni uygulama kredi kullanacak tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekonomist Murat Özsoy özellikle banka kredisi kullanarak yatırım yapmayı planlayan vatandaşları uyararak kararı değerlendirdi.
18.03.2023 Dünya
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak?
Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, hangi illere yapılacak? Orta gelirli vatandaşlara yeni TOKİ projesi sunuldu. Ekonomi Bakanı Nureddin Nebatı yaptığı açıklamada “Programımız kapsamında vatandaşlarımız 3 farklı aşamadaki konutlar için kredi kullanabilecektir. Birincisi, tamamlanmış konutlar. İkincisi, belirli bir oranda tamamlanmış ve bankaların kredi verme kriterlerine uygun konutlar, Üçüncüsü ise yapımına başlanacak olan konutlar” diyerek “İlk iki durumda, konuta ve başvuru sahibine dair şartların ilgili banka tarafından kredilendirme için uygun olarak değerlendirilmesi halinde, Program kapsamında finansman imkânı ve Bakanlığımız katkısı sağlanacaktır.” İfadesini kullandı. Bakanın açıklaması sonrası Orta gelirli konut kampanyası şartları neler, Orta gelirlilere yeni evim kampanyası ne zaman başlayacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

En Uygun Konut Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en uygun konut kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.