En İyi Ben Söylerim

En İyi Ben Söylerim

Son dakika en iyi ben söylerim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en iyi ben söylerim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en iyi ben söylerim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En İyi Ben Söylerim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en iyi ben söylerim gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 en iyi ben söylerim haberi bulunmuştur. Tüm en iyi ben söylerim haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Umuda Kelepçe Vurulmaz' dizisi final kararı aldı
'Umuda Kelepçe Vurulmaz' dizisi final kararı aldı FOX TV'de ekranlara gelen 'Umuda Kelepçe Vurulmaz' dizisi final kararı aldı.
9.02.2017 Televizyon
'Bak karın kaçar gider, yuvan dağılır'
'Bak karın kaçar gider, yuvan dağılır' 'En İyi Ben Söylerim' yarışmasının jüri üyeleri Kibariye ve Sertar Ortaç arasında ilginç bir diyalog geçti ama izleyiciler o anlara şahit olamadı.
5.02.2017 Magazin
Kendimle gurur duyuyorum, her şeyi tek başıma yaptım
Kendimle gurur duyuyorum, her şeyi tek başıma yaptım Modellikte 20 yılı geride bırakan Çağla Şıkel New York Fashion Week'te yürümeye hazırlanıyor. Şıkel kariyeri boyunca yaptıklarından gurur duyduğunu anlatarak, "Kimsenin desteği veya torpiliyle bu yere gelmedim. En büyük başarım ve gururum bu noktaya çalışarak sadece tek başıma gelmiş olmam" diyor
4.02.2017 Arşiv
Serdar Ortaç'tan çocuk sorusuna yanıt
Serdar Ortaç'tan çocuk sorusuna yanıt Pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan Ortaç ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
3.02.2017 Magazin
'Her gece ellerimle tuvalet temizlerdim'
'Her gece ellerimle tuvalet temizlerdim' Çağla Şıkel'in sunduğu ‘En İyi Ben Söylerim’ yarışmasında Kibariye ile birlikte jüri koltuğunda oturan Serdar Ortaç, geçmişe yolculuk yaptı.
1.02.2017 Magazin
'Rock bizim müziğimiz değil'
'Rock bizim müziğimiz değil' Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği 'En İyi Ben Söylerim’in jüri üyesi Serdar Ortaç ve Kibariye, yeni bölümde yorumlarıyla yine çok konuşulacak. Ortaç’ın Rock müzik, Kibariye’nin estetikle ilgili yorumları dikkati çekecek.
31.01.2017 Magazin
Kibariye, Buika ile düet yapacak
Kibariye, Buika ile düet yapacak Kibariye, sözlerini Sezen Aksu’nun yazdığı yeni şarkısının müjdesini verdi.
30.01.2017 Kültür Sanat
Buika ile düet
Buika ile düet Kibariye, İspanyol şarkıcı Buika ile düet yapacağını açıkladı.
29.01.2017 Magazin
Chloe genç istiyor!
Chloe genç istiyor! Serdar Ortaç, eşi Chloe’nin kendisine kolye alarak “Bunu tak, genç görün” dediğini söyledi
25.01.2017 Magazin
Serdar Ortaç: 'Evlendikten sonra bir kadına...'
Serdar Ortaç: 'Evlendikten sonra bir kadına...' Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği 'En İyi Ben Söylerim’ yarışmasının jürisi Serdar Ortaç, önceki akşam yayınlanan bölümde bayan yarışmacılara sarılınca olanlar oldu.
19.01.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten örnek davranış!
İbrahim Tatlıses'ten örnek davranış! Şarkıcı İbrahim Tatlıses ‘En İyi Ben Söylerim’ yarışmasında kendisine ait olan ‘Haydi Söyle’ şarkısı için telif almadı, bunun yerine tekerlekli sandalye bağışında bulunulmasını istedi.
16.01.2017 Magazin
'İbrahim Tatlıses'in çoraplarını yıkadım'
'İbrahim Tatlıses'in çoraplarını yıkadım' Bu sıralar jüri üyeliği yaptığı programdaki sempatik tavırları ve samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Kibariye, bu defa İbrahim Tatlıses'le yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.
11.01.2017 Magazin
Çağla’nın bacakları çirkin!
Çağla’nın bacakları çirkin! Kibariye, jüri üyesi olduğu “En İyi Ben Söylerim” yarışmasında bacaklarının çok güzel olduğunu söyleyerek sunucu Çağla Şıkel’e meydan okudu...
9.01.2017 Magazin
Ben Söylerim yarışmasının başlangıç tarihi belli oldu!
Ben Söylerim yarışmasının başlangıç tarihi belli oldu! Fox TV'nin yeni yarışması Ben Söylerim'in yayın tarihi belli oldu. Kibariye ve Serdar Ortaç'ın jüri üyeliğini yaptığı Ben Söylerim yarışması izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İşte Ben Söylerim'in başlayacağı tarih...
29.09.2021 Gündem
En İyi Ben Söylerim yarışması FOX'ta başlıyor!
En İyi Ben Söylerim yarışması FOX'ta başlıyor! Fox TV'de yeni bir yarışmanın başlayacağı gündeme geldi. Şarkı söyleme konusunda yetenekleri ölçen En İyi Ben Söylerim yarışması yakında ekranlarda olacak. İşte En İyi Ben Söylerim yarışmasının juri üyeleri ve detayları...
29.09.2021 Gündem
İşte, 'En İyi Ben Söylerim'in jürisi!
İşte, 'En İyi Ben Söylerim'in jürisi! ‘En İyi Ben Söylerim’ yarışmasının jürisi İkitelli TVS Stüdyoları’ndaki fotoğraf çekiminde buluştu.
22.12.2016 Televizyon
O Ses Türkiye'ye rakip olacaklar!
O Ses Türkiye'ye rakip olacaklar! Serdar Ortaç, Çağla Şıkel ve Kibariye, FOX’ta ekrana gelecek ‘En İyi Ben Söylerim’ yarışmasının jüri üyesi oldu.
22.12.2016 Magazin
Tek başıma 10 tane çocuk yapardım
Tek başıma 10 tane çocuk yapardım Çağla Şıkel’in sunumuyla Ocak ayında Fox TV’de ekrana gelecek ‘En İyi Ben Söylerim’ isimli müzik yarışması tanıtıldı...
21.12.2016 Magazin
Saba Tümer ekranlara dönüyor!
Saba Tümer ekranlara dönüyor! Son olarak TV8'de 'Saba ile Oyuna Geldik' programını sunan Saba Tümer'in yeni projesi belli oldu.
12.12.2016 Magazin
En İyi Ben Söylerim ne zaman başlıyor?
En İyi Ben Söylerim ne zaman başlıyor? En İyi Ben Söylerim yarışması için geri sayım sürüyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanması beklenen En İyi Ben Söylerim ne zaman başlayacak? İşte En İyi Ben Söylerim yarışmasına dair ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray  açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den çok sert Galatasaray açıklaması:Ligin tescilini kabul etmeyeceğim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve TFF'ye yönelik sert ifadeler kullanan Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim" dedi.
5.05.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

En İyi Ben Söylerim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en iyi ben söylerim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.