Gazete Vatan Logo

Ben Söylerim yarışmasının başlangıç tarihi belli oldu!

Fox TV'nin yeni yarışması Ben Söylerim'in yayın tarihi belli oldu. Kibariye ve Serdar Ortaç'ın jüri üyeliğini yaptığı Ben Söylerim yarışması izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İşte Ben Söylerim'in başlayacağı tarih...

Ben Söylerim yarışmasının başlangıç tarihi belli oldu!

Fox'ta yeni başlayacak olan Ben Söylerim yarışması merakla bekleniyor. Çağla Şikel'in sunuculuğunu yaptığı Ben Söylerim'de usta sanatçılar Kibariye ve Serdar Ortaç'ın juri koltuğuna oturması beklentiyi arttıyor. Ben Söylerim yarışması 3 Ocak tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

EN İYİ BEN SÖYLERİM YARIŞMASI TANITIM VİDEOSU

3 Ocak'tan itibaren her Salı 20.00’de FOX’ta yayınlanacak olan Ben Söylerim yarışmasının formatı da merak uyandırıyor.

BEN SÖYLERİM YARIŞMASININ AYRINTILARI

Ben Söylerim yarışmasının formatına göre aynı şarkıyı farklı 8 yarışmacı 30 saniyede paylaşarak seslendirmeye çalışacak. Yarışmanın koruma meleği Kibariye olurken, Serdar Ortaç ise yorumcuları eleyen isim olacak.

Jüri tarafından haftalık seçilecek 2 yarışmacı koruma altına alınacak ve o hafta elenemeyecek. Performanslar neticesinde kötü performans sergileyecek olan 3 yarışmacı stüdyodaki seyirci tarafından elenecek. Bir sonraki hafta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve çeşitli müzik tarzlarından (Pop-Arabesk-Jazz-Thm-Tsm) seçilecek olan 3 (toplam 45 yarışmacı) yarışmaya dahil olacak.

Haberin Devamı

Çağla Şikel’in sunumuyla ekrana gelecek olan ‘En İyi Ben Söylerim’, ilk bölümüyle 3 Ocak'ta Fox’ta olacak.