En Düşük İşsizlik Maaşı

En Düşük İşsizlik Maaşı

Son dakika en düşük işsizlik maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en düşük işsizlik maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en düşük işsizlik maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Düşük İşsizlik Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en düşük işsizlik maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 en düşük işsizlik maaşı haberi bulunmuştur. Tüm en düşük işsizlik maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu
Eski sevgilisini kaçırıp, rezidansta işkence yapmıştı! İstenen ceza belli oldu Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Murat Demirci (41) ile nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22) için savcı, 32 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi.
21.06.2023 Yaşam
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı
İşsizlik maaşı ne kadar, işsizlik maaşına zam geldi mi? En düşük işsizlik maaşı kaç TL, işsizlik maaşı alırken asgari ücret artarsa işsizlik maaşı da artar mı? Yeni işsizlik maaşı Asgarî Ücret Komisyonu, 2023'ün ikinci yarısında geçerli olacak yeni asgarî ücretin 11.402 TL olduğunu açıkladı. Asgari ücretin açıklanmasıyla etkilediği kalemlerden biri olan işsizlik maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, işsizlik maaşı ne kadar oldu?
21.06.2023 Çalışma Hayatı
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama!
Yeni işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? 2023 İşsizlik maaşı hesaplama! 2023 Asgari ücretinin belirlenmesiyle birlikte işsizlik maaşı tutarı da değişti. Sigortalıların kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalmaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için ödenen işsizlik maaşı ödemelerinin hangi şartlarda yapılacağı, başvurunun nereye ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Peki, Yeni işsizlik maaşı ne kadar? En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı ne kadar? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşsizlik maaşı hesaplama!
23.12.2022 Çalışma Hayatı
5.137 TL her ay ödeniyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, 30 günlük başvuru süresi kaçırılırsa...
5.137 TL her ay ödeniyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, 30 günlük başvuru süresi kaçırılırsa... Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Zam geldi. Ödeme miktarı 5.137 TL'ye yükseldi. Başvuran 10 ay aralıksız alıyor. 30 gün içerinde müracaatta bulunulması gerekiyor. Çalışanların işten çıkartılmaları durumunda yeni bir iş bulana kadar hayatlarını idame etmeleri için İŞKUR tarafından işsizlik maaşı ödemesi yapılıyor. Bu ödenekten yararlanabilmesi için çalışanların bazı şartları taşıyor olması gerekiyor. İşsizlik ödeneği alınabilmesi için son 3 yılda en az 600 gün prim ödemesinin yapılmış olması ve son 120 gün hizmet akdi ile çalışılmış olması gerekiyor. Gerekli şartları taşıyanlar iş akdinin feshinden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvurmaları durumunda işsizlik maaşı alıyor. Peki 30 günlük başvuru süresi kaçırılırsa ne olur? İşte işsizlik maaşı ile ilgili merak edilen detaylar...
24.07.2022 Çalışan Hakları
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay...
4.272 TL ödeniyor! 30 gün içerisinde başvuran alıyor, en az 6 ay... Tüm çalışanları kayından ilgilendiriyor. SGK tarafından her ay ödeniyor. 2.137 TL ile 4.272 TL arasında ödeme yapılıyor. Bu ödemeler en az 6 ay, en fazla 10 ay boyunca devam ediyor. 30 gün içerisinde İŞKUR'a başvuru yapılması gerekiyor. İşsizlik maaşı çalışanların işten çıkartılması durumunda çalışılan süreye ve çalışırken alınan maaş miktarına göre belirleniyor. İşsizlik maaşı alırken yeni bir iş bulanan kişinin maaşı kesiliyor. Ancak işsizlik maaşından yararlanma hakkı devem ediyor. Aynı kişi yeni işinden de ayrılması durumunda işsizlik maaşı ödemesine kalınan yerden devam ediliyor.
29.05.2022 Çalışan Hakları
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü  2.137 lira...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor! Tüm ödemeler arttı, kuruşu kuruşuna hesaplandı, en düşüğü 2.137 lira... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Tüm ödeme kalemleri değişti. 2022 ile birlikte zamlı olarak ödenmeye başladı. Sadece çalışanları değil çalışmayan vatandaşları da kapsıyor. Herkes merakla bekliyordu. Asgari ücrete gelen yüksek zam birçok ödemeyi de arttırdı. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, çalışan, çalışmayan, yaşlı, engelli, dul ve yetim milyonları kapsıyor. İşsizlik maaşından 65 yaş aylığına, kıdem tazminatı tavanından dul ve yetim maaşına kadar pek çok ödeme değişti. İşte tüm kesimleri ilgilendiren ödemeler ile ilgili detaylar...
12.01.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Asgari ücret belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı belli oldu. Asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? AGİ ne kadar oldu? milyonlarca vatandaş nefeslerini tutup bu sorulan cevabını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını canlı yayında açıkladı. En düşük asgari ücret 4 bin 250 lira oldu. Asgari ücrete yüzde 50 oranında zam geldi. Ayrıca asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisi kaldırıldı.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, bugün açıklanacak
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan duyurdu, bugün açıklanacak Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlar tarafından merakla beklenen tarih açıklandı. Asgari ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısı bugün gerçekleşiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nebati duyurdu. Toplantının ardından asgari ücret açıklanacak. Asgari ücrette kritik gün! Milyonlar nefesini tuttu toplantıdan çıkacak kararı bekliyor. Peki 'Asgari ücret 2022'de ne kadar olacak?' . Asgari ücretin 4.000 TL'nin üzerine çıkabileceği görüşü var. İşte son dakika asgari ücret açıklamaları ve asgari ücret ile ilgili gelen son tahminler...

Gelen son dakika açıklamasına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücreti bugün saat 15.00 gibi açıklayacak.
16.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Anlaşma sağlandı, asgari ücret görüşmelerinde son viraja girildi. Asgari ücrette 4. ve son toplantı olan 2022 için net zam ve maaş rakamının ortaya çıkacağı zirve öncesi kritik bilgiler ortaya çıktı. Asgari ücrette hesap değişiyor. Yeni formül masada. Bu düzenlemeye göre asgari ücrete hazine desteği gelirken bu 2022 maaşını artıracak. İşverene maliyet düşecek, vergi diliminde değişiklik olacak ve AGİ ile SGK priminde de destek artacak. Yüzde 14'lük SGK priminin yüzde 5'e düşürülmesi de asgari ücret son toplantısında masada olacak. Öte yandan milyonlarca çalışan ve işverenin merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu noktada Yaklaşık 3 bin 900 liralık işçi ve işverenin mutabık kaldığı bir asgari ücret rakamı söz konusu. Ancak işveren tarafının, son 6 yıldır devam eden asgari ücret desteğinin 2022'de de sürmesi yönünde bir talebi var. Bu talep karşılık bulursa asgari ücret 4 bin liranın üstüne çıkacak. Asgari ücret için son toplantının ise bu hafta içinde gerçekleşmesi ve daha sonra da 2022 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Peki asgari ücret zammı için öne çıkan rakamlar neler? Asgari ücret hesabında son dakika tahminleri değişti mi? Net asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm çalışanların merak ettiği soruların yanıtları...
15.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve...
Asgari ücrette flaş değişiklik! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 8 milyona yakın çalışanı doğrudan ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde sona gelindi. Rakamlar netleşiyor. 2022 asgari ücret artışı tüm çalışanları ilgilendiriyor. Zam oranları özel sektörde referans alınıyor. Net asgari ücret zammında enflasyon belirleyici oluyor. İşçi ve işveren tarafları kendi taleplerini masaya koydu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantıları sonrası TİSK, asgari ücret için en az 3 bin 500 lira önerdiklerini açıklarken, Türk-İş de 4 bin liranın kırmızı çizgileri olduğunu duyurdu. Bu talepler doğrultusunda net asgari ücretin 4.000 lira seviyelerine çekilmesi bekleniyor. Ancak bu artış işveren tarafını olumsuz etkileyebilecek. 4 bin liralık net ücret seçeneğinde işverenin maliyet artışının bir kısmı hazineden karşılanacak. Öte yandan Asgari ücret zammı için dördüncü toplantının bu hafta yapılması ve 2022 yılından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücret rakamının kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
14.12.2021 Çalışan Hakları
Zam geliyor, 3.692 liraya yükselecek! Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim, 65 yaş ve üstü herkes...
Zam geliyor, 3.692 liraya yükselecek! Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim, 65 yaş ve üstü herkes... Yeni zam haberi geldi! 3 bin 692 TL olacak. Yüz binlerce kişi alıyor. Çalışan, çalışmayan, dul ve yetim maaşı ya da 65 yaş aylığı alan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yıl sonun yaklaşması ile birlikte ekonomi gündeminin ana konusunu zamlar oluşturuyor. Özellikle asgari ücrete gelecek zam miktarı tüm çalışanlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücret zammı ile birlikte birçok kalemde ücretler artacak.
23.11.2021 Çalışma Hayatı
2 bin 862 lira ödeniyor! Hemen başvurun, 30 gün içerisinde...
2 bin 862 lira ödeniyor! Hemen başvurun, 30 gün içerisinde... Her ay 2.862 TL ödeme yapılıyor. Başvuranlar en az 6 ay para alıyor. Başvuruda süre sınırı bulunuyor. 30 gün içerisinde müracaat edilmesi gerekiyor. Bu süre içinde başvuru yapmayanlar daha az ödeme alıyor. Örneğin 10 ay maaş alacak bir sigortalı eğer 2 ay geç başvurursa 8 ay maaş alıyor. En düşük işsizlik maaşı 1.431 lira iken en yüksek miktar 2.862 lira olarak belirlendi. İşten çıkarma yasağı sona erdi. Bu süreçte işsiz kalanların işsizlik maaşından yararlanabilmeleri içerinde fesih işleminden itibaren 30 gün içerisinde İŞKUR'a işsizlik maaşından yararlanabilme için başvuru yapması gerekiyor. İşsizlik maaşı kişinin aldığı son brüt ücret üzerinden hesaplanıyor. İşte işsizlik maaşı ile ilgili merak edilenler...
13.07.2021 Ekonomi
Paralar hesaba yattı! Bakan duyurdu, 1420 lira...
Paralar hesaba yattı! Bakan duyurdu, 1420 lira... Paralar hesaplarda. Milyonlarca kişi bekliyordu, belli oldu. Ödemeler başladı. Haziran ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri banka hesaplarına yatırıldı. Hemen kontrol edin. IBAN bilgisi bulunmayanlara ödemeler PTT'den yapılacak. İşsizlik ödeneği en düşük bin 420 lira en yüksek 2 bin 840 lira.
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün hesaplarda. Milyonlarca kişi bekliyordu, belli oldu. Banka hesaplarına en az 1420 lira yatırılıyor. Ödemeler başladı. Mayıs ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemeleri banka hesaplarına aktarılıyor. Hemen kontrol edin. IBAN bilgisi bulunmayanlara ödemeler PTT'den yapılacak. İşsizlik ödeneği en düşük bin 420 lira en yüksek 2 bin 840 lira. Ücretsiz izne çıkarılan çalışanlara yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran’da gerçekleştirilecek.
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ve belli oldu, yarın başlıyor... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler yarın başlıyor. En az 1420 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Banka IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara PTT üzerinden ödeme yapılacak. Mayıs ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ücretleri yarın hesaplara aktarılacak. Öte yandan ücretsiz izne gönderilen kişilere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi de 8 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek.
3.06.2021 Ekonomi
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve belli oldu...
Hesaplara en az 1420 lira yatırılıyor! Ve belli oldu... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. En az 1420 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan duyurdu. Tarih belli oldu. Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerine ilişkin açıklama geldi. Mayıs ayına ilişkin paralar, 4 Haziran Cuma günü hesaplara aktarılacak. Ödemeler banka hesaplarına yapılacak, bilgileri hatalı olan vatandaşların ödemeleri ise PTT aracılığı ile yapılacak.
29.05.2021 Ekonomi
Hesaplara yatacak! 4 bin 380 mi, 5 bin 365 lira mı ödenecek?
Hesaplara yatacak! 4 bin 380 mi, 5 bin 365 lira mı ödenecek? Milyonlarca kişi bekliyordu yeni düzenleme yapıldı ve belli oldu. Kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararıyla nakdi ücret desteğine, istihdama dönüş teşvikine ve artı istihdam teşvikine zam geldi. Ancak 3 milyon kişiyi ilgilendiren kısa çalışma ödeneği ile ilgili karar belli olmadı. Kısa çalışma ödeneği 2020 yılı boyunca tabanı 1.580 TL tavanı 4.380 TL olarak ödendi. Şimdi milyonlarca kişi zammın kısa çalışma ödeneğine de yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Yeni yılın zamlı ilk ilk ödenekleri de 5 Şubat’ta hesaplara yatacak. Zamlı ödeme yapılırsa en yüksek ücret 5 bin 365 lira olacak.
Paralar hesaba bugün yatıyor!
Paralar hesaba bugün yatıyor! Milyonlarca kişi bekliyordu ve paralar bugün hesaplara yatıyor. Aralık ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri başladı. Ocak ayından itibaren zam geldi. Korona döneminde hem işveren hem de çalışanı rahatlatmak amacıyla ilk 26 Mart’ta 3 ay süre için devreye alınan Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ), en son 28 Şubat 2021’e kadar uzatılmıştı. İhtiyaç duyulması halinde Haziran 2021’e kadar sürebilecek. Bugün yatan tutar, 2020’nin son KÇÖ ödemesi olacak.
Paralar hesaba yatıyor! 5 bin 366 lira...
Paralar hesaba yatıyor! 5 bin 366 lira... Milyonlarca kişi bekliyordu ve tarih açıklandı. O paralar hesabı yatıyor. Ocak ayından itibaren zam geldi. Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) ile işsizlik maaşı yarın (5 Ocak) hesaplara yatacak. Korona döneminde hem işveren hem de çalışanı rahatlatmak amacıyla ilk 26 Mart’ta 3 ay süre için devreye alınan Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ), en son 28 Şubat 2021’e kadar uzatılmıştı. İhtiyaç duyulması halinde Haziran 2021’e kadar sürebilecek. Yarın yatacak olan tutar, 2020’nin son KÇÖ ödemesi olacak.
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar?
İşsizlik maaşı (ödeneği) kaç lira? 2020 en düşük, en yüksek işsizlik maaşı ne kadar? Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından, asgari ücretin etkilediği işsizlik maaşı oranları da belli oldu. Asgari ücrete göre belirlenen yeni işsizlik maaşı ne kadar oldu? En düşün ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL? İşte 2020 işsizlik maaşı hakkında merak edilenler...
30.01.2020 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammından sonra en düşük işsizlik maaşı ne kadar oldu (2020)? İşsizlik maaşı şartları 2020’de değişecek mi?
Asgari ücret zammından sonra en düşük işsizlik maaşı ne kadar oldu (2020)? İşsizlik maaşı şartları 2020’de değişecek mi? İş akdinin işveren tarafından feshedilmesi durumunda devletin işsiz kalan işçiye belirli bir süre verdiği işsizlik maaşı 2020 yılına girilmesiyle merak edilen konular arasına girdi. İşsizlik maaşını alabilmek için belli şartların taşınması gerekmektedir. Peki, en düşük işsizlik maaşı ne kadar oldu (2020)? 2020 işsizlik maaşı alma şartlarında bir değişiklik olacak mı? İşte 2020 işsizlik maaşı hakkında merak edilenler…
Son dakika! İşsizlik maaşı 2020 belli oldu | İşsizlik maaşı ne kadar?
Son dakika! İşsizlik maaşı 2020 belli oldu | İşsizlik maaşı ne kadar? Asgari ücret zammının belli olmasından sonra, vatandaşlar ‘’2020 işsizlik maaşı ne kadar oldu?’’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Asgari ücret kadar vatandaşlar işsizlik maaşını da merak ediyor. Peki 2020 işsizlik maaşı ne kadar oldu? İşte işsizlik maaşı 2020 detayları…
27.12.2019 Çalışan Hakları
İşsiz kalana 10 ay maaş
İşsiz kalana 10 ay maaş Devlet, işini kaybedenlere belli şartlarda 10 aya kadar maaş ödüyor. İşsizlik parasını almak için nereye, ne zaman başvurmak gerekiyor? Tavan ve taban ödemeler ne kadar? En çok kaç ay ödeniyor?

Benzer Haber Etiketleri

En Düşük İşsizlik Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en düşük işsizlik maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.