En Çok İzlenen

En Çok İzlenen

Son dakika en çok izlenen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en çok izlenen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en çok izlenen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Çok İzlenen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en çok izlenen gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.678 en çok izlenen haberi bulunmuştur. Tüm en çok izlenen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan tablosu
Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan tablosu Gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından Gelinim Mutfakta hız kesmeden devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan programda kayınvalidelerden en çok ouan alan gelin çeyrek altını kazanıyor. Sıkı takipçileri 'Gelinim Mutfakta 29 Nisan birincisi kim oldu?", 'Gelinim Mutfakte çeyrek altını bugün kim kazandı?' sorularına yanıt aramaya başladı.
29.04.2024 Ekonomi
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu?
28 Nisan 2024 reyting sonuçları | Total ve AB reyting sonuçları ile hangi yapım birinci oldu? Reyting sonuçları izleyiciler tarafından araştırılıyor. 28 Nisan Pazar dün akşam kuşağında Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti ve Survivor All Star AB ve total reyting sıralamasında birinci olabilmek için yarıştı. İşte, 28 Nisan reyting sonuçları ile Total ve AB'de en çok izlenen yapımlar...
29.04.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi Cumartesi günü birbirinden farklı kanallarda diziler ve filmler yayınlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan sinema filmleri heyecan dolu olacak. Hazırladığımız TV yayın akışı rehberi ile bugün tv'de neler var sorusuna yanıt verdik. İşte en çok izlenen kanalların 6 Nisan 2024 TV yayın akışları…
6.04.2024 Gündem
'Yargı'da Eren için intikam vakti! Aradığı isimleri öğrendi
'Yargı'da Eren için intikam vakti! Aradığı isimleri öğrendi Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi 'Yargı'da bir kez daha nefesler tutuldu. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı.
25.03.2024 Magazin
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı
Bu acıya yürek dayanmadı! Türkiye, Tuğçe ve Eren’e ağladı Türkiye’nin en çok izlenen dizlerinden biri olan Emmy ödüllü Yargı’nın son bölümü nefesleri kesti, gözyaşları sel olup aktı. Dizide Tuğçe’nin babası Komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile Efe Savcı karakterine hayat veren Ulvi Kahyaoğlu’nun oyunculuk performansı ise geceye damga vurdu. Haykırışların, göz yaşlarının ve feryatların bir an olsun kesilmediği bölüm seyircileri derinden sarstı.
18.03.2024 Magazin
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak
Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Magazin
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları
Dünün reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? 15 Mart reyting sonuçları 15 Mart 2024 Cuma günü birçok yapım ekranlara geldi. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Ateş Kuşları gibi dizilerin yayınlandığı gecede, en çok izlenen yapım reyting sonuçları ile belli oluyor. Peki, dünün Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?
16.03.2024 Magazin
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye şubat ayında yine CNN TÜRK’ü izledi.
9.03.2024 Gündem
Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor?
Kurandere ne demek? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne anlama geliyor? Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan 'İnci Taneleri', perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı sürdürüyor. Geçen hafta yayınlanan bölümde Yılmaz Erdoğan’a ait olan “Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz.” Sözünün ekranlara yansımasının ardından kurandere kelimesinin anlamı merak konusu oldu. Peki, Kurandere ne demek, ne anlama geliyor? Niyetle kısmet arasındaki kurandere yaşamak diyoruz ne demek?
22.02.2024 Gündem
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor?
Saba Tümer ile Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası hangi kanalda yayınlanacak? Aşk Adası ne zaman başlıyor? Saba Tümer'in sunuculuğunu yapacağı Aşk Adası programı yakında başlıyor. İngiltere'nin en çok izlenen programlarından Aşk Adası fragmanı da yayınlandı. Too Hot to Handle uyarlaması olan Aşk Adası Gain platformunda yayınlanacak. Peki Aşk Adası formatı nedir? Aşk Adası yarışmacıları arasında kimler var? İşte detaylar...
15.02.2024 Magazin
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı ‘İlk bilen siz olun’ sloganıyla yayın yapan CNN TÜRK, ocak ayında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
CNN TÜRK kasım ayında zirvede
CNN TÜRK kasım ayında zirvede CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.12.2023 Magazin
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi "İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
1.12.2023 Magazin
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var!
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var! Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Seyirci dizide uzun süredir hastalıkla mücadele eden Ömer'in (Barış Kılıç) ölümünün beklerken ters köşe geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'ne veda edece o isim...
13.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor
Alev'in nişanı iptal, Apo Pembe'ye itiraf ediyor! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa'nın planı ifşa oluyor Kızılcık Şerbeti 38 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımının başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya yer alırken yeni bölüm fragmanında dehşet bir ayrıntı var. Alev ve Rüzgar'ın nişan yüzüğünü takmaya hazırlanan Apo, Pembe hanıma döndü ve dedi ki: "Pembe hanım..." Apo, itirafa hazırlanırken Doğa'nın intikam planı ifşa oldu.
6.11.2023 Televizyon
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu CNN TÜRK, ekim ayında da izleyicinin tercihi oldu.
1.11.2023 Televizyon
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu
Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry evindeki jakuzide ölü bulundu 'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle kitlelerce tanınan oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti. ABD basını, 54 yaşındaki oyuncunun evindeki jakuzide ölü bulunduğunu aktardı.
29.10.2023 Magazin
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı
Seyirci "İzlemeyeceğiz" dedi, Yalı Çapkını son bölüm reytingi belli oldu! 27 Ekim Star, Show Tv reyting sonuçları açıklandı Merak edilen sonuçlar açıklandı. 27 Ekim 2023 Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star reyting sonuçları verileri belli oldu. Özellikle seyircinin "İzlemeyeceğiz" protestolarının yapıldığ Yalı Çapkını dizisinin son bölümünün reytingleri merak konusu oldu. Peki dün akşamı en çok izlenen dizi, program hangisi oldu? İşte 27 Ekim reyting sonuçları...
27.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

En Çok İzlenen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en çok izlenen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.