Emzik

Emzik

Son dakika emzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 emzik haberi bulunmuştur. Tüm emzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı Hatay'daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Gündem
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya  4.5 yıl hapis istemi!
Kreşteki yürekleri yaralayan olaya 4.5 yıl hapis istemi! Özel bir kreşte görevli iki kişiye, 2 yaşındaki kız çocuğunu uyumadığı için yüzünü çarşafla kapatıp darp ettikleri gerekçesiyle ‘kasten yaralama’ suçundan 4.5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
19.01.2023 Gündem
Bebeklikte emzik kullanıma dikkat!
Bebeklikte emzik kullanıma dikkat! Koruyucu ve önleyici tedaviyle önüne geçilebilen kötü ve zararlı ağız alışkanlıkları hakkında uyarılarda bulunan Pedodonti Uzmanı Dt. Zeynep Başak Yılmaz, “Çocuklar, dişlerine ve ağız içi yumuşak dokularına kalıcı ya da geçici zararlar verebilecek bir takım kötü alışkanlıklara sahip olabilirler. Özellikle bebeklikte parmak emme, tırnak yeme, biberon ve emziğin uzun süre kullanımı, ileride büyük sorunlara yol açabilecek ortodontik problemleri beraberinde getirebilir” dedi.
30.08.2022 Sağlık
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Ortodontik tedavi hangi sorunlara çözüm üretir?
Ortodontik tedavi hangi sorunlara çözüm üretir? Uzman Diş Hekimi Dr. Cansın Kutay ortodonti tedavilerinin hangi durumlarda uygulanması gerektiğini sizler için derledi.
11.05.2022 Sağlık
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022!
19 Nisan BİM kataloğu 2022! BİM 19 Nisan 2022 kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel ürünler 2022! BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 19 Nisan BİM aktüel kataloğunun yayınlanmasıyla bu hafta BİM’e nelerin geleceği sorgulanmaya başlandı. Büyük beden dantelli sütyenden, bralet takımına, boxer şorttan yakası dantelli atlete, soket çoraptan, şarjlı diş fırçasına kadar birçok ürün indimli fiyatlarıyla raflarda olacak. 19 Nisan BİM kataloğu 2022…
18.04.2022 Ekonomi
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu!
13 Nisan ŞOK kataloğu 2022! Şok kataloğunda (13-19 Nisan) neler var 2022? ŞOK aktüel 13 Nisan 2022 ürünler kataloğu! ŞOK 13 Nisan 2022 kataloğu ile bu hafta ŞOK’ta hangi ürünlerin indirimli olduğu sorgulanıyor. ŞOK'un bu hafta için hazırlanan aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda Hamur Yoğurma Makinesinde, elektrikli ev aletlerine, bebek ürünlerinden ve bebek tekstil grubuna, yiyecek ve içecek çeşitlerine kadar birçok ürün indirimli olarak raflardaki yerini aldı. İşte ŞOK kataloğu 2022…
13.04.2022 Ekonomi
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu!
Uzmanından yeni annelere bebek bakımı ile ilgili 15 ipucu! “Bebeğimi ne sıklıkta emzirmeliyim?”, “Her emzirme sonrası kusma normal midir?”, “Bebeklerde uyku düzeni ve yatış pozisyonu nasıl olmalı?” bu ve bunun gibi pek çok soru yeni annelerin sıklıkla araştırdığı konuların başında geliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Aycan Yıldız bebek bakımı ile ilgili en çok merak edilenleri anlattı.
20.03.2022 Sağlık
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar...
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar... İnsanın hayal gücünün eseri olan eşyalar tasarlanırken ilk olarak hedeflenen eşyanın bir işe hizmet etmek için üretilmesi olmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz'
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özeleştiri: 'Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hatamız oldu, yanlışımız oldu. Onları telafi etmeye çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bebeklerde biberon çürüklerine dikkat!
Bebeklerde biberon çürüklerine dikkat! Biberon çürüğü, bebek dişlerinin biberonla süt içirilip dişlerin temizlenmeden bırakılması sonucunda oluşuyor. Ağızdaki bakteriler şekerle beslendiği için çoğalıyor ve asit üretiyor. Asit dişlere ve diş minesine saldırdığı için diş çürümesine neden oluyor. Diş Hekimi Arzu Yalnız, bebeklerde karşılaşılan ağız ve diş sorunları hakkında bilgi verdi, ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.
26.10.2021 Sağlık
‘Pandemi sebebiyle bebeklerin ilk diş muayenesini ertelemeyin’
‘Pandemi sebebiyle bebeklerin ilk diş muayenesini ertelemeyin’ Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Dr. Nurgül Demir, pandemi sürecinde bebeklerin ilk diş muayenesinin ertelenmesinin doğru olmadığına dikkat çekerek, “Ebeveynler pandemi sebebiyle bebeklerinin ilk diş muayenelerini ertelememeleri gerekir. Olası problemlerin zamanla ilerlemesine sebep olarak erken diş kaybı riskini de artırmaktadır” dedi.
8.10.2021 Sağlık
Parmak emme alışkanlığı çocukları peltekleştiriyor
Parmak emme alışkanlığı çocukları peltekleştiriyor Çocuklarda parmak emme davranışının 4 yaştan sonra sorun haline geldiğine dikkati çeken Uzm. Dr. Emin Çağlar, “Emilen parmaklarda, diş ve ağız yapısında bozulma meydana gelebilir. Ön dişlerde meydana gelen açıklık çocukta halk arasında ‘peltek konuşma’ diye bilinen probleme neden olabilir. Eğer tedaviye kritik dönemde başlanmaz ve parmak emme davranışı ilerleyen yaşlara kadar sürerse bu problemler kalıcı hale gelebilir” dedi.
6.06.2021 Sağlık
Çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu!
Çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu! Tüm dünyada çocuklarda obezite hızla yaygınlaşıyor. Uzmanlara göre çocukluk çağı obezitesi, çocuklar için ciddi bir sağlık tehdidi! İlerleyen yaşlarda kronik hastalıklara neden olan obeziteyi önlemenin yolu ise bebeklikten itibaren doğru beslenmeden geçiyor. Diyetisyen Neva Yeniçeri, çocuklarda obezitenin önüne geçmek için beslenme ipuçlarını paylaştı. İşte çocuklarda obezitenin önüne geçmek için 10 ipucu!
30.05.2021 Sağlık
Bebek ölümlerinin birincil nedeni! Yatırırken bunu yapmayın!
Bebek ölümlerinin birincil nedeni! Yatırırken bunu yapmayın! Amerikan Sağlık Otoritesi Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, bebek ölümlerinin en çok yanlış yatırma şekli ve yatak düzeninden kaynaklı olduğunu açıkladı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Vefik Arıca, “Türkiye’de 1 milyon 500 bin doğumdan 3 bin ile 6 bin arasındaki bebek ani gelişen olaylara bağlı olarak ölüyor” dedi.
15.05.2021 Sağlık
'Parmak emme' alışkanlığı kalıcı sorunlara yol açabilir
'Parmak emme' alışkanlığı kalıcı sorunlara yol açabilir Çocuklarda sık görülen 'parmak emme' alışkanlığının uzun yıllar devam ettiği takdirde ağız ve diş yapısında kalıcı sağlık problemlerine neden olabileceğini belirten Doç. Dr. Aslı Patır Münevveroğlu aileleri uyardı.
12.05.2021 Sağlık
Emzik kullanmak kötü etkiliyor
Emzik kullanmak kötü etkiliyor Uzman Diş Hekimi Bahar Pehlevan, ebeveynlerin ağlayan bebekleri yatıştırmak, uykuya dalmalarına yardımcı olmak ve emme ihtiyaçlarını karşılamak için sık sık emzik kullanma yoluna başvurduğunu belirterek bunun bebeklerin çene kemikleri, kas ve diş gelişimini kötü yönde etkileyebileceğini söyledi.
19.03.2021 Sağlık
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı!
Melisa Sözen evlilik sorularından kaçtı! Ünlü oyuncu Melisa Sözen, sokağa çıkma kısıtlamasında Cihangir’de görüntülendi. Sözen'e, Harun Tekin ile ne zaman evleneceği sorulunca kaçamak cevaplar verdi.
1.03.2021 Magazin
“Anne ile bebek arasındaki ilişki kişinin beslenme tarzını oluşturuyor”
“Anne ile bebek arasındaki ilişki kişinin beslenme tarzını oluşturuyor” Yeme bozukluklarının altında bebeklik döneminde anne ile kurulan bağın rol oynadığını belirten Uzm. Dr. Emin Çağlar, “Psikiyatrik açıdan anne ile bebek arasındaki ilişki kişinin beslenme tarzını oluşturuyor. İlk 1 yaşta anne bebek ilişkisi bozulursa sonraki dönemlerde o çocukta beslenme ve yeme bozuklukları açısından risk meydana geliyor” dedi.
6.01.2021 Sağlık
BPA içeren plastik biberonlar tehlike saçıyor
BPA içeren plastik biberonlar tehlike saçıyor Bebeklerin beslenmesinde kullanılan biberonlar, içerdiği bisfenol A (BPA) ve ftalat maddeleri nedeniyle tehlike saçıyor. Uzmanlar, bu maddelerin uzun süreli kullanımı sonrasında çocuklarda erken ergenlik, obezite, nörogelişimsel problemler, ilerleyen yaşlarda doğurganlığı azaltıcı etki ve bağışıklık sistem eksikliğine yol açabileceğini söylüyor. Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Görkem Astarcıoğlu, biberon kullanımını önermediğini fakat kullanım gerekliyse bazı noktalara dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek, "Plastik biberon seçerken güvenli kodlu olmasına ve 'BPA, ftalat içermez' yazısının bulunmasına dikkat edilmeli" dedi.
3.10.2020 Sağlık
Şehit polis Hakan Çetinkol için emniyette tören düzenlendi
Şehit polis Hakan Çetinkol için emniyette tören düzenlendi İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen bir operasyonda şüpheliyi yakalamak isterken yüksekten düşerek ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Hakan Çetinkol için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törenin ardından Çetinkol'un cenazesi memleketi Siirt'e gönderildi.
14.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine taziye mesajı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Hakan Çetinkol'un ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
14.08.2020 Siyaset
2 günlük bebeği, göbek bağını mandal ile bağlayıp otobüs durağına bıraktı!
2 günlük bebeği, göbek bağını mandal ile bağlayıp otobüs durağına bıraktı! Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, poşet içinde göbek bağı mandal ile bağlanıp, otobüs durağına bırakılan 2 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ise bebeği bırakan kişi ya da kişileri arıyor. Bebeği bulan Baki Yardım, "Oraya bir can bırakılmış, o anki duygularımı anlatamıyorum. İnsan olan bunu yapmaz. Bu kadar vicdansızlık olmaz" dedi.
19.06.2020 Gündem
Gülüş estetiğine sahip olmamak öz güven eksikliği yaratabilir
Gülüş estetiğine sahip olmamak öz güven eksikliği yaratabilir Ortodonti Uzmanı Doç. Dr. Serkan Görgülü, ortodontik tedavi ihtiyacının çoğu zaman estetik beklentilerden kaynaklandığını belirterek, "Gülüş estetiğine sahip olmayan bireylerde öz güven eksikliğiyle birlikte görülen psikolojik problemler oluşmaktadır." dedi.
20.01.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Emzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.