Emirgan Korusu

Emirgan Korusu

Son dakika Emirgan Korusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emirgan Korusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emirgan Korusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emirgan Korusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emirgan korusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 emirgan korusu haberi bulunmuştur. Tüm emirgan korusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
İstanbul'da lale şöleni
İstanbul'da lale şöleni İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından düzenlenen "İstanbul Lale Bayramı" öncesinde Emirgan Parkı rengarenk çiçeklerle güzelleşti. Bu yıl festival kapsamında 5 farklı parka toplam 7,5 milyon çiçek ekildi. Festival öncesinde parkları gezenler lalelerle oluşturulan Türkiye haritası, Türk bayrağı, kuğu, nazar boncuğu ve İstanbul yazıları gibi temalar önünde gün boyu fotoğraf çekti. Çiçeklerin yarattığı görsel şölen havadan görüntülendi.
23.04.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan Halk Ekmek açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan Halk Ekmek açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek fiyatına zam geleceği iddialarıyla ilgili, "Bir şekliyle maliyetlerimizi kurtarmasa da süreci yürütebilecek durumdayız. Ancak tabii ki önümüzdeki yıl nasıl bir maliyetle karşı karşıya kalacağız ki sübvanse etmeyi elbette düşünürüz ve yaparız bunu çekinmeyiz ama ne kadarını yapabiliriz, nasıl bir fiyat çıkabilir, inanın bunu tahmin etmek güç" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Ünlü iş adamının mezarında şok mektup!
Ünlü iş adamının mezarında şok mektup! İş adamı Salih Tatlıcı’nın mezarına ikinci eşi Nurten Tatlıcı’ya iletilmek üzere tehdit mektubu bırakıldığı ortaya çıktı. Mektupta, "Salih Tatlıcı'nın ölümünden sonra miras olaylarınızı yakından takip ediyorum. Bu gidişatla bu miras kimseye yaramayacak. Ayağınızı denk alın. Nurten'in peşine adam taktılar. Gün gün, saat saat nereye gittiğini ve ne yaptığını takip ettiriyorlar." yazıldığı öğrenildi.
19.10.2020 Gündem
Emirgan Korusu'ndaki yangının nedeni belli oldu!
Emirgan Korusu'ndaki yangının nedeni belli oldu! Sarıyer'de bulunan Emirgan Korusu'nda dün akşam çıkan yangına atılan işaret fişeğinin neden olduğu belirlendi. İşaret fişeğini atarak yangına neden olan kişi gözaltına alındı.
17.08.2020 Gündem
Emirgan Korusu'nda yangın!
Emirgan Korusu'nda yangın! Sarıyer'de bulunan Emirgan Korusu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
16.08.2020 Gündem
Kaftancıoğlu'ndan şok eden Ayasofya cevabı! Muharrem Bey gider
Kaftancıoğlu'ndan şok eden Ayasofya cevabı! Muharrem Bey gider CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün sabah Emirgan Korusu’nda köşe yazarlarıyla kahvaltıda buluşup gündemi değerlendirdi. Kaftancıoğlu'nun Ayasofya sorusuna verdiği cevap ise çok konuşuldu.
19.07.2020 Siyaset
Sayıları artıyor
Sayıları artıyor İstanbul’da yaşayan, yeşil ve İskender papağanların sayısı artıyor.
24.11.2018 Yaşam
İstanbul'a nefes katacak!  Millet bahçeleri yarın açılıyor...
İstanbul'a nefes katacak! Millet bahçeleri yarın açılıyor... İstanbul'a 1,5 milyon metrekare yeşil alan kazandıracak 5 millet bahçesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle açılacak.
16.11.2018 Gündem
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler
Hoplatan, zıplatan, güldüren, eğlendiren adresler Bu hafta sonu evde oturmayın. Memleketin dört bir köşesinde harika festivaller ve etkinlikler var.
6.04.2018 Arşiv
Kıştan sonra yazdan önce...
Kıştan sonra yazdan önce... Resmi olarak bahar geldi, şimdi sokağa çıkma, kırlara uzanma, hafta sonlarında sosyalleşme zamanı. Biz de 2018 ilkbaharını unutulmaz kılacak etkinlikler listesi hazırladık..
30.03.2018 Arşiv
Bahar geldi vapur keyfi başladı
Bahar geldi vapur keyfi başladı Bahar aylarının tadını çıkarmak isteyenlerin önceliği vapur yolculukları olmalı. Güneşli bir günde Boğaz’da bahar havası almayı tercih edecekler için vapurla gidebilecekleri birçok alternatif rota bulunuyor. İşte İstanbul’un gitmekten vazgeçemediğimiz eşsiz noktaları...
21.04.2017 Arşiv
Kadir Topbaş’tan referandum yorumu: Hassas mesajlar var
Kadir Topbaş’tan referandum yorumu: Hassas mesajlar var 12’ncisi düzenlenen ’İstanbul Lale Festivali’nin açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, referandum sonuçlarıyla ilgili “Çok hassas mesajlar var. Bunu zannediyorum ki tüm siyasiler ve herkes alacaktır. Yurttaşlarımızın bu hassas terazisi, gerçekten takdire şayandır” yorumunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da lale devri başladı
İstanbul’da lale devri başladı İstanbul, ''12’nci İstanbul Lale Festivali'' kapsamında bir devre adını veren, doğu kültür ve mitolojilerinde özgün bir yere sahip olan laleyle yeniden buluştu
14.04.2017 Arşiv
Türkiye, 103 sporcuyla Rio Olimpiyatları'na gidiyor!
Türkiye, 103 sporcuyla Rio Olimpiyatları'na gidiyor! Türkiye’yi Olimpiyat Oyunları’nda temsil edecek sporcular için kulüpleri sırayla uğurlama törenleri düzenliyor. Rio’da ENKA 21, Fenerbahçe 16, İBB 14, Galatasaray 7 ve Beşiktaş 1 sporcuyla temsil edilecek
24.09.2021 Galatasaray
Google Now Türkiye'de kullanıma sunuldu!
Google Now Türkiye'de kullanıma sunuldu! Android cihazlarınızda tamamen Türkçe sesli asistan deneyimine ve Now kartlarıyla kişiselleştirilmiş gündeminize hazır olun. Google Now hizmeti nihayet Türkiye'de
1.05.2016 Bilim ve Teknoloji
İstinye Bayırı gitti, Katar Caddesi geldi
İstinye Bayırı gitti, Katar Caddesi geldi İstanbul'un meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.
14.03.2015 Yaşam
Açık ara en pahalı
Açık ara en pahalı Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak...
13.03.2015 Ekonomi
Koru’nun yeni komşuları
Koru’nun yeni komşuları Kamuoyunda ‘Emirgan Korusu’nu imara açıyorlar’ yanlış anlamasına neden olan komşu arazinin ihalesi dün yapıldı. Açık artırma öncesi Katarlı UCC ve Akay en iyi teklifi verdi
3.03.2015 Ekonomi
‘Emirgan Korusu’na kimse dokunamaz’
‘Emirgan Korusu’na kimse dokunamaz’ Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Emirgan Korusu’nda ‘Bir Adım Hareket, Bin Adım Sağlık’ yürüyüş etkinliğine katıldı ve böyle dedi
8.02.2015 Yaşam
Bakan'dan Emirgan Korusu açıklaması
Bakan'dan Emirgan Korusu açıklaması Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Emirgan Korusu’nun imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin, “Koruya kimsenin dokunabilmesi mümkün değil” dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte o alan
İşte o alan Emirgan Korusu’nun bitişiğinde yer alan 158 dönümlük araziye AVM değil 3 katı aşmayan tesis yapılacağı açıklandı. Ancak bu kez “Burası yeşil alan, tesis yapılacağına ağaçlandırılsın” tartışması başladı
29.09.2021 Gündem
Emirgan Korusu’nun yanına gökdelen dikilecek iddiası
Emirgan Korusu’nun yanına gökdelen dikilecek iddiası Emirgan Korusu’nun yanındaki 158 dönümlük yeşil alanının TOKİ tarafından rezidans ve AVM yapılmak üzere satışa çıkarıldığı iddiası tartışma yarattı. İBB, “Sözü edilen arazinin Emirgan Korusu ile ilgisi yoktur” dedi
29.09.2021 Gündem
İBB'den o iddialara jet yanıt!
İBB'den o iddialara jet yanıt! Emirgan Korusu için İBB'den açıklama var...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emirgan Korusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emirgan korusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.