Emekliye Ek Zam

Emekliye Ek Zam

Son dakika emekliye ek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekliye ek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekliye ek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekliye Ek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekliye ek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 411 emekliye ek zam haberi bulunmuştur. Tüm emekliye ek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi
Emekli maaşları yeniden artacak! Dikkat çeken oran verildi Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 olarak belirlendi. En düşük emekli maaşı 10 bin lira oldu. 6 aylık enflasyon rakamı sonrası emekli maaşları Temmuz ayında yeniden artacak. Şimdiden yüzde 11,53 zam cepte. Bütçe disiplini el verdikçe Türkiye ekonomisi deprem felaketinin etkilerinden sıyrıldıkça emekliye ek zam uygulaması sürecek. Kim ne kadar alacak?
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar
Emekli kök maaş tablosu belli oldu! İşte 4A-4B yatacak tutarlar Emekliye son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar
Zamlı kök maaş tablosu belli oldu! İşte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına yatırılacak net tutarlar Milyonlarca emekli bekliyordu! SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25'e yükselirken, Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Ocak ayı emekliye ek zam farkı hesaplara yattı. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak net tutarlar...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam ödeme tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat’ta gerçekleştirilecek" dedi.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek zamla birlikte yüzde 49,25 oranında artış yapıldı. Emekli zam farklarının Resmi Gazetede yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Yüzde 5 zam farkına yönelik kanun teklifi, Meclis'te kabul edildi. Emekli maaş farkları, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatırılacak. Peki, Emekli farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli zammı Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Ek zam meclisten geçti mi 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Emekli zammı Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Ek zam meclisten geçti mi 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına ilave yüzde 5 refah payı eklendi ve zam oranı yüzde 42.57’ye çıkarıldı. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL’den 10 bin TL’ye çıkarılmasına ilişkin kanun teklifi ise geçtiğimiz hafta kabul edildi. Artış oranının yüzde 49,25’e yükseltilmesine ilişkin karar Meclis'te kabul edildi, ek için de Resmi Gazete'ye işaret edildi. Bakan Işıkhan "Emekli aylıklarında farklar Resmi Gazete’de yayınlandıktan 1 hafta sonra yatacak" ifadelerini kullanmıştı. Peki, emekli maaşı Resmi Gazete’de yayımlandı mı, emekli maaşı ek zam ne zaman yatacak? Emekli maaşı yürürlüğe girdi mi?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zamda hesaplar değişti! Taban maaş + ek zam + vergi iadesi! e-Devlet'ten hemen öğrenin
Emekliye ek zamda hesaplar değişti! Taban maaş + ek zam + vergi iadesi! e-Devlet'ten hemen öğrenin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Ek zamda merak edilenler belli oldu. Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklinin ek zam ödemesi için takvim netleşti. Vergi iadesi ayrıntısı ortaya çıktı. Emekli vatandaşlar e-Devler sistemi üzerinden taban maaş ve ek ödeme miktarlarını kolayca görebiliyor. İşte ek zam ile ilgili detaylar ve emekli maaşı ödeme takvimi...
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Bankalar 9.270 lira ödeyecek Herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası harekete geçti. Bankaların karşılığı bulunmayan her bir çek yaprağı için ödemek zorunda olduğu miktar 6 bin liradan 9 bin 270 liraya çıkarıldı.
27.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar
Emekliye ek zam! Maaş farkı belli oldu, 10.000 TL'yi aşacak, işte ödeme takvimi ve yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Ek zamda merak edilenler belli oldu. Zamları yüzde 49.25'te eşitlenen 14 milyon emeklinin ek zam ödemesi için takvim netleşti. Çalışma Bakanı Işıkhan, "Aylık farklar yaklaşık bir hafta içerisinde emeklilerimizin hesabına yatacak" dedi. İşte ek zam ile ilgili detaylar ve emekli maaşı ödeme takvimi...
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam! Yüzde 49,25 zam kararı TBMM'de kabul edildi
Emekliye ek zam! Yüzde 49,25 zam kararı TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren çalışma hayatına dair kanun teklifinin, işçi emekli aylıklarına yapılacak artışın yüzde 49,25'e çıkarılmasını düzenleyen maddesi kabul edildi.
25.01.2024 Ekonomi
'X hastalığı' ile ilgili Bakan Koca'dan açıklama: Gerçek hayatta karşılığı yok
'X hastalığı' ile ilgili Bakan Koca'dan açıklama: Gerçek hayatta karşılığı yok Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) açıklamalarının ardından gündeme gelen 'Hastalık X' ile ilgili konuştu.
24.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi Milyonlarca emekli bekliyordu. Ek zam müjdesi geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Enflasyon dizginlendikçe biz elde ettiğimiz geliri de, refahı da tüm vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza harcayacağız” dedi.
24.01.2024 Gündem
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarını ilgilendiren kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı.
24.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları Emeklilere müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan yüzde 42,6'lık zam oranına ek bir zam daha yapılacağını duyurdu. Yeni zam oranını paylaşan Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz" dedi. Peki ek zamdan kaynaklı maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşları ve emekli ek zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
24.01.2024 Emekli
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Kripto paralarda yaprak dökümü
Kripto paralarda yaprak dökümü Kripto para piyasalarında kayıplar hızlandı. Uzun süre beklenen spot ETF onayı rağmen Bitcoin, 39 bin doların altına geriledi. BTC'deki kayıplar yaklaşık 2 haftada yüzde 20'yi gördü.
23.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam! Aylık hesabı değişti, maaş farkı yatıyor, işte ödeme tarihi...
Emekliye ek zam! Aylık hesabı değişti, maaş farkı yatıyor, işte ödeme tarihi... Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli zammı düzenlemeleri Meclis Genel Kurulu'nda oylanacak. Emekliye yüzde 5 zam ek zam ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçerek yasalaşma sürecine girdi. SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını gün gün alıyor. Ek zam ve 4A, 4B, 4C Ocak emekli maaş farkları ne zaman yatacak? İşte milyonların merak ettiği tarih...
23.01.2024 Emekli
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar
Emekli zammında tablo netleşti! Ek ödeme tavanı değişti, işte hesaplara yatırılacak rakamlar Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
21.01.2024 Emekli
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek?
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Yüzde 5’lik zammın ardından emekliye verilen zam yüzde 42,6'ya yükselecek. En düşük emekli maaşı da 10 bin lira olacak. Peki, Yüzde 5 fark ne zaman yatacak? Emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek, emekliye ek zam ayın kaçında yatacak?
20.01.2024 Emekli
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi
Emekli maaşına büyük zam geldi! Hesaba yatıyor, işte ödeme takvimi Emekliye ek zam yüzde 5 olarak belirlenirken, SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı 2024 Haziran-Temmuz dönemi için 10 bin TL oldu. Emekli zammı düzenlemeleri bütçe komisyonundan geçti ve Meclis'te yasalaşma süreci başladı. Memur emeklileri ay başında zamsız olarak maaşlarını alırken, SSK emeklileri de yüzde 37,57'lik zam ile maaşlarını almaya başladı. Ek zam ve maaş farkları ne zaman yatacak? Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte kök maaş tablosu dahil kuruşu kuruşuna emekli maaşı zammı hesaplama tabloları...
19.01.2024 Emekli
Emekliye ek zamda son dakika gelişmesi! Kabul edildi
Emekliye ek zamda son dakika gelişmesi! Kabul edildi Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emekliye Ek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekliye ek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.