Emeklilere Bayram İkramiyesi

Emeklilere Bayram İkramiyesi

Son dakika emeklilere bayram ikramiyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emeklilere bayram ikramiyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emeklilere bayram ikramiyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emeklilere Bayram İkramiyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emeklilere bayram ikramiyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 emeklilere bayram ikramiyesi haberi bulunmuştur. Tüm emeklilere bayram ikramiyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi?
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi? Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayramı karşılayacak. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar ise bayram öncesinde maaşlarının yatıp yatmayacağına yönelik sorgulamalarını arttırdı. Bayram öncesi alışveriş yapacaklar ya da bayram tatilini değerlendirecek memurlar 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek bayram öncesi “Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı, memurlar nisan maaşlarını ne zaman alacak, bayram öncesi memur maaşları yatar mı?
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Yeni emeklilere bayram ikramiyesi: Hemen başvur 6 bin TL al! Kim ne kadar ödeme alacak?
Yeni emeklilere bayram ikramiyesi: Hemen başvur 6 bin TL al! Kim ne kadar ödeme alacak? Bilindiği gibi bayram ikramiyesi emekli, dul ve yetimlere ödeniyor. Bu ay aylık başvurusunda bulunanlar da ikramiyelerini alabilecek. Ancak ödeme tarihlerinin erkene çekilmesi ya da gecikmesi halinde ne olabilir. İşte merak edilen detaylar...
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi
Emekli bayram ikramiyesinin detayları belli oldu! Onlar da yararlanacak, işte ödeme tarihi Emekliye bayram ikramiyesinde detaylar belli oldu. Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bayram ikramiyesi zammından herkes yararlanacak. Dul ve yetimler hak ediş oranı kadar ikramiye alacak. Yılın ilk ikramiyesi 9 Nisan'dan önce yatacak
17.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olacak şekilde toplam 4 bin lira ikramiye ödenmişti. Emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Emekli bayram ikramiyesi 8500 TL mi olacak, emekli bayram ikramiyesi erken yatar mı?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere 5000 lira verilecek mi, emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı? Emeklilere 29’Ekim’de cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi?
Emeklilere 5000 lira verilecek mi, emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı? Emeklilere 29’Ekim’de cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. 29 Ekim 100. yıl Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bir çalışma yürüttüğü iddia ediliyor. 5 bin TL olması planlanan Cumhuriyet Bayramı ikramiyesine yönelik iddialar nedeniyle emeklinin gözü kulağı hükümetten gelen habere çevrildi. Emekliler “Emekliye 29 Ekim ikramiyesi var mı, emeklilere cumhuriyet bayramı ikramiyesi verilecek mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Emeklilere 5000 lira verilecek mi, Emeklilere 29 Ekim’de ikramiye verilecek mi? Emekliye cumhuriyet bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?
4.10.2023 Emekli
Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL oldu mu? Emeklilere bayram ikramiyesinde yeni tutar 3000 TL mi?
Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL oldu mu? Emeklilere bayram ikramiyesinde yeni tutar 3000 TL mi? Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Kurban Bayramı öncesi emeklilere müjde geldi. 28 Haziran Kurban Bayramı'nın ilk günü idrak edilecek. Ancak emekli maaşları ve ikramiyeler bu tarihten önce hesaplara yatmış olacak. Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası verdi. Peki emeklilere bayram ikramiyesi 3 bin TL olacak mı? İşte detaylar...
6.06.2023 Ekonomi
Emekli sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli sandığı bayram ikramiyesi yatmadı, ne zaman ödenecek, emeklilere verilecek? Bayram ikramiyesi sorgulama!
Emekli sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli sandığı bayram ikramiyesi yatmadı, ne zaman ödenecek, emeklilere verilecek? Bayram ikramiyesi sorgulama! Emekli sandığı bayram ikramiyesini ne zaman alacak, emekli sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, emeklilerin gündemindeki yerini koruyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri, 14 Nisan Cuma günü itibariyle hesaplara yatırılmaya başlandı. Emekli bayram ikramiyesi kimlere ödenecek? Emekli sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak, emekli sandığı bayram ikramiyesi neden hala yatmadı?
18.04.2023 Emekli
Gençlere 1000 TL bayram harçlığı (ikramiyesi) verilecek mi? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı ne zaman yatar, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Gençlere 1000 TL bayram harçlığı (ikramiyesi) verilecek mi? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı ne zaman yatar, öğrencilere bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Öğrenciye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, 1000 TL bayram harçlığı şartları nelerdir, üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır? Öğrencilere bayram harçlığı başvuru sürecine dair detaylar sorgulanmaya devam ediyor. Emeklilere bayram ikramiyesi ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi verileceği aktarıldı. AK Parti’nin seçim öncesinde 3 sürpriz vaadinden biri olan gençlere 1000 TL bayram ikramiyesi araştırmaları AK Parti seçim beyannamesinin açıklanma günü nedeniyle yoğunlaştı. Peki, öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi, üniversite öğrencilere bayram harçlığı ne zaman yatacak? Üniversite öğrencilerine bayram harçlığı başvurusu nasıl yapılır, 1000 TL bayram harçlığı şartları nelerdir? Bayram harçlığı kimlere verilecek?
12.04.2023 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ne kadar 2023, emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? EYT’liler bayram ikramiyesi alacak mı?
Bayram ikramiyesi ne kadar 2023, emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? EYT’liler bayram ikramiyesi alacak mı? EYT'liler ilk emekli maaşını almak için sabırsızlanırken, bayram ikramiyesi için de aramalarını hızlandırdı. Emeklilik başvurusunda bulunanlar 1 Nisan'dan itibaren tüm haklarını alacak. SK'dan emekli olanların maaşları her ayın 17'sinde başlıyor 26'sına kadar sürüyor. Bağ-Kur’lular her ayın 25-28’i arasında maaşlarını alıyor. Emekli maaşının yatacağı tarih ise tahsis numarasının son rakamına göre belirleniyor. Peki, Bayram ikramiyesi ne kadar 2023, emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? EYT’liler bayram ikramiyesi alacak mı?
22.03.2023 Emekli
İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri!
İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Kurban Bayramı öncesi merakla beklenen bayram ikramiyesi konusu netleşti. 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatmaya başlıyor, ikramiyelerin yatırılması 8 Temmuz'a kadar sürecek. İlk olarak 1 Temmuz'da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacak. Ödemeler aylık alma gününe göre farklı tarihlerde olacak. Peki, İşçi, Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ödeme günleri…
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak?
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak? Emekli bayram ikramiyelerinde son durum merak ediliyor. Kurban Bayramı’na çok az bir süre kala milyonlarca emeklinin gözü ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Her yıl 2 kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilk Ramazan Bayramı’nda ödenmiş geçtiğimiz yıl olduğu gibi 1100 TL zamsız hesaplara yatırılmıştı. Kurban Bayramı ikramiyelerinde ise zam beklentisi oluşurken, enflasyon farkından dolayı zamlı yatırılıp yatırılmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesine zam var mı? İşte detaylar…
28.06.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? İkramiye zamlı mı yatacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? İkramiye zamlı mı yatacak? Emeklinin gözü kulağı Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatacağı tarihe çevrildi. Emekliler bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken hükümetten gelecek açıklamaları da yakında takip ediyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde olmak üzere 2 kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilki zamsız yatırılmıştı. Temmuz ayında asgari ücret ve maaşlara yapılacak zam ve enflasyon oranı emekli ikramiyelerinde zam beklentisi yarattı. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyesine zam geldi mi? İkramiye zamlı mı yatacak? İşte detaylar…
21.06.2022 Emekli
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak?
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak? SSK emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödemeleri bugün başlıyor. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri ise cuma günü hesaplara yatırılacak. Peki, Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi neye göre, saat kaçta yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar verilecek?
28.04.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması! Onlar da para alacak, son tarih...
Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması! Onlar da para alacak, son tarih... Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklama geldi. Onlar da para alacak. Son tarih 30 Nisan. Emekliler için bu yıl da 1100 lira ödeme yapılacak. Paralar 28-29 Nisan tarihinde hesaplara yatacak. SGK’dan birçok kalemde maaş alan kişilere bayram ikramiyesi ödeniyor. Dul ve yetim aylığı alanlara ise payları oranında ödeme yapılacak. Öte yandan nisanda emeklilik dilekçesi verecek olan vatandaşların bayram ikramiyesi alıp alamayacağı merak ediliyordu. Bunun için 30 Nisan'a kadar dilekçe verilmesi gerekiyor. Böylece bayram ikramiyelerini ilk maaşları ile birlikte alacaklar. Peki emekli bayram ikramiyesi kimlere ne kadar ödenecek? Emekli ikramiyeleri ile ilgili merak edilenler...
21.04.2022 Emekli
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi zammı ile ilgili tahminler!
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi zammı ile ilgili tahminler! Ramazan ayına sayılı günler kala, milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerine çevrildi. 2022 emekli bayram ikramiyesine yapılacak zam merak edilirken, ödemelerin ne zaman yapılacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor. 2021 yılında 1.100 TL olarak emekliye verilen bayram ikramiyelerinin bu yıl zamlı olarak hesaplara yatırılması bekleniyor. Peki, Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar…
30.03.2022 Emekli
Bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni gelişme! Zam geliyor, 2.126 lira bu ay hesaplara yatırılacak
Bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni gelişme! Zam geliyor, 2.126 lira bu ay hesaplara yatırılacak Milyonlarca emekliye müjde! Zam geliyor. SSK'lı, Bağ-Kur'lu, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler ile yeni emekli olacak vatandaşlar alacak. Ödeme miktarı ile ilgili detaylar belli oldu. Rakamlar ortaya çıktı. 2.126 lira ödenecek. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alanlar da zamlı ödemelerden yararlanacak. Emekliler uzun süredir bekliyordu. Bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih yaklaştıkça zamlı ikramiye miktarı da ortaya çıktı. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili 4 formül gündemde. Masadaki formüllerden öne çıkanı 2 bayramda asgari ücret tutarında ödeme yapılması. Bu formüle göre; emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramları'nda toplam 4 bin 253 lira 40 kuruş ikramiye ödenecek. Emeklilerin ikramiyesinde yıllık 2 bin 53 lira artış yaşanmış olacak. Bayram başına ikramiye 2 bin 126 lira 70 kuruşa çıkacak.
29.03.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi ne kadar oldu 2022, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı ikramiyesi 2022!
Bayram ikramiyesi ne kadar oldu 2022, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı ikramiyesi 2022! Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, emekli bayram ikramiyesi 2022 ne zaman yatacak? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bağkur, SSK ve memur emeklilerine 2018 yılından beri Ramazan ve Kurban Bayramı için verilen bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğu ve ne zaman yatacağı sorgulanıyor. Enflasyon oranına bağlı olarak şekillenen emekli ikramiyesi zammı için masada 3 formül var. İşte 2022 bayram ikramiyesi hakkında merak edilenler…
7.03.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zam var mı? Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında ne kadar ikramiye verilecek?
Bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zam var mı? Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Emekli bayram ikramiyesi 2022 araştırmaları yoğunlaştı. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen ikramiyenin ne kadar olduğu zam yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Emeklilere bayram ikramiyesi 1100 veriliyor. Peki, emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar verilecek, bayram ikramiyesine zam var mı, 4 bin TL mi olacak?
22.02.2022 Emekli
Tazminat kararı! İşveren için mecburi, 2 ay içerisinde...
Tazminat kararı! İşveren için mecburi, 2 ay içerisinde... Milyonlarca çalışan ve işveren için geçerli. Flaş tazminat kararı! İşveren için hukuki zorunluluğu var. Çalışanın ise 2 aylık süresi bulunuyor. İşveren bu yükümlülüğünü yerine getirmezse cezai yaptırımla karşılaşıyor. Çalışırken askerlik görevini ifa eden işçi askerlik dönüşü çalıştığı işe geri alınmak zorunda. Çalışanı işe başlatmayan patron ise tazminat öder. Ancak işçinin işe geri alınma hakkından faydalanması için askerlik görevinin mutlaka tamamen sona ermiş olması gerekiyor. Askerlik görevinin sona ermesinin ardından çalışanın eski işyerinde yeniden çalışmak istediğine dair başvurusunu 2 ay içerisinde yapması gerekiyor.
21.02.2022 Çalışan Hakları
Kiralara fahiş zam, 1+1 daire 12 bin TL! Eski kiracıya rayice göre ek artış...
Kiralara fahiş zam, 1+1 daire 12 bin TL! Eski kiracıya rayice göre ek artış... Ev sahibi - kiracı milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Kiralara gelen fahiş zam nedeniyle ev sahipleri kontrat süresi dolmayan kiracılarını çıkararak evini daha yüksek bedeller ile kiraya vermek istiyor. Ancak bu yasal değil. Kiracıların pek çok hakkı bulunuyor. TÜFE üzerinde zam talep edilemez. Fakat ev sahipleri yasal düzenlemelere uymak istemiyor.7.500 lira kirası olan 1+1 dairenin kirasını 12.000 TL'ye yükseltmek isten mülk sahipleri bulunuyor. Peki kiracılar bu ve benzeri durumlarda ne yapmalı? Özellikle büyük kentlerde konut stokunun yetersiz olması nedeniyle ev değiştirmek isteyen kiracılar ya kiralık daire bulamıyor ya da bütçesini aşan bedeller ile kiralık bir eve çıkıyor. Bu da ilerleyen dönemlerde borç yükü olarak geri dönüyor.
21.02.2022 Ekonomi
Yaşlılık maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı 2021? 65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alır mı?
Yaşlılık maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı 2021? 65 yaş aylığı alanlar bayram ikramiyesi alır mı? Kurban Bayramı'na kısa süre kala milyonlar bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalara devam ediyor Kurban Bayramı ikramiyesinin yatırılacağı tarihin netlik kazanmasının ardından kimlerin bayram ikramiyesi alıp alamayacağı da merak konusu oldu. SGK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerinin yararlandığı ikramiyelerden ölüm aylığı alanlar, şehit yakınları ve gaziler gibi farklı kategorilerde yer alan emekliler de yararlanabiliyor. Peki, Yaşlılık maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı 2021? Kurban Bayramı bayram ikramiyesinden kimler yararlanabilir? İşte yaşlılık maaşı alanların merak ettiği bayram ikramiyesi ile ilgili bilgiler...
15.07.2021 Emekli
Bayram promosyonu ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlıyor?
Bayram promosyonu ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlıyor? Milyonlarca emeklinin Kurban Bayramı ödemeleri başlıyor. Emeklilere her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında olmak üzere 2 kez verilen bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih merak ediliyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere ayrı günlerde ödeme yapılacak. Ödeme tarihlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıkladı. Peki, Bayram promosyonu ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ödemeleri ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı emekli ikramiye ödeme tarihle
12.07.2021 Emekli
Kurbanda bayram kaç  gün, Bayram tatili kaç gün olacak? Bayram tatil 11 gün mü 9 gün mü sürecek? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor?
Kurbanda bayram kaç gün, Bayram tatili kaç gün olacak? Bayram tatil 11 gün mü 9 gün mü sürecek? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün, 11 mi 9 mu? Vatandaşlar bayrama az bir süre kala tatil planı için bayram tatilinin kaç gün süreceğini sorguluyor. Tatilin birleştirileceği iddiası gözleri Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara çevirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası emeklilere bayram ikramiyesi ve temmuz ayı emekli maaşlarının ödeneceği tarih hakkında detayları aktarmış ancak bayram tatiline yönelik bir bilgi paylaşmamıştı. Peki, Bayram tatili kaç gün olacak, 9 gün mü 11 gün mü sürecek? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor?
8.07.2021 Gündem
Bayram tatili kaç gün, 11 mi, bayram tatili birleşti mi? 2021 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlayacak, hangi tarihte?
Bayram tatili kaç gün, 11 mi, bayram tatili birleşti mi? 2021 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Bayram tatilinin kaç gün olduğu, 11 güne uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyordu. Kurban Bayramı tatilinin uzatılması ve 11 gün olmasına yönelik açıklamalar peş peşe gelince Kabine Toplantısı’nda bayram tatilinin de gündeme geleceği beklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası emeklilere bayram ikramiyesi ve temmuz ayı emekli maaşlarının ödeneceği tarih hakkında detayları aktardı. Peki, Bayram tatili kaç gün, 11 mi, bayram tatili birleşti mi? 2021 Kurban Bayramı tatili ne zaman başlayacak, hangi tarihte?
6.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emeklilere Bayram İkramiyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emeklilere bayram ikramiyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.