Emekli Maaşı 2019

Emekli Maaşı 2019

Son dakika emekli maaşı 2019 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli maaşı 2019 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli maaşı 2019 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Maaşı 2019

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli maaşı 2019 gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 emekli maaşı 2019 haberi bulunmuştur. Tüm emekli maaşı 2019 haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 milyon emekli heyecanla bekliyor! 355 liraya varan zam...
5 milyon emekli heyecanla bekliyor! 355 liraya varan zam... 2000 yılından sonra emekli olanların gözü Meclis'ten çıkacak kararda. Beklentiler gerçekleşirse 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak.
15.03.2019 Ekonomi
Emekliye güzel haber! Ayda 269 lira...
Emekliye güzel haber! Ayda 269 lira... Tüm emeklilere her ay verilen ek ödemenin artırılması gündemdeki yerini koruyor. Türkiye Emekliler Derneği'ne göre artış yüzde 9 oranında olmalı. Bu tabloda emeklilerin cebine girecek tutar ise 42 lira ile 256 lira arasında değişecek.
4.03.2019 Ekonomi
Emekli maaşlarına 355 liraya varan zam...
Emekli maaşlarına 355 liraya varan zam... 2000 yılı ve sonrasında emekli olanların gözü, maaşlarda 355 liraya varan zam yolunu açacak intibakta. TÜED, intibak için 3 yasa teklifinin Meclis gündemine taşındığını belirterek, 'Çalışmaları sürdürüyoruz' açıklaması yaptı.
26.02.2019 Emekli
9 gün sonra hesaplarda! Emekliye 498 lira zam
9 gün sonra hesaplarda! Emekliye 498 lira zam 9 milyonu aşkın SSK ve Bağ-Kur emeklisi bu ay yüzde 10.19 zamlı maaş alacak
8.01.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı ikramiyelerini 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de yüzde 50 artışa gittik. Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah 2 ile 5 Nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız. Devletimizin deprem bölgesiyle ilgili yükümlülükleri azaldıkça, artan kaynağı emeklilerimiz ve çalışanlarımız başta olmak üzere milletimizin istifadesine sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız" dedi.
16.03.2024 Gündem
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz
Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler dikkat! 4 maaş ve 2 ikramiye alabilirsiniz EYT düzenlenmesinin çıkmasıyla birlikte birçok kişi yaş koşulu olmadan, emekli olarak maaşlarını almaya başladı. Ancak EYT şartlarını taşıdığı halde henüz başvurusu sonuçlanmayanlar bulunuyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete başvurusu sonuçlanmayan EYT'lileri uyararak yeniden müracaatta bulunmadan önce yapılması gerekenleri açıkladı. Ağustos ayında başvurusunu yenileyenler 4 maaş ve iki bayram ikramiyesini kaybetmiş olacak.
16.08.2023 Çalışma Hayatı
EYT’de bilinmeyen prim detayı! Başlangıç kabul edilmiyor, başvurular reddediliyor
EYT’de bilinmeyen prim detayı! Başlangıç kabul edilmiyor, başvurular reddediliyor EYT ile emekli olanlar maaşlarını almaya başlarken bazıları da kademeli olarak ilk maaşını alma heyecanı yaşıyor. EYT sonrası işten çıkanlara 100 gün uyarısında bulunan İş ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Mehmet Akif Cenkci, sigorta başlangıcı ile ilgili önemli tespitte bulundu.
21.07.2023 Emekli
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay Adana’da engelli oğluna iş bulup, ona daha iyi bir gelecek sunmak isteyen baba dolandırıcıların tuzağına düştü. İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kuran Nuray F.’nin bu seferde aynı yöntemle oğluna daha iyi bir gelecek sunmak isteyen babayı 4 yılda 650 bin TL icra gönderttiği iddia edildi.
20.06.2023 Yaşam
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte
Kızamık salgını 2 ilde yükselişte “Kızamık salgınına” ilişkin uyarılar devam ediyor. Türk Tabipleri Birliği (TTB), 2023’ün ilk 4 ayında bin 440 vaka tespit edildiğini açıkladı. İstanbul ve Gaziantep’teki vaka artışlarına dikkat çekilirken, “Vaka olan bölgelerde tüm çocuklara bir doz aşı” önerisi geldi.
17.06.2023 Ekonomi
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı
ABD'yi dolandıran Türk 100 milyon dolar gelir etti! ABD ordusuna, devlet kurumlarına sahte ürün sattı ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan, ABD-Türkiye çifte vatandaşı Onur Aksoy, Çin’den getirdiği cihazlara sahte yazılım yüklediği ve bununla 100 milyon dolar gelir elde ettiği yönündeki suçlamaları kabul etti.
11.06.2023 Yaşam
Emekliye zam! Dul ve yetim maaşları da artacak mı? Uzman isim açıkladı
Emekliye zam! Dul ve yetim maaşları da artacak mı? Uzman isim açıkladı Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyeleri zam yapılmasının ardından en düşük emekli aylığı 7.500 TL olurken, bayram ikramiyesi 2 bin liraya yükseltildi. Yapılan artıştan kimler yararlanacak? Özellikle EYT düzenlemesi ile emeklilik hakkı kazanan kişiler yapılan zammın maaşlarına yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Dul ve yetim maaşı alanlar da ara zamdan hisseleri oranında yararlanmayı talep ediyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal, "Vatandaşlarımızın haklı serzenişlerinin karşılanacağını düşünüyorum.” diyerek merak edilenleri açıkladı.
29.03.2023 Emekli
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması
Bayram ikramiyesi ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika açıklaması Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili yeni açıklama gedli En düşük emekli maaşının 7500 TL'ye yükseltilmesinin ardından bayram ikramiyelerinin de 2000 TL olarak ödeneceği duyuruldu. Ödeme tarihleri ile ilgili detaylar açıklandı.
27.03.2023 Çalışma Hayatı
Yerli Richie Rich’den 60 milyonluk vurgun! Akılalmaz yöntem polisleri bile şaşırttı
Yerli Richie Rich’den 60 milyonluk vurgun! Akılalmaz yöntem polisleri bile şaşırttı Afyonkarahisar'da yaşayan Richie Rich lakaplı 22 yaşındaki hacker Ramazan Ç., illegal program üzerinden kurduğu dolandırıcılık ağı ile 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Sanal oyun 'PUBG oynayanlara da gönderdiği linklerle tuzağa çeken Ramazan Ç., çizgi roman karakteri 'Richie Rich' adı verilen operasyonla suçüstü yakalandı. Ramazan Ç.'nin kullandığı yöntemler ise polisi bile şaşırttı.
29.01.2023 Gündem
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun!
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun! Defter tutma zorunluluğu olmayan küçük esnaftan, mali müşavirler tarafından 3 yıldır ‘defter tasdik ücreti’ adı altında fahiş ücretler istendiği ortaya çıktı.
31.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı
Çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Geri dönüşü yok, dikkat çeken 1 yıl detayı Hastanelerde çalışan milyonlarca işçiyi ilgilendiren karar! Bir devlet hastanesinde temizlik görevlisi olarak işe giren ancak daha sonra teknik servis, MHRS birim sorumlusu, eczane depo birim sorumlusu olarak çalışan 2 işçi haklarını alamayınca dava açtı. Mahkemeden gönderilen raporda, ‘vasıfsız bir işçi 1 yıl ve daha fazla süre ile vasıflı bir işte çalıştırılırsa tekrar vasıfsız bir işe döndürülemez’ ifadeleri yer aldı. İşte işçileri ilgilendiren kararın detayları...
14.09.2022 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor
Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Ödemeler bugün başlıyor Kurban Bayramı ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Emekli milyonlarca vatandaşın Kurban Bayramı ikramiyesi hesaba yatıyor. Kurban Bayramı nedeniyle emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün itibarıyla başlıyor. Bayram ikramiyelerinin yapılacağı tarihler daha önce belli olmuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. İkramiyeler, 2018, 2019 ve 2020 yıllarında enflasyon göz önünde bulundurmaksızın 1.000 TL olarak sabit bırakıldı. İlk defa geçen sene yüzde 10 oranında artırılarak 1.100 TL’ye çıkarıldı. Bu yılın ilk bayramında 1.100 TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesinin bu bayramda da aynı miktarda olması bekleniyor. Emekli ikramiyesinden yeni emekli olanlar da faydalanıyor. Emeklilere, iki bayramda toplamda 2 bin 200 lira ödenmiş oluyor.
2.07.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı...
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı... Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili flaş detaylar! Bayram ikramiyesi için geri sayım başladı, yarından itibaren ikramiyeler ödenmeye başlanacak. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli ikramiye alacak. Bayrama sayılı günler kalmasıyla birlikte emekliler 'Emekli ikramiyesi ne kadar, kime ne zaman verilecek?' sorularına yanıt arıyor. Emekli bayram ikramiyelerinin SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı ödeme günleri tek tek açıklandı. 2 Temmuz tarihinden itibaren ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinden vergi kesintisi yapılmayacak. İkramiyeler borç nedeniyle haczedilemeyecek. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar
1.07.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor! Meslek meslek hesaplandı! Oran ve tarih belli oldu! En düşüğü...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor! Meslek meslek hesaplandı! Oran ve tarih belli oldu! En düşüğü... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam geliyor. Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiriyor. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam oranı açıkladı. Polis, memur, öğretmen, vaiz, hemşirelerin zam maaşlarıyla ilgili de detaylar verildi. Merkez Bankası anketine göre 6 aylık enflasyonun (yüzde 34.62) dikkate alınması durumunda en düşük emekli aylığı 3 bin 365 liraya çıkacak. Seyyanen bir zam durumunda da bu tutarın 3 bin liranın altında olmaması bekleniyor. Yüzde 34.62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 623 liraya yükselecek. İşte Polis, öğretmen, hemşire, doktor, memur, avukat yeni zamlı maaşları...
30.04.2022 Emekli
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü...
Emekli aylığı ve memur maaşına büyük zam geliyor! Oran belli oldu! Polis, hemşire öğretmen, memur, tek tek hesaplandı! En düşüğü... Emekli aylığına ve memur maaşına zam geliyor. Emekli aylığı ve memur maaşı için zam tarihi ve oranı belli oldu. Emekli ve memurun yeni maaşları tek tek hesaplandı. İki milyona yakın emeklinin gözü yılın başında yüzde 65 oranında zamla 2500 liraya çıkan en düşük emekli aylığındaki yeni zamma çevrildi. En düşük emekli aylığına zamda seyyanen ya da 6 aylık enflasyon oranında olmak üzere iki formül masada. Merkez Bankası anketine göre 6 aylık enflasyonun (yüzde 34.62) dikkate alınması durumunda en düşük emekli aylığı 3 bin 365 liraya çıkacak. Seyyanen bir zam durumunda da bu tutarın 3 bin liranın altında olmaması bekleniyor. Yüzde 34.62'lik 6 aylık enflasyon gerçekleştiğinde en düşük maaş memurlarda 6 bin 429 liradan 8 bin 623 liraya yükselecek. İşte Polis, öğretmen, hemşire, doktor, memur, avukat yeni zamlı maaşları...
28.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili flaş detay! Kim ne zaman ikramiye alacak? Tek tek açıklandı
Bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili flaş detay! Kim ne zaman ikramiye alacak? Tek tek açıklandı Milyonlarca emekli bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili art arda açıklamalar geldi. Uzun süre emekli bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı gündemdeydi. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda emeklilerin bayram ikramiyelerinde bu yıl artış yapılmayacağı duyuruldu. Vatandaşlar ikramiye tutarının netleşmesinin ardından 'Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?' diye araştırma yapmaya başladı. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda verilen bayram ikramiyeleri bu yıl beşinci kez hem emeklilere hem de dul ve yetim aylığı alan vatandaşlara verilecek. Ramazan Bayramı öncesinde verilecek olan bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Bayram ikramiyesi ne kadar, kimlere veriliyor? Birden çok emeklilik maaşı alana ne kadar ikramiye verilecek? 65 yaş ve engelli aylığı alanlara ikramiye verilecek mi? Emeklinin ölümü ve durum değişikliklerinde ikramiye geri alınacak mı? İşte bayram ikramiyesine yönelik bilinmesi gerekenler tüm detaylar...
15.11.2022 Emekli
Emekli ikramiyesi zam oranı ile ilgili flaş gelişme! Rakamlar netleşiyor, 3.000 TL...
Emekli ikramiyesi zam oranı ile ilgili flaş gelişme! Rakamlar netleşiyor, 3.000 TL... Emekli bayram ikramiyesi son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ramazan bayramı emekli ikramiyesine zam yapılması bekleniyor. Hafta başından itibaren yanıt aramaya başlayan "emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak, kaç TL" soruları netlik kazanmaya başlıyor. 2 Mayıs 2022 tarihinde ilk günü yaşanacak Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde verilen emekli ikramiyesi için masada çeşitli formüller konuşuluyordu. Geçen yıl 1.100 liraya yükseltilen bayram ikramiyelerine bu sene daha yüksek zam yapılması öngörülüyor. Bayram ikramiye miktarı ile ilgili farklı rakamlar telaffuz edilse de 2022 emekli ikramiyesine enflasyon oranında zam yapılması halinde ikramiye miktarının 1.500 TL’yi bulması bekleniyor. Böylece emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında toplan 3.000 TL ödeme yapılmış olacak. Peki, 2022 emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.04.2022 Emekli
Maaşlar kesiliyor! 4/1-a, 4/1-b ve 4/1-c kapsamında malullük, yaşlılık ve emekli aylığı alanları yakından ilgilendiriyor
Maaşlar kesiliyor! 4/1-a, 4/1-b ve 4/1-c kapsamında malullük, yaşlılık ve emekli aylığı alanları yakından ilgilendiriyor 9 milyon emekliyi doğrudan ilgilendiriyor. Emekli maaşı kesiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. 25 Mart'ta başlamıştı. 4/1-a,4/1-b ve 4/1-c kapsamındaki vatandaşları kapsıyor. SGK açıkladı. Emekli aylığının kesilmesi ile ilgili 3 kriter dikkat çekiyor. Yurt dışı borçlanması ile emekli olanların maaşları, yurt dışında kısa süreli çalışmaya tabi işler dışında yabancı ülke mevzuatına tabi çalışmaya, İkamete dayalı bir sosyal sigorta ya da sosyal yardım ödeneği almaya başlanılan andan itibaren kesiliyor. Sadece emekli maaşları değil yaşlılık ve malullük aylıkları da aynı şekilde SGK tarafından kesiliyor.
6.04.2022 Emekli
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve...
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve... Zam farkları ödeniyor. Tarihler belli oldu. Bakanlık son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce kişi alacak. Emekli, dul, yetim, vazife malulü... Hepsini kapsıyor. Paralar perşembe günü vatandaşların banka hesaplarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak. Zam farkı ödemelerinin detayları belli oldu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada zam farklarının 27 Ocak’ta ödeneceği duyuruldu. Kim ne kadar far alacak? Emekli, dul, yetim ve vazife malullerine ödenecek zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri....
24.01.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Maaşı 2019 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli maaşı 2019 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.