Emekli Amiral

Emekli Amiral

Son dakika emekli amiral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli amiral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli amiral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Amiral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli amiral gelişmeleri de dahil olmak üzere 320 emekli amiral haberi bulunmuştur. Tüm emekli amiral haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri
CHP'de yeni muhalif hareketten ilk bildiri Seçim sonrası suların durulmadığı adres CHP'de yeni bir muhalif hareket var. İsmi CHP İlke ve Demokrasi Hareketi. Bir dijital ağ ortamında imzaya açılan ilk bildirisini yayınlayan hareket ne istiyor? O harekette kimler var? İşte detaylar...
26.06.2023 Gündem
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp Yunanistan açıklarında hafta ortasında batan göçmen teknesindeki en az 500 kişi hâlâ kayıp. Yaşanan faciadan Yunan Sahil Güvenliği ve Avrupa Birliği’ni suçlayan göç yanlıları, başkent Atina dahil ülkenin çeşitli şehirlerinde hükümet karşıtı eylem yaptı.
17.06.2023 Gündem
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu?
Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Amirallerin Montrö bildirisi davası ne oldu? Montrö Sözleşmesi ile ilgili bildiri yayımladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 91 amiral için beraat, 12 isim için ise hapis cezası istendi. Söz konusu gelişmenin ardından Amirallerin Montrö Bildirisi nedir, içeriği neydi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
7.10.2022 Gündem
'Montrö bildirisi' davası ertelendi
'Montrö bildirisi' davası ertelendi  Ankara'da 'Montrö bildirisi' soruşturması kapsamında haklarında 'devletin güvenliğine veya anayasal düzene karşı suç işlemek için anlaşma' suçundan dava açılan 103 emekli amiralin yargılandığı dava, savcının mütalaa için süre istemesi üzerine ertelendi.
19.09.2022 Gündem
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü
RTÜK, yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüştü Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlallerini ve lisans taleplerini görüşerek Halk TV ve Tele 1’e yaptırım uygularken, Disney Plus’a da lisans verdi.
29.12.2021 Gündem
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza
RTÜK'ten FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yayın ilkesi ihlalleri nedeniyle FOX TV, Halk TV ve Tele 1'e para cezası uyguladı.
29.12.2021 Gündem
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar
Emekli amirallerin iddianamesi tamamlandı! İşte istenen cezalar 4 Nisan 2021'de 103 emekli amiralin hazırladığı Montrö Sözleşmesi bildirisiyle ilgili iddianame hazırlandı. Amirallere 'anayasal düzene karşı suç için anlaşmaktan' ceza istendi. Emekli amirallere 12'şer yıl hapis cezası isteniyor.
6.12.2021 Gündem
Koronavirüs testleriyle ilgili flaş açıklama! Bilgilerinizi çalıyorlar
Koronavirüs testleriyle ilgili flaş açıklama! Bilgilerinizi çalıyorlar Dünyanın koronavirüs ile mücadelesi sürerken Çin ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Ulusal Karşı İstihbarat ve Güvenlik Merkezi tarafından hazırlanan rapor Çinli şirketlerin ABD ve Avrupa biyoteknoloji sektörüne yatırım yaptığına dikkat çekti. Raporda 'Çin Koronavirüs testleri ile veri tabanı oluşturuyor' uyarısına yer verildi.
24.10.2021 Dünya
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı
Emekli amirallerin bildirisi soruşturmasında 99 şüphelinin ifadesi tamamlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin yürüttüğü soruşturmada, 104 şüpheliden 99'unun ifade işlemi tamamlandı.
11.06.2021 Gündem
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme
Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan emekli amirallerle ilgili flaş gelişme Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Montrö Bildirisi'nde imzası bulunan 103 emekli amiralden ifadesi alınmayan şüphelilerin bugünden itibaren ifade işlemlerine başlandığını açıkladı.
27.05.2021 Gündem
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme
Bildiri soruşturmasında emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme Bildiri soruşturmasında adli kontrol talebiyle emekli 5 amiral ve 1 tuğgeneral hakimliğe sevk edildi.
22.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Altay hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Altay hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyon programında kendisine yönelik sözleri nedeniyle, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'tehdit' suçundan suç duyurusunda bulundu.
21.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Türkiye Emekli Subaylar Derneği' açıklaması!
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Türkiye Emekli Subaylar Derneği' açıklaması! İçişleri Bakanlığı Türkiye Emekli Subaylar Derneği ile ilgili açıklama yaparak, "“Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD)” Yönetim Kurulu Yöneticilerinin son günlerdeki açıklamalarında ve basın yayın organları vasıtasıyla yapmış oldukları beyanlarında, 104 emekli amiral tarafından yayımlanan bildiriye destek oldukları ve açıklamalarının emekli amirallerin bildirisi ile benzerlik taşıdığı görülmüştür." ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunanistan'ın Ege'deki zalimliğini fotoğraflarla belgeledi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Yunan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözlerine ilişkin, "Son derece bağnaz şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir." değerlendirmesinde bulundu. Yunanistan'ın göçmenlere olan skandal tavrına da dikkat çeken ve belgeler gösteren Çelik, "Yunanistan sahil güvenlik unsurları resmen benzin dökerek, yakmaya çalışarak bir katliama imza atmaya çalışıyor. Uluslararası kurumlar ve AB maalesef susuyor." dedi.
19.04.2021 Siyaset
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar
Amirallere bildiri soruşturmasında flaş gelişme! İfadeye çağrıldılar Emekli amirallere bildiri soruşturması kapsamında polis 7 emekli amiralin evinde arama yaptı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 emekli amiral ile 1 emekli generali ifadeye çağırdı.
16.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Tam bir terbiyesizliktir'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki! 'Tam bir terbiyesizliktir' İtalya Başbakanı Draghi'nin 'diktatör' sözlerini sert bir şekilde eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yapmış olduğu densizliktir, tam bir terbiyesizliktir' açıklamasını yaptı.
14.04.2021 Siyaset
104 emekli amiralin bildirisine  ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi...
104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede
'Bildiri' soruşturmasında 14 emekli amiral adliyede Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 104 emekli amiralin hazırladığı bildiriye ilişkin soruşturması kapsamında, 10'u gözaltına alınan 14 emekli amiral, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
4 emekli amiral ifade vermek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne geldi
4 emekli amiral ifade vermek için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne geldi Emekli 104 amiralin bildirisine ilişkin soruşturma kapsamında ifadeye çağrılan 4 emekli amiral, Ankara Emniyet Müdürlüğüne geldi.
12.04.2021 Gündem
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı
'Bildiri’ soruşturmasında gözaltına alınan amirallerin ifadeleri ortaya çıktı 104 emekli amiralin imzasını taşıyan Montrö açıklamasının ardından 10 emekli amiral gözaltına alınmıştı. O amirallerin ifadelerin ortaya çıktı. Ayrıca. emekli amirallerin gözaltı süresi uzatılırken, pazartesi günü savcılığa çıkarılması bekleniyor.
10.04.2021 Gündem
Emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme! 4 gün uzatıldı
Emekli amiraller ile ilgili flaş gelişme! 4 gün uzatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının bazı emekli amirallerin bildirisine ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 şüphelinin gözaltı süresi 4 gün uzatıldı.
8.04.2021 Gündem
Emekli amirallerle ilgili savcılıktan ek gözaltı talebi
Emekli amirallerle ilgili savcılıktan ek gözaltı talebi Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale, hükümet yetkilileri ve siyasilerden sert tepkiler gelmişti. Amirallerin sorgusunun sürmesi için gözaltı süresinin 4 gün daha uzatılması için savcılık talepte bulundu.
8.04.2021 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Vesayete her zaman karşı durduk
İYİ Parti lideri Akşener: Vesayete her zaman karşı durduk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 104 emekli amiralin bildiri yayımlamasıyla ilgili, "Ülkesine yıllarca hizmet etmiş olanların çok daha sorumlu davranmaları gerekir. Herkesin bilinç ve sorumlulukla hareket etmesi gerekir. Bu işler böyle yapılmaz. Bunu gizemli gece yarısı bildirileriyle yapamazlar. Yapanlar da önce karşılarında bizi bulurlar. Vesayete her zaman karşı durduk, durmaya devam edeceğiz" dedi.
7.04.2021 Siyaset
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar Gelen son dakika haberine göre; General ve amirallerin emeklilik sonrası özlük haklarında yeni düzenlemeye gidilecek. 104 emekli amiralin yayınladığı darbe iması yapan bildirinin ardından harekete geçen AK Parti'nin, önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yaptığı Merkez Yürütme Kurulu toplantısında düzenleme ile ilgili atılacak adımlar ele alındı. Bu çerçevede idari, yasal düzenlemeler yapılması, yargısal süreçlerin yakından takip edilmesi, darbe imalı bildiri gibi girişimlere karşı toplumun daha fazla bilinçlendirilmesi kararlaştırıldı. İşte alınan son dakika kararları ve darbe bildirisine karşı 4 başlıkta mücadelenin ayrıntıları
7.04.2021 Gündem
Bahçeli'den emekli amirallerin bildirisine sert tepki: Birer birer toprağa gömeriz
Bahçeli'den emekli amirallerin bildirisine sert tepki: Birer birer toprağa gömeriz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin meclis grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Emekli amirallerin bildirisine sert tepki gösteren Bahçeli, "Elindeki silahı millete çevirmeyi aklından geçiren vatansızlar önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetindedir. Böylesi bir an geldiğinde ya şerefimizle şehit olur ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz." dedi.
6.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Amiral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli amiral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.