Elif

Elif

Son dakika ELİF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ELİF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ELİF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.513 elif haberi bulunmuştur. Tüm elif haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Yemekten sonra acıkıyorsanız nedeni sandığınızdan daha basit! Uzmanı tek tek sıraladı
Yemekten sonra acıkıyorsanız nedeni sandığınızdan daha basit! Uzmanı tek tek sıraladı Yemekten sonra hemen aç hissediyorsanız ya da sürekli atıştırmak istiyorsanız nedeni yetersiz su tüketiminden, Reaktif Hipoglisemiye, Leptin Direncinden, dengesiz öğün planlamasına kadar pek çok faktöre bağlı olabilir. Uzman Diyetisyen Elif Bilgin Baş konu hakkında bilgi verirken, yemekten sonra aç hissedilme nedenini sağlık sorunları yoksa yanlış beslenme alışkanlıklarından kaynaklı olabileceğini söyledi.
21.04.2024 Yaşam
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde yol çıkanlar dikkat! Cezası yok ama uzun yolda ölüme kadar götürüyor
Bayram tatilinde yol çıkanlar dikkat! Cezası yok ama uzun yolda ölüme kadar götürüyor Tatile çıkmak amacıyla uzun yola çıkanlara uyarılar art arda geldi. SİSODER Başkan Vekili Şükrü Okatan, terlikle araba kullanmaya ilişkin iddiaları yanıtlarken, İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Elif Çandır da uzun yola çıkarken nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulundu.
6.04.2024 Ekonomi
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak? Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözülüyor. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. Peki, İnci Taneleri Nehir kim olacak? İnci Taneleri Azem’in kızı kim, İnci Taneleri Nehir’i kim oynayacak?
15.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda vatandaşın evine misafir oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda vatandaşın evine misafir oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, iftarını Ankara'da misafir oldukları Taş ailesi ile birlikte yaptı.
13.03.2024 Gündem
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Elif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.