Eleme Adayı Kim Oldu

Eleme Adayı Kim Oldu

Son dakika eleme adayı kim oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleme adayı kim oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleme adayı kim oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleme Adayı Kim Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleme adayı kim oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 eleme adayı kim oldu haberi bulunmuştur. Tüm eleme adayı kim oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi
Survivor'da Sercan'ı arı soktu, Yunus Emre'nin şakası ortamı gerdi Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu?
23.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
10.04.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Mavi takımda Yaman ve Hakan konsey sonrası takım arkadaşlarına isimleri yazıldığı için sitemliydi. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Survivor'da Aleyna için birbirlerine girdiler! Konseyde üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna için birbirlerine girdiler! Konseyde üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da kıran kırana bir mücadele yaşandı. Bu haftaki dokunulmazlığı Kırmızı Takım 12-7 kazanarak rahat bir nefes aldı. Arkadaşları Aleyna'ya açtı ağzını yumdu gözünü. "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?"
19.03.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu!
Acun Ilıcalı kızı Yasemin'in isteğini açıkladı: Survivor'da son eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan ise Kırmızı Takım oldu. Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kaybeden takım eleme adayını seçti. Sercan karşı takıma "Adam olacaksınız adam" diye bağırınca olanlar oldu. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 son eleme adayı kim oldu?
6.03.2024 Magazin
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'da sürpriz aday: Gelir gelmez potaya girdi! 4 Mart Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşecek. Heyecanlı parkurların yanı sıra gerilimin de damga vurduğu yarışmada haftanın üçüncü eleme adayının kim olacağı merak ediliyor. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
5.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor'da yemek ihlali: Acun Ilıcalı cezayı kesti, haftanın ilk eleme adayı belli oldu
Survivor'da yemek ihlali: Acun Ilıcalı cezayı kesti, haftanın ilk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı, konseyde bir yarışmacının yakının yemek kuralını ihlal etmesini açıkladı. Peki 2 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?
3.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu?
Survivor All Star'da Sema Aydemir diskalifiye oldu! Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da sular durulmuyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi. Sema'nın Pınar'a neden saldırdığı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta erkek elemesinin gerçekleştiği Survivor'da bu hafta kadın elemesi geçekleşecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 üçüncü eleme adayı kim oldu?
27.02.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da acil durum konseyi: Seda ve Pınar'ın kavgası sonrası ikinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. Yeni yarışmacıyla birlikte dengeler değişecek, takımlar yeniden şekillenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
26.02.2024 Magazin
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor!
Survivor'da başrolde yine O var: Son eleme adayı belli oldu, Dominik'e Ronaldinho geliyor! Survivor All Star'da Mustafa Kemal ile Yunus Emre arasında 'Ne bakıyorsun' tartışması yaşandı. Nagihan'ın da tartışmaya katılması ile birlikte gerginlik büyüdü. Acun Ilıcalı canlı yayında Ronaldinho'nun Survivor All Star'a konuk olacağını açıkladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde haftanın son eleme adayını belirledi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?
21.02.2024 Magazin
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi!
Parkurda olaylı dokunulmazlık: Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu! Herkes birbirine girdi! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Oyun boyunca gerek iki takım arasında gerekse yarışmacıların kendi takımları arasında sinirler oldukça gerildi. Ogeday ve Hakan'ın kavgası oyun alanını karıştırdı. Peki, 18 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
19.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu!
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta! Kırmızı ve Mavi takım arasında kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Gizem'in oyun esnasındaki kazası kaşının yarılmasına neden oldu. Ilıcalı, Yunus Emreye 3 ödül cezesı verdi ve 'Hareketlerin bize uymuyor, seni zorla tutmuyoruz istersen gidebilirsin' diyerek sert bir dille uyardı. Peki, Survivor 13 Şubat 2024 Salı dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı, son eleme adayı kim oldu?
14.02.2024 Magazin
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi!
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi! Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Avatar Atakan ve Hakan Hatipoğlu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Yasin'in oyun sırasında sakatlanması merak konusu oldu. Peki, 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 12 Şubat Pazartesi günü Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler...
13.02.2024 Magazin
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da sevinci abartınca gerginlik yükseldi! Yunus Emre ile Poyraz konseyde yüzleşti! Survivor All Star 2. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'ın yeni dokunulmazlık oyununda Yunus Emre ile Poyraz arasında gerginlik yükseldi. Yeni bölüm fragmanında gerginliğin had safhaya ulaştığı görüldü. Yarışmaya Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgası damga vurdu. Peki, 4 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
5.02.2024 Magazin
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kadro değişti. Takım değiştiren oyuncular sonrası rekabet daha da arttı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir erkek yarışmacı eleme adayı oldu. Peki Survivor'da yeni takımlar nasıl oldu? 3 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
4.02.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star heyecan dolu anlar nefes kesmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele yaşandı. Hafta başında yedeklerden iki yarışmacı katıldı. Salı akşamı ise haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık yarışı için iki takım karşı karşıya geldi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı Konsey'de sosyal medyasından yaptığı anketin sonucunu duyurdu ve bir de sürpriz açıkladı. Cumartesi günü acil durum konseyi' toplanacak. Peki 4. eleme adayı kim oldu?
31.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eleme Adayı Kim Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleme adayı kim oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.