Elektronik Cihaz

Elektronik Cihaz

Son dakika elektronik cihaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektronik cihaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektronik cihaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektronik Cihaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektronik cihaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.084 elektronik cihaz haberi bulunmuştur. Tüm elektronik cihaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Soru İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Soru İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır?
Soru İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Soru İşaretinin Görevleri Nelerdir, Nerelerde Kullanılır? Noktalama işaretleri, güzel yazının ve doğru okumanın en temel dayanaklarından biridir. Bu sebeple kullanımı ve görevleri bilinmesi gerekmektedir. Soru işareti de doğru yazım kurallarının bileşenlerinden biridir. Kendine has bir şekli olan soru işaretinin hem yazılı metinlerde hem de elektronik metinlerde kullanımı oldukça kolaydır.
30.01.2024 Yaşam
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı Gayrimenkul, taşıt ve elektronik cihaz gibi onlarca kategoride ilanın yayınlandığı ve alım-satım işlemlerinin yapıldığı online platform ‘sahibinden. com’un internet sitesi ve mobil uygulamasına dün yaklaşık 20 saat erişim sağlanamadı.
4.01.2024 Gündem
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu
AB, elektronik cihazlarda ‘ortak şarj’ kullanılacağını duyurdu Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Cumartesi yaptığı açıklamada, 2024 itibarıyla şarj cihazlarının her elektronik alet için tek tip şekilde üretilmeye başlayarak ‘ortak şarj’ sistemine geçeceklerini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Havalimanlarında yeni dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Akıllı Siber İstihbarat ve Coğrafi Bilgi Sistemi Projesi, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri kapsamında 54 havalimanı kampüsü, kampüs içerisinde yer alan elektronik cihaz istasyonları, hizmet binaları, ticari alanlar, müştemilat yapıları, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğü kampüs ve binaları ile havalimanı sınırları dışında yer alan 108 elektronik cihaz istasyonunda kullanılmaya başlandı” dedi.
10.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Gönüllülerimiz, bütün deneyimleriyle, devletimizin ve milletimizin yanında oldu
Emine Erdoğan: Gönüllülerimiz, bütün deneyimleriyle, devletimizin ve milletimizin yanında oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Pek çok ülke toprağından daha geniş coğrafyaya yayılan, ender görülen şiddette, dahası üst üste gelen depremler ve seller ile sınandık. Buna rağmen devletimiz, afetlerin başladığı ilk andan itibaren, tüm kurumlarıyla varlığını hissettirdi" dedi.
22.07.2023 Gündem
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük'
Ucuz fiyatları ürünleri duyan koştu! 'Piyasa değerinden daha düşük' Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya Avcılar'da satışa çıkarıldı. Satış mağazasının önünde sabah erken saatlerde kuyruk oluştu.
11.03.2023 Yaşam
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım Baykar, deprem bölgesinde ilk günden itibaren toplam 655 milyon 771 bin 721 TL'lik yardım gerçekleştirildi.
10.02.2023 Gündem
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış
Çete lideri 'Richie Rich', 500'den fazla kişinin de 1 milyon lirasını dolandırmış Konya'da, 60 milyon TL'lik vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanan, 'Richie Rich' lakaplı 22 yaşındaki çete liderinin, GSM operatörünün mobil uygulamasına sızıp, elektronik cihaz siparişi verenlerin bilgisine ulaşarak 500'ü aşkın kişiyi de mağdur ettiği ortaya çıktı. Bu kişilerin 1 milyon lirasını dolandıran çeteye yönelik ikinci operasyonda, 13 şüpheli gözaltına alınırken, 10'u tutuklandı. Tutuklu sayısı, 20'ye yükseldi.
31.01.2023 Gündem
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu
Bakan Varank, TOGG Dijital Mobilite Bahçesi'ni ziyaret etti! Vegas'a damga vurdu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te kurulan Togg Dijital Mobilite Bahçesi’ni ziyaret etti. Varank, 29 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı tören ile seri üretim bandından indirilen Togg’un mart ayının sonuna doğru yollara çıkacağını söyledi.
9.01.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, okul önlerinde uyuşturucu satanların ayaklarının kırılması talimatının sonuç verdiğini belirtti. Talimatını yineleyen Soylu, "Okulların önünde uyuşturucu satanları görürseniz ayaklarını kırın dediğimde bana kızıyorlardı. Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar" dedi.
26.10.2022 Siyaset
ASELSAN, ADEX 2022'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ağırladı
ASELSAN, ADEX 2022'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ağırladı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen ADEX 2022 fuarına katılan ASELSAN, fuardaki standında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ağırladı.
8.09.2022 Dünya
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyor
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyor Eski telefonunu satmak isteyenlere büyük kolaylık sağlanıyor. Çekmecede duran telefon ile para kazanmak mümkün. İkinci el telefonunu satmak isteyenlere kurye gönderilerek alınıyor. Türkiye’de her yıl ortalama 11 milyon sıfır cep telefonu satılıyor. Bunun 5-6 milyonu ikinci el pazarına dönerken, yaklaşık 6 milyonu da çekmecelerde çürüyor.
19.07.2022 Ekonomi
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi...
Bütün cep telefonları, tabletler ve kameralar için flaş değişiklik! Apple karşı çıktı ama AB kararını verdi... Avrupa Birliği üyesi ülkeler, 2024'e kadar USB-C'nin, tüm cep telefonları, tabletler ve kameralar için ortak şarj bağlantı noktası olması konusunda karar aldı.
7.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Uluslararası 600'den fazla şirket, Rusya'yı terk etti
Uluslararası 600'den fazla şirket, Rusya'yı terk etti ABD'de Yale Üniversitesi'nde yapılan araştırmada, Ukrayna'daki savaş nedeniyle 600'den fazla şirketin Rus pazarından tamamen çekildiği ifade edildi.
12.04.2022 Dünya
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı (2021-İSG) 12 Aralık Pazar günü yapılacak. ÖSYM, Pazar günü yapılacak sınav ile ilgili adayları sınava giriş belgesi konusunda uyardı. Peki, İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte ÖSYM’nin açıklaması ve İSG 2021 sınav giriş belgesi alma ekranı!
11.12.2021 Eğitim
Kredi kullanımı ile ilgili flaş gelişme! Harekete geçildi, maliyet düşecek, kefalet...
Kredi kullanımı ile ilgili flaş gelişme! Harekete geçildi, maliyet düşecek, kefalet... Kredi kullanımı ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Harekete geçildi. Maliyet düşürülecek. Kefalet sorunu ortadan kaldırılacak. Ucuz krediye erişim sağlanacak.
31.10.2021 Ekonomi
Vergi muafiyeti geliyor! Ve Meclis'te kabul edildi
Vergi muafiyeti geliyor! Ve Meclis'te kabul edildi Milyonlar bekliyordu. Vergi muafiyeti geliyor. TBMM'de kabul edildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
20.10.2021 Siyaset
Cep telefonu alacaklara güzel haber! 3'te 1 fiyatına satılıyor
Cep telefonu alacaklara güzel haber! 3'te 1 fiyatına satılıyor Cep telefonu almak isteyenler akın ediyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan, bulunan ve sahiplerine ulaşılamayan 3 bine yakın valiz, sırt çantası ve 3 bin parçaya yakın elektronik aletin yanı sıra 25 bin buluntu eşya ihale ile satıldı. İhale ile satın alınan valiz ve eşyalar satılmak üzere kamyonlarla Avcılar'a getirilerek satışa çıkarılınca kuyruk oluştu.
9.10.2021 Gündem
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatı arttırıyor, tüm aboneler...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatı arttırıyor, tüm aboneler... Elektrik faturaları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Tüm aboneleri kapsıyor. Fiyatları arttırıyor. Daha kabarık fatura gelmesine neden oluyor. Fatura ödemelerinin yüzde 10'luk kısmını oluşturuyor. Elektrik faturalarını bazı hususlara dikkat ederek düşürebilir ve uzun süreçte ciddi anlamda gelir elde edebilirsiniz. Günümüzde en çok cep telefonları ve tabletler ön planda. Prizde kalan şarjlara dikkat edilmesi gerekiyor. Öte yandan kapatıldığı düşünülen cihazlar aslında kapanmıyor. Her an açılabilecek modda bekliyor. Bu da elektrik tüketimine yol açıyor. Elektrik faturasını düşürmek ve tasarruf yapmak için nelere dikkat edilmeli? İşte önemli bilgiler...
25.08.2021 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor! Devamlı tüketim yapıyor, flaş uyarı...
Elektrik faturasına yansıyor! Devamlı tüketim yapıyor, flaş uyarı... Elektrik faturasını artırıyor. Cebinizden daha fazla para çıkmasına sebep oluyor. Fatura ödemelerinin yüzde 10'luk kısmını oluşturuyor. Elektrik faturalarını bazı hususlara dikkat ederek düşürebilir ve uzun süreçte ciddi anlamda gelir elde edebilirsiniz. Günümüzde en çok cep telefonları ve tabletler ön planda. Prizde kalan şarjlara dikkat edilmesi gerekiyor. Öte yandan kapatıldığı düşünülen cihazlar aslında kapanmıyor. Her an açılabilecek modda bekliyor. Bu da elektrik tüketimine yol açıyor. Elektrik faturasını düşürmek ve tasarruf yapmak için nelere dikkat edilmeli? İşte önemli bilgiler
25.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektronik Cihaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektronik cihaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.