Elektrikli Scooter

Elektrikli Scooter

Son dakika Elektrikli scooter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elektrikli scooter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elektrikli scooter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrikli Scooter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrikli scooter gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 elektrikli scooter haberi bulunmuştur. Tüm elektrikli scooter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı
Elektrikli bisikleti olan ya da satın alacaklar dikkat! Sürücülere ‘şarj’ uyarısı Vatandaşların sıklıkla kullandığı elektrikli bisikletlerin özel şarj cihazıyla şarj edilmemesi ciddi maddi hasarlara neden olurken, bisiklet satıcıları orijinal şarj aleti kullanılması gerektiğini söyledi.
7.06.2023 Yaşam
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi?
Volta ev 1 elektrikli araba fiyatları ne kadar, 2023 A101 elektrikli araba kaç kişilik, Volta Ev 1 aracın özellikleri neler? A101 Volta elektrikli araç ehliyet ister mi? A101 bu kez de elektrikli araba satıyor. Yat satarak Türkiye'nin gündemine oturan A101 aktüel ürünler kataloğunda şimdi de ucuz elektrikli araba satışı yapılıyor. Elektrikli bisiklet, elektrikli motosiklet, elektrikli scooter ardından Volta EV1 elektrikli araç satışa sunuldu. 9 Mart 2023 tarihli A101 kataloğunda yer alan elektrikli araba fiyatı ve özellikleri merak konusu oldu. Sınırlı sayıda satışa sunulan Volta EV1 marka elektrikli araç fiyatı ve özellikleri sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 elektrikli araba nasıl satın alınır, ön sipariş var mı?
10.03.2023 Ekonomi
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor?
Martı kapandı mı, neden açılmıyor? Martı Tag nedir, yasaklandı mı? Mart Tag erişim engeli: neden kapandı, Martı elektrikli Scooter uygulaması niye açılmıyor? Popüler ulaşım uygulamalarından birisi olan Martı scooter hakkında karar verildi. Martı TAG” ve “Martı Motosiklet” uygulaması ve internet sitesine erişim engeli getirildi. Bu gelişmenin ardından Martı yasaklandı mı, neden açılmıyor? Martı TAG nedir, kapandı mı, neden yasaklandı, Martı scooter uygulaması niye açılmıyor?
8.03.2023 Gündem
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?
Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi? Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da motokurye, motosiklet ve scooter kullanımı yasağı saat 13.30 itibariyle kalkacak
İstanbul'da motokurye, motosiklet ve scooter kullanımı yasağı saat 13.30 itibariyle kalkacak İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıklamıştı. Yasak bugün saat 13.30 itibariyle sona erecek.
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları art art geldi. İstanbul'da beklenen şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı başladı. Kar yüksek kesimleri beyaza bürürken, ilerleyen saatlerde yağışın etkisinin artması bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan da bir son dakika açıklaması geldi. Yerlikaya, “18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecek” dedi. Bu gelişmeler yaşanırken iki şehirde de okullar yarın da tatil edildi. Peki İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde sömestr tatili uzayacak mı? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporu...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da elektrikli scooterlara hız sınırı düzenlemesi!
İstanbul'da elektrikli scooterlara hız sınırı düzenlemesi! Üst üste yaşanan kazalarla gündeme gelen paylaşımlı elektrikli scooterlara ilişkin düzenleme yapıldı. UKOME’de alınan kararla paylaşımlı elektrikli scooterların hız limiti saatte 25 kilometreden 20 kilometreye düşürüldü.
1.12.2022 Gündem
Kulaklıkla müzik dinleyen scooterli genç kız tren altında can verdi
Kulaklıkla müzik dinleyen scooterli genç kız tren altında can verdi Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tren yolundaki hemzemin geçitten iddiaya göre kulaklıkla müzik dinlerken scooterle geçmek isteyen 20 yaşındaki Hacer Ölmez, trenin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 
19.11.2022 Gündem
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı Hızlı bir şekilde yaygınlaşan elektrikli scooter’lar, ulaşımda kolaylığın yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Art arda yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimler artarken, bakanlık yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Scooter kazasında yaralanan vatandaşlar ise; ‘önlem alınmalı’ çağrısında bulunurken, Uluslararası Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe’den dikkat çeken çözüm önerileri geldi.
29.10.2022 Gündem
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
Elektrikli scooter ölüm saçıyor
Elektrikli scooter ölüm saçıyor Son yıllarda scooter kazalarıyla hastane acilleri vakalarla doldu taştı. Ameliyat geçirerek sakat kalan hastaların sayısında önemli bir artış olduğuna dikkat çeken Uzman Dr. Mehmet Özel, scooter kazalarının her geçen gün arttığını belirterek, "Her yaş grubundan gelen mağdurlar kalıcı hasar ve ölümle karşılaşabiliyor" dedi.
10.09.2022 Sağlık
Vatandaşları isyan ettirdi! Zor anlar yaşatıyor
Vatandaşları isyan ettirdi! Zor anlar yaşatıyor Pandemi nedeniyle hem kullanımı hem de sayısı artan scooterlar ve elektrikli mopedler, trafikte zaman kolaylığı sağlarken düzensiz park edildiğinde ise yayalara zor anlar yaşatıyor.
26.08.2022 Yaşam
Otobüs, minibüs, taksi, scooter, bisiklet, motosiklet hepsini kapsıyor! 81 ile gönderildi! Yeni dönem
Otobüs, minibüs, taksi, scooter, bisiklet, motosiklet hepsini kapsıyor! 81 ile gönderildi! Yeni dönem Otobüs, minibüs, taksi, scooter, bisiklet, motosiklet kullanan herkesi ilgilendiriyor. 81 ile yazı gönderildi. Trafikte hem taşıtlara hem yolculara yeni kurallar geldi. Olası sert frenlerde, kazalarda bebek ve çocukların anne kucağından fırlamasına karşı minibüs, otobüs ve taksilerde “çocuk bağlama sistemleri” zorunlu oldu. Otobüs ve minibüslerde tüm yolcular emniyet kemeri takmadan harekete izin verilmeyecek. Kemer takmayan yolcular polise bildirilecek. Gece motosiklet, bisiklet ve scooter kullanırken ‘reflektif yelek’ giyilecek.
18.08.2022 Gündem
Dilara Gül kimdir? Scooter kullanırken otomobilin çarptığı dansçı Dilara Gül’ün trafik kazası nasıl oldu?
Dilara Gül kimdir? Scooter kullanırken otomobilin çarptığı dansçı Dilara Gül’ün trafik kazası nasıl oldu? Dilara Gül kimdir, Scooter kazası nedir? Scooter kullanırken süratle gelen otomobilin çarptığı Dilara Gül hayatını kaybetti.
13.07.2022 Yaşam
Şişli'deki scooter kazasında kahreden detay! Dilara Gül'den geriye bu görüntüler kaldı
Şişli'deki scooter kazasında kahreden detay! Dilara Gül'den geriye bu görüntüler kaldı Şişli'de aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden scooterlı kadının isminin Dilara Gül ve aynı zamanda dansçı olduğu öğrenildi. Gül'den geriye dans ettiği sırada çekilen görüntüleri kaldı.
12.07.2022 Yaşam
Honda tek kişilik ulaşım aracı ‘Striemo’yu tanıttı!
Honda tek kişilik ulaşım aracı ‘Striemo’yu tanıttı! Honda, iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'in kurulduğunu ve tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdiğini açıkladı.
16.06.2022 Otomobil
ŞOK 15 Haziran 2022 kataloğu yayında! ŞOK'ta bu hafta neler var, ŞOK aktüel 15 Haziran 2022 içeriği? 15 Haziran ŞOK kataloğu 2022!
ŞOK 15 Haziran 2022 kataloğu yayında! ŞOK'ta bu hafta neler var, ŞOK aktüel 15 Haziran 2022 içeriği? 15 Haziran ŞOK kataloğu 2022! ŞOK 15 Haziran aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK her hafta çarşamba ve cumartesi günleri birbirinden çeşitli aktüel ürünleri vatandaşa sunuyor. ŞOK 15 Haziran 2022 kataloğu ile Kobalt Oturma Grubu 999 TL, Liveda Home Elit Rattan Desen Koltuk 74,90 TL, Liveda Home Elit Rattan Desen Sehpa 24,95 TL, Liveda Home Elit Rattan Desen Masa 149 TL, Liveda Home Elit Rattan Desen Tabure 14,95 TL'ye satılıyor. İşte 15 Haziran ŞOK kataloğu 2022…
15.06.2022 Ekonomi
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor?
Avrasya tüneli ücreti 2022! Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi, Avrasya Tüneli’nde hangi araçlar geçiyor? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs itibariyle Avrasya Tüneli’nde hem azami tasarım hızı ile 1 Mayıs’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife fiyatları açıklandı. Peki, Avrasya Tüneli 1 Mayıs 2022 motor ücretleri ne kadar? Bayramda Avrasya tüneli ücretsiz mi?
30.04.2022 Gündem
Kiralık elektrikli bisiklet dönemi başladı
Kiralık elektrikli bisiklet dönemi başladı Havaların ısınmasıyla bisiklet kiralama işine talep artarken yeni model çevreci ve sürdürülebilir elektrikli bisikletler eskilerinin yerini alıyor.
25.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kablosuz kulaklığı sayesinde her şeyi böyle ortaya çıkardı!
Kablosuz kulaklığı sayesinde her şeyi böyle ortaya çıkardı! Ukrayna’nın Gostomel şehrinde Vitaliy Semenets adlı vatandaş, Rus askerleri tarafından evinden çalınan kablosuz kulaklığı sayesinde askerlerin konumunu adım adım takip etti.
20.04.2022 Dünya
Emekli polis, komşusunu vurdu: 'Bana 2 yıldır rahat vermedi'
Emekli polis, komşusunu vurdu: 'Bana 2 yıldır rahat vermedi' Antalya’da emekli polis, tartıştığı komşusunu önce beylik tabancası ile 2 el ateş ederek kasık ve dizinden yaraladı, ardından olayın gerçekleştiği yerden 2 kilometre uzaklıkta telsim oldu. İlk ifadesinde ise, “Bana saldırdı. Ben bir iki tane ayağına sıkıp bırakacaktım” dedi.
30.03.2022 Yaşam
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son dakika duyurdu. Motorsiklet yasağıyla ilgili flaş gelişme. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘İstanbul’ için günler öncesinde uyarıda bulunduğu kar yağışı zaman zaman etkisini arttırıyor. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken rüzgarın etkisi ile sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 20 Mart Pazar günü saat 10.00 itibari ile motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağının kaldırıldığını açıkladı.
19.03.2022 Gündem
Kuvvetli kar yağışı uyarısı! İstanbul Valisi saat verip duyurdu: Dikkatli olalım...
Kuvvetli kar yağışı uyarısı! İstanbul Valisi saat verip duyurdu: Dikkatli olalım... Kar yağışı etkisini iyice artırırken, İstanbul için uyarılar art arda geldi. Saat verildi, kuvvetli geliyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da 12.00-00.00 saatleri arası Kuzey kesimleri yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli kar yağışları beklendiğini açıkladı. Meteoroloji ise son uyarısında, bugün ve yarın yoğun kar yağışı beklendiğini, pazartesi günü ise yağışın karla karışık yağmura döneceğini duyurdu.
19.03.2022 Gündem
Moto kurye yasak mı, 18 Mart bugün motorlara yasak var mı? İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
Moto kurye yasak mı, 18 Mart bugün motorlara yasak var mı? İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor? İstanbul'da motokurye ve motosiklet yasaklandı mı? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İstanbul'da yoğun kar yağışlarının başlamasından sonra alınan yeni tedbirleri duyurdu. Vali Yerlikaya 18.00-24.00 arası zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmamasını söyledi. Yeni kar tedbirlerinin ardından vatandaşlar Moto kurye yasak mı, 18 Mart motorlara yasak var mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İstanbul'da motosiklet ve motokurye yasağı ne zaman başlıyor ve bitiyor?
18.03.2022 Yaşam
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasak geldi, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması! İstanbul'da ikinci bir duyuruya kadar yeni yasak kararı alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya uyarıda bulunarak, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle bugün saat 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini bildirdi.
18.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrikli Scooter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrikli scooter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.