Gazete Vatan Logo

Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?

Sipariş vermek isteyenler, kurye yasağının devam edip etmediğini kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı ve rüzgar nedeniyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek açıklaması yapılmıştı. Peki Kuryeler yasak mı, motokurye yasağı bitti mi? Kuryeler çalışıyor mu 9 Şubat?

Kuryeler bugün çalışıyor mu? 9 Şubat kuryeler yasak mı, kuryelere yasak kalktı mı, motokurye yasağı bitti mi?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Valiliği’nin aldığı önlemlerden biri de trafikte zor durumda kalan kuryeler için getirilen yasak oldu. 5 Şubat itibarıyla kuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı. Sipariş vermek isteyen vatandaşlar, kurye yasağının bitip bitmediğini, kuryelerin çalışıp çalışmadığını sorguluyor. Peki, Bugün motokuryeler çalışıyor mu? Motokurye yasağı var mı? 9 Şubat kuryeler çalışıyor mu?

Kurye yasağı bitti mi, kuryeler bugün çalışıyor mu?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışının etkisini artıracağını belirtti. Bu nedenle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına bugün de izin verilmeyecek.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Hemşehrilerim, bugün 13.30'dan itibaren motosiklet, elektrikli skuter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün kurum ve motosiklet sürücülerimize teşekkür ediyorum" dedi.