Elektrik Santrali

Elektrik Santrali

Son dakika elektrik santrali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik santrali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik santrali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Santrali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik santrali gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.058 elektrik santrali haberi bulunmuştur. Tüm elektrik santrali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu siyasette bir ilk" diyerek duyurdu! AK Parti'den Metaverse için ilk adım...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu siyasette bir ilk" diyerek duyurdu! AK Parti'den Metaverse için ilk adım... Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO'daki Metaverse Forumu'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Dünya dijital teknolojiler üzerinde inşa edilen yeni bir döneme doğru dolu dizgin gidiyor. Bizlere de düşen kendi insanlarımızı, bu kaçınılmaz geleceğe en doğru, güvenli, güçlü, donanımlı şekilde hazırlamaktır" dedi
21.03.2022 Siyaset
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak?
Muhsin Bayrak serveti ne kadar, kimdir? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı satın mı alacak? Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satılığa çıkardı. Dünyaca ünlü kulübe talip olan isimlerden biri de Muhsin Bayrak oldu. Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri olduğu öğrenilen Bayrak'ın, daha önce de "70 bin liraya çalışacak yazılımcı bulamıyoruz" açıklamasıyla gündeme geldiği ortaya çıktı. Peki, Muhsin Bayrak kimdir, serveti ne kadar, nereli? Bitlisli 'Mutki Aşireti'nin lideri Muhsin Bayrak Chelsea’yı mı satın aşmak istiyor? Muhsin Bayrak’ın biyografisi…
7.03.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa  gömüldü
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa gömüldü Lübnan'da yakıt krizine bağlı olarak iki büyük elektrik santralinin durmasının ardından ülke geneline karanlık çöktü.
9.10.2021 Dünya
Maren Enerji halka arz ne zaman? Margün Enerji (Maren) talep toplama ne zaman, halka arz eşit mi oransal mı, hisse kodu ve satış fiyatı!
Maren Enerji halka arz ne zaman? Margün Enerji (Maren) talep toplama ne zaman, halka arz eşit mi oransal mı, hisse kodu ve satış fiyatı! SPK Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ’nin halka arzını onaylandı. Şirketin 310 milyon TL olan mevcut sermayesi halka arzla 100 milyon TL artırılarak 410 milyon TL’ye çıkarılacak. Margün Enerji (Maren) talep toplama ne zaman, halka arz eşit mi oransal mı, hisse kodu ve satış fiyatı…
20.09.2021 Gündem
Türkiye ile Rusya, Haseke'nin su ve elektrik sorununun çözülmesi  konusunda anlaştı
Türkiye ile Rusya, Haseke'nin su ve elektrik sorununun çözülmesi konusunda anlaştı Türk ve Rus askeri yetkililer, terör örgütü YPG/PKK'nın ve Esed rejiminin kara propaganda odağındaki Haseke'de elektriğe bağlı su sorununun çözüme kavuşması için anlaşmaya vardı.
8.08.2021 Dünya
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı
Irak'ta bir elektrik santraline katyuşa füzesi atıldı Irak Elektrik Bakanlığı, ülkenin kuzeyindeki bir elektrik santralinin füze saldırısına uğradığını duyurdu.
27.06.2021 Dünya
Margün Enerji halka arz ne zaman? Margün Enerji halka arz hangi banka üzerinden yapılacak?
Margün Enerji halka arz ne zaman? Margün Enerji halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Esenboğa Elektrik, yüzde 100 oranında bağlı ortaklığı Margün Enerji'nin halka arzı için KAP'a ön izin başvurusunda bulundu. Esenboğa Elektrik, KAP'a yaptığı açıklamada Margün Enerji'nin halka arzı konusunda yetkilendirilen kuruluş hakkında bilgi verdi. Peki, Margün Enerji halka arz ne zaman? Margün Enerji halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Esenboğa Elektrik Margün Enerji hisse fiyatı...
20.04.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi...
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi... TEİAŞ tarafından açıklandı. Destek ödemesi yapıldığı duyurdu. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 38 elektrik üretim santraline ocak ayı için toplam 129 milyon 970 bin 276 lira kapasite ödemesi yapacak.
3.03.2021 Ekonomi
Bakan Varank'tan nükleer teknoloji açıklaması
Bakan Varank'tan nükleer teknoloji açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Akkuyu Nükleer Güç Santraline (NGS) ilişkin, "İnşallah 2023 yılının sonunda ilk reaktör devreye alınacak ve burada elektrik üretilmeye başlayacak." dedi.
18.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Belarus, Rus yapımı ilk nükleer santralini faaliyete geçirdi
Belarus, Rus yapımı ilk nükleer santralini faaliyete geçirdi Belarus, Rusya tarafından tasarlanıp finanse edilen ilk nükleer santralinin reaktörlerinden birini komşu ülke Litvanya'nın şiddetli muhalefetine rağmen Salı günü faaliyete geçirdi.
5.11.2020 Dünya
Putin'i çileden çıkaran olay! Yöneticileri televizyonda azarladı
Putin'i çileden çıkaran olay! Yöneticileri televizyonda azarladı Sibirya'da elektrik santralinden sızan 20 bin ton dizel yakıt, Ambarnaya Nehri'nin üzerinde büyük bir yakıt tabakası oluşturdu. Olayı sosyal medyadan öğrenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de tesis yöneticilerini azarladı.
4.06.2020 Dünya
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza  attı
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza attı Türkiye, Demokrat Parti'nin (DP) 1950 yılında iktidara gelmesiyle siyasi ve sosyal anlamda önemli bir dönüşüm geçirirken, yürütülen mali politikalar sayesinde ekonomide de önemli kalkınma hamlelerine imza atıldı.
27.05.2020 Ekonomi
Terör örgütü PKK/YPG'den 'corona virüs' kara propagandası
Terör örgütü PKK/YPG'den 'corona virüs' kara propagandası Terör örgütü PKK/YPG'nin, rejimden kaynaklanan elektrik sorunu nedeniyle Suriye'nin Haseke bölgesine giden suyun Türkiye tarafından kesildiği, böylece corona virüsün bölgede yayılmasının amaçlandığı yönündeki kara propagandayla bölgede Türkiye düşmanlığını körüklemeye çalıştığı ortaya çıktı.
26.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan veto etmişti! Tek tek mühürleniyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan veto etmişti! Tek tek mühürleniyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelindeki termik santrallere çevre yatırımlarını tamamlaması için tanınan süre 31 Aralık'ta sona erdi. Sürenin dolmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri filtresi bulunmayan santralleri tek tek mühürlüyor. Gelen haberlere göre; Soma, Çatalağzı, Kangal, Seyitömer ve Tavşanlı ile Afşin Elbistan Termik elektrik santralleri mühürlendi.
1.01.2020 Gündem
Bacasında filtre olmayan santralde üretim durduruldu
Bacasında filtre olmayan santralde üretim durduruldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatıyla, Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde faaliyet gösteren Çatalağzı Termik Elektrik Santrali'nde (ÇATES) üretim, bacalara filtre takılmaması nedeniyle durduruldu. Termik santral mühürlendi.
1.01.2020 Ekonomi
Irak'ın ısı yalıtım malzemesi Türkiye'den!
Irak'ın ısı yalıtım malzemesi Türkiye'den! Irak’ın Basra bölgesindeki iki şehirde yapımına devam edilen kombine çevrim santrallerine Türkiye’den yalıtım malzemesi temin edildi.
21.11.2019 Ekonomi
60 bin kişi sınıra yığıldı! 1.5 milyona çıkabilir!
60 bin kişi sınıra yığıldı! 1.5 milyona çıkabilir! Esad’ın Han Şeyhun’u ele geçirmesine yol açan saldırılar göçü hızlandırdı. Son 4 günde 60 bin kişi Türkiye sınırına yığıldı. 1 milyona yaklaşan sınırdaki nüfus, 1.5 milyona çıkabilir.
22.08.2019 Dünya
TMSF satışa çıkarıyor! 1.1 milyar lira...
TMSF satışa çıkarıyor! 1.1 milyar lira... Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Adularya Enerji Yunus Emre Termik Santrali'nin satışı için (10 Temmuz'da) ihaleye çıkacaklarını belirterek, "Burasının milli ekonomiye kazandırılması adına satışını planlıyoruz. 1,1 milyar lira muhammen bedelle ihaleye çıkacağız." ifadelerini kullandı.
30.05.2019 Ekonomi
TMSF milyarlık şirketi satıyor
TMSF milyarlık şirketi satıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) daha önce de satışa sunulan Adularya Enerji Üretimi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü`nü 1.1 milyar TL muhammen bedel üzerinden yeniden satışa sundu.
24.04.2019 Ekonomi
11 ildeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararı Resmi Gazete'de
11 ildeki bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararı Resmi Gazete'de Sivas, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Ankara, Giresun, Rize, İzmir, Karaman, Tokat ve Şanlıurfa'daki bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.
10.04.2019 Gündem
Venezuela’da elektrikler yeniden gitti
Venezuela’da elektrikler yeniden gitti Venezuela’nın büyük bölümü yine karanlığa gömüldü.
31.03.2019 Dünya
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü!
Son dakika... ABD saldırdı, ülke karanlığa gömüldü! Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkeyi yaklaşık iki gün karanlıkta bırakan elektrik kesintisine ilişkin, "Bugün ülkedeki elektrik kesintisinin neredeyse yüzde 70'ini gidermiştik ancak elektrik hatlarına, yalnızca ABD hükümetinin sahip olduğu yüksek teknoloji kullanılarak yapılmış bir saldırı düzenlendi." dedi.
10.03.2019 Dünya
Antalya'ya 120 milyon euroluk fabrika yatırımı
Antalya'ya 120 milyon euroluk fabrika yatırımı Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde konuşlu AGT Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ, ihracata dayalı 120 milyon euroluk yatırımla Antalya'da ikinci MDF fabrikasını açmaya hazırlanıyor.
1.11.2018 Ekonomi
Laos'da tropikal fırtınalar 55 can aldı
Laos'da tropikal fırtınalar 55 can aldı Laos'da tropikal fırtınalar hazirandan bu yana 55 can aldı.
18.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Santrali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik santrali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.