Elektrik Parası

Elektrik Parası

Son dakika elektrik parası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik parası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik parası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Parası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik parası gelişmeleri de dahil olmak üzere 465 elektrik parası haberi bulunmuştur. Tüm elektrik parası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi!
Fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi! Tokat'ın Sulusaray ilçesine bağlı Alpudere köyünde yıllarca devam eden içme suyu sorunu çevreye duyarlı bir projeyle çözüldü. Aylık 12 bin liralık fatura yenilenebilir enerji ile sıfır maliyete indi. Muhtar Tuncay Algeç, "Son iki aydır da maliyeti hemen hemen sıfıra düşürdük. Yaklaşık 85 hanede 400 nüfusun su ihtiyacını karşılıyoruz" dedi.
1.04.2024 Gündem
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası
TESK Genel Başkanı Palandöken: Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu perakende yasası düzenleme, fiyatlara istikrar yasası. Bu olmazsa olmaz. Bunun yapılması, ihmal edilmeden hayata geçirilmesi lazım” dedi.
19.07.2022 Ekonomi
İYİ Parti lideri Akşener: Seçmen, siyasetçinin velinimetidir
İYİ Parti lideri Akşener: Seçmen, siyasetçinin velinimetidir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçmenin velinimet olduğunu belirterek, “Bu unutuldu, ağalara bunu birlikte hatırlatacağız. Ben dahil, hepsi karşınızda ‘hazır ol’da duracak. Siz seçmensiniz. Seçmenin velinimet olduğunu anlatmak için yollardayım. Sizlerle el ele tutuşup seçimde sandıkta bu arkadaşları demokrasiyle göndereceğiz” dedi.
7.04.2022 Siyaset
Elektrik faturalarındaki bu detaya dikkat! Sanayi elektriği kullanıyor olabilirsiniz...
Elektrik faturalarındaki bu detaya dikkat! Sanayi elektriği kullanıyor olabilirsiniz... Yükselen enerji maliyetleri sonrası 'tarifeli' Elektrik Faturası sistemine geçildi. Buna göre meskenlerde belirli bir seviyeye kadar indirimli tarife uygulanıyor. Ancak bu sadece evlerle ilgili. Sanayi tipi elektrikte ise bu uygulama yok.
11.02.2022 Ekonomi
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi?
Muhtar maaşları ne kadar oldu 2022? Muhtarlar Toplantısı'na katılan Cumhurbaşkanı açıkladı! muhtar maaşlarına ne kadar zam geldi? Muhtar maaş 2022 araştırması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'na katıldı. “Muhtar maaşlarının asgari ücret altında kalmasına gönlümüz razı olmadık” diyen Erdoğan, muhtarlara müjde verdi. Peki, muhtar maaşları ne kadar oldu, kaç TL? İşte 2022 muhtar maaşı…
19.01.2022 Çalışma Hayatı
Kılıçdaroğlu: Terörist varsa götür, savcıya teslim et
Kılıçdaroğlu: Terörist varsa götür, savcıya teslim et   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terörle iltisaklı personel olduğu gerekçesiyle teftiş başlatılmasına ilişkin, "İntikam alacaklar. Kimden? Ekrem İmamoğlu'ndan. Neymiş? Orada teröristler çalışıyormuş. Senin görevin teröristi yakalamak değil mi? Git yakala. Varsa terörist; yakasından yakala, götür, savcıya teslim et ama yapmıyor, yapamıyor çünkü yok böyle bir şey, iftira atacak" dedi.
4.01.2022 Siyaset
Hesaba 1797 lira yatırılıyor! Zam geldi karşılıksız ödeme...
Hesaba 1797 lira yatırılıyor! Zam geldi karşılıksız ödeme... Milyonlarca kişiye ödeniyor. Tek tek açıklandı. Sadece kimlikle başvurmak yeterli oluyor. İşte ihtiyaç sahipleri için çok önemli olan 15 destek...
27.07.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar! Fiyatlara zam geldi, aboneler... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika kararı. Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Elektrik fiyatlarına zam geldi. Elektrik fiyatlarında 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75...
Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar yüzde 75... Elektrik faturasıyla ilgili flaş gelişme. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Elektrik aboneleri dikkat. Fiyatlar düşüyor. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok nedeni var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 75'e kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler...
30.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20... Elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 20 düşüyor. Ödediğiniz parayı azaltabilirsiniz. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok sebebi var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 20'ye kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler
11.06.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50...
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüzde 50... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturasıyla ilgili flaş karar! Yeni karar ile elektrik faturaları düşecek. Tüm abonelere duyuruldu. TEDAŞ tarafından yapılan açıklamada ilk adımın atıldığı kaydedildi. Bu yıl itibarı ile reklam gelirlerinin yüzde 50'si tarife yoluyla tüketicilere yansıtılacak. Böylece faturalarda belli bir miktar düşüş sağlanacak.
11.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor
Elektrik faturalarına devlet desteği! Ayda 118 lira ödeniyor Yüz binlere güzel haber... Elektrik faturalarında devlet desteği! Yüz binleri ilgilendiriyor. Her ay 118 TL ödeme yapılıyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Böylece maddi durumu yetersiz olan vatandaşlar fatura desteği ile rahat bir nefes almış oluyor. Başvuruların şahsen yapılması gerekiyor. Ödemeler ise PTT aracılığı ile yapılıyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine ise 200 liraya kadar elektrik faturası desteği veriliyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulamasından 2 milyondan fazla kişi faydalanıyor. Başvuru yapanlardan gerekli şartları taşıyanlar bu destekten yaralanmaya devam ediyor. Söz konusu yardım için sorgulama e devlet üzerinden yapılabiliyor. TC Kimlik Numarası ve E Devlet Şifresi ile sisteme giriş yapıldıktan sonra arama bölümüne "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" yazmanın yeterli oluyor.
4.03.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira
Elektrik faturalarını devlet ödüyor! Aylık 118 lira Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturalarının 118 liralık kısmı devlet tarafından ödeniyor. Dar gelirli vatandaşlara fatura desteği sağlanıyor. Başvuranların elektrik faturaları devlet tarafından ödeniyor. Kronik hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı hastaların hanelerine 200 liraya kadar destek sağlanıyor. ‘Dar gelirliye elektrik tüketim desteği’ uygulaması 1 Mart 2019 tarihinde başlamıştı. 2021’de de devam eden uygulama kapsamında 2 milyondan fazla hanede, her ay ortalama 118 liraya kadar olan elektrik faturasını devlet ödüyor.
14.02.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli'den destek açıklaması
Bakan Pakdemirli'den destek açıklaması Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dün olduğu gibi bugün ve yarın da hayvancılığı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
6.12.2020 Ekonomi
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Ahmet Nur Çebi: Çok üzgünüm, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulunda açıklamalarda bulundu.
15.02.2020 Beşiktaş
Alparslan Kuytul tahliye edildi
Alparslan Kuytul tahliye edildi Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yönelik soruşturma kapsamında haklarında 5 ayrı suçtan 21 yıla kadar hapis cezası istenen, vakfın kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul'un da aralarında yer aldığı 45 sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, sanık Alparslan Kuytul’un tahliye edilmesine karar verdi.
5.12.2019 Gündem
Milyonlarca kişiye ödeniyor! Çok çocuğa destek okula gidene aylık
Milyonlarca kişiye ödeniyor! Çok çocuğa destek okula gidene aylık Devlet yardım ve teşviklerinin önemli bir kısmı da anne ve çocuklara yönelik. Doğum yardımları çocuk sayısına göre değişirken okul çağındaki çocuklara da özel destekler var.
13.08.2019 Ekonomi
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat
Güneşten elektrik üret, fazlasını sat Çatıda veya arazide eviniz, ya da siteniz için güneşten bedava elektrik enerjisi üretebilir, fazlasını sisteme verip gelir de elde edebilirsiniz. Sistem, ortalama 7,5 yılda kendini amorti ediyor.
1.08.2019 Ekonomi
Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi
Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterdi Adana'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle termometreler 39 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan vatandaşlar kendilerini parklara attı.
25.04.2018 Yaşam
Ucuz et kasapta fiyatı indirdi
Ucuz et kasapta fiyatı indirdi Vatandaş ESK’nın A101 ve BİM’de başlattığı ucuz ete hücum edince kısa sürede raflar boşaldı. Bu marketlere yakın kasaplar müşteri çekmek için fiyatlarını 3-4 lira indirdi.
8.11.2017 Ekonomi
Evi, iş yeri olanlar dikkat! Onay çıktı
Evi, iş yeri olanlar dikkat! Onay çıktı Güneş paneliyle kendi elektriğini üretme dönemi başlıyor. Üstelik fazlasını üreten satış da yapabilecek. Ayrıca iki yıl süreli kira sözleşmesi olan da yararlanabilecek
12.04.2017 Ekonomi
Bedava elektrik
Bedava elektrik Enerji kooperatiflerinin kurulmasının önü açıldı. Böylece çiftçiler, esnaf ve KOBİ’ler kuracakları enerji kooperatifleriyle, işin başında yatıracakları ortaklık bedelinden sonra elektrik parası ödemeyecek.
30.08.2016 Ekonomi
Çocuk mahkumlar artık ücretsiz mektuplaşacak
Çocuk mahkumlar artık ücretsiz mektuplaşacak Parasızlık nedeniyle ailelerine mektup yollayamayan çocuk mahkumlara bayram öncesi müjdeli haber geldi. Çocuk mahkumlar artık ücretsiz mektup yollayabilecek.
26.06.2016 Yaşam
Çiftçiye 31 Mart uyarısı
Çiftçiye 31 Mart uyarısı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde en kurak bahar mevsimlerinden biri yaşanırken, tarlasını sulamak için kaçak elektrik kullanan çiftçiler, 31 Mayıs'a kadar sayaç taktırmazlarsa elektriksiz kalacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Parası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik parası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.