Elektrik Faturaları

Elektrik Faturaları

Son dakika elektrik faturaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik faturaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik faturaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Faturaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik faturaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 elektrik faturaları haberi bulunmuştur. Tüm elektrik faturaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.10.2023 Ekonomi
İki kadın, ev sahibinin korkulu rüyası oldu! Sadece 3 ay kira ödediler
İki kadın, ev sahibinin korkulu rüyası oldu! Sadece 3 ay kira ödediler Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iki kadın, eşyalı olarak kiraladıkları evde, 1 yıl boyunca sadece 3 aylık kira bedelini ödeyerek oturdu. Yurt dışında yaşayan ev sahibi, bunun üzerine hukuki süreç başlatarak evin tahliyesini isterken, kararı öğrenen iki kadın iddiaya göre evden çıkarken bütün eşyalara zarar verdi.
29.05.2023 Yaşam
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.05.2023 Ekonomi
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş Damacana su fiyatlarının bir yılda yüzde 160 yükselmesi tüketicileri farklı arayışlara yöneltti. SUDER Başkanı Karamehmetoğlu, "Ambalajlı sulardan bir miktar şebeke suyuna dönüş oldu" dedi.
18.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali Doğal gaz ve elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Dondurucu soğuklar ve yağışlı havalar başladı, enerji tüketimi arttı. Şu ana kadar düşük derecelerde kullanılan kombi ve elektrikli ısıtıcılar gibi cihazlarda sıcaklık ayarı yükseltildi. Yüksek gelen faturalarda enerji tüketim maliyetinin yanında yanlış cihaz tercihinin de etkili olduğu ortaya çıktı. Elektrikli sobayla tek odayı ısıtanlar, neredeyse tüm evi ısıtan kombinin tükettiği gaz ve enerjiden daha fazla ödüyor. İşte ucuz doğal gaz ve elektrik faturasının formülü...
13.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri tek tek açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilere verilen beslenme yardımını günlük 25 liradan 60 liraya çıkardıklarını belirterek, "Beslenme yardımını aylık 1800 TL'ye yükseltiyoruz" dedi. Müjdeleri peş peşe sıralayan Erdoğan, "Çiftçilerimizin elektrik faturalarındaki KDV oranını yüzde 18'den 8'e düşürmüştük. Bugün de elektrik faturalarıyla ilgili yeni bir düzenlemenin müjdesini veriyoruz. Elektrik faturaları gelir elde edildiğinde ödenebilecek. Ziraat Bankası elektrik borçları için açacağı kredinin ödemesini hasat sonunda alacak, önceki borçlar için de yine Ziraat Bankası vasıtasıyla 5 yıla varan vadeyle faizsiz geri ödeme imkanıyla kapatabilecek. Enerji şirketlerimizle önceki dönem borçların gecikme cezası uygulanmadan, ana paradan bir bölümünü indirilmesi mutabakata varıldı. Enerji maliyetleriyle ilgili bu kolaylıkların çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
26.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar Elektrik fatura borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla vatandaşı rahatlatacak gelişme. Elektrik faturası borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gıda güvenliğinin sağlanması, vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı meyve-sebze tüketmesi için çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri ile ilgili üç önemli talimat verdi. Buna göre üreticiyi sıkıntıya sokan elektrik kesintilerine çözüm bulunacak. Gerekirse sulama birlikleri yeni bir yapılanmaya gidecek. Orman köylüsü rahatlatılacak.
11.08.2022 Siyaset
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları…
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları… Et fiyatlarına zam geldi mi, kırmızı etin kilosu ne kadar oldu? Zamlardan en çok etkilenen besin ürünlerinden ete bayramdan sonraki hafta zam geldi. Et fiyatlarına Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtti. Peki, En ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları kaç TL, ete ne kadar zam geldi?
2.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL Kırmızı et fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Et fiyatlarında, Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtiler. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşın kırmızı ete olan talebi azaldı. Bu nedenle kasaplar kepenk kapatıyor. Haziran ayında İstanbul'da 17 kasap kapandı.
2.08.2022 Ekonomi
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım...
İşçi, memur ve emekli milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! EYT, 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardım... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), 3600 ek gösterge, asgari ücrete ek zam ve sosyal yardımlarla ilgili son dakika açıklaması! Emekli, memur, işçi milyonlarca vatandaşın maaşı artacak, tüm planlama yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Tüm öğretmenlerimiz 3600 ek gösterge, 2 yıllık polis memurlarımızı 3600 ek göstergeye çıkarılmış durumda. Din görevlilerimizin ek göstergeleri 3600’e çıkarılmış durumda. Yardımcı hizmet sınıfı dahil tüm kamu çalışanlarına 600 puan veriliyor. Bu süreç hala istişareye açık. Meclis’e gelecek. O süre içerisinde Çalışma Bakanlığı’mız istişareyi başarılı bir şekilde yürütecektir. Uzlaşma ile toplu sözleşme tamamlandı. Asgari ücrette tarihimizin en yüksek oranında artış söz konusu oldu” dedi. EYT ile ilgili de açıklama yapan Sarıeroğlu, “Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
8.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturaları düşüyor! Belli oldu, yüzde 40 daha az...
Doğal gaz ve elektrik faturaları düşüyor! Belli oldu, yüzde 40 daha az... Doğal gaz ve elektrik faturalar ile ilgili önemli bir adım atıldı. Yüzde 40 daha az fatura ödemek mümkün. Hükümet harekete geçti. Yeni kararın detayları kamuoyu ile paylaşıldı. Enerji tüketimini azaltarak elektrik ve doğal gaz faturalarını düşürmenin yolu açıldı. Bina yalıtımı ile ilgili önemli bir destek paketi devreye alındı. Devlet tarafından kredi desteği sağlanıyor. 0.99 faiz oranı ile 50 bin TL'ye varan kredi kullanım imkanı bulunuyor. Kredide geri ödeme süresi 5 yıl olarak belirlendi. Üst limit 50 bin TL olsa da, bir daire için ortalama 20-25 bin lira yeterli oluyor. Peki ısı yalıtımı kredisinin şartları neler? Bina yalıtımı yapılırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
8.06.2022 Ekonomi
İYİ Parti lideri Akşener: Meselemiz Osman Kavala değildir
İYİ Parti lideri Akşener: Meselemiz Osman Kavala değildir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün, meselemiz, Osman Kavala değildir. Çünkü Osman Kavala, mevcut yasalarla, zaten aklanmış, mahkeme bile bunu kabul etmiştir. Bugün meselemiz; milletimizin her bir ferdinin, kısıtlanamaz, devredilemez, engellenemez temel haklarının, hürriyetlerinin, insanca yaşama arayışının ve buna dair umut ve hayallerinin elinden alınmasıdır. Bugün meselemiz; istibdat karşısında, hürriyet için dik durabilme meselesidir" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Devlet ödüyor, aylık 206 lira...
Elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Devlet ödüyor, aylık 206 lira... Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Devlet ödüyor. Aylık olarak 206 lira destek verilecek. Elektrik zamlarının ardından harekete geçildi ve destek miktarı da artırıldı. Kronik hastalara yönelik destek bu ay itibarıyla 150 kilovatsaate çıktı. Hastalığı nedeniyle cihaza bağımlı olan ihtiyaç sahipleri için aylık 206 lira destek ödemesi yapılacak. Öte yandan elektrik desteği Meclis gündemine taşındı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konuya ilişkin sorulara yanıt verdi.
25.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatları için indirim çağrısı! 'Enflasyon düşer' deyip açıkladı: Faturalarda...
Elektrik fiyatları için indirim çağrısı! 'Enflasyon düşer' deyip açıkladı: Faturalarda... Kademeli elektrik tarifesi, akaryakıt fiyatları, gübre ve enflasyonla ilgili flaş açıklama! Elektrikte esnafa özel faturalandırma sistemi çıkarılmasını ve ‘esnaf tarifesi’ olmasını talep eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımızın kazancını büyük oranda düşüren elektrik faturalarında, esnaf ticarethane statüsünden özel statüye geçirilerek faturalarda indirim sağlanmalı” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! Serbest tarife geliyor, Elektrik fiyatları...
Elektrik faturalarında yeni dönem! Serbest tarife geliyor, Elektrik fiyatları... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Serbest tarife dönemi başlıyor. Milyonlarca abonenin faturasını düşürecek bir adım atılıyor. Elektrik faturasını düşürmek isteyen esnaf, elektrik şirketleriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkarsa, başka bölgede daha uygun tarifesi olan dağıtım şirketinden hizmet alabilecek.
6.04.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar! EPDK açıkladı, ve devreye girdi, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş karar. Yeni dönem resmen başladı. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı. Ve değişti. Hükümet harekete geçti ve elektrikte tavan fiyat sistemi uygulaması başladı. Elektrik faturalarının yükselmesi engellenecek. Buna göre yeni sistem ile karlılık oranları daha yüksek olan santrallerden gelirlerinin bir kısmı geri alınarak, maliyeti daha yüksek santrallere verilecek. Böylece elektrik faturaları üzerindeki baskı ortadan kaldırılmış olacak. Elektrik tedarik şirketlerinin elektrik alırken ödeyeceği rakamlar yeni alınan kararla 6 ay boyunca sabitlendi. Yani 6 ay boyunca fiyatlar frenlenmiş olacak. Üretim santralleri tüketicilerin faturalarındaki maliyete ortak olacak. İşte son dakika haberinin detayları...
30.03.2022 Ekonomi
Elektrikte yeni dönem! 6 ay geçerli olacak, sabitlendi! Elektrik faturalarındaki yükseliş...
Elektrikte yeni dönem! 6 ay geçerli olacak, sabitlendi! Elektrik faturalarındaki yükseliş... Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Yeni sistem devreye alındı. Hükümet harekete geçti ve elektrikte tavan fiyat sistemi uygulaması başladı. Elektrik faturalarının yükselmesi engellenecek. Buna göre yeni sistem ile karlılık oranları daha yüksek olan santrallerden gelirlerinin bir kısmı geri alınarak, maliyeti daha yüksek santrallere verilecek. Böylece elektrik faturaları üzerindeki baskı ortadan kaldırılmış olacak. Elektrik tedarik şirketlerinin elektrik alırken ödeyeceği rakamlar yeni alınan kararla 6 ay boyunca sabitlendi. Yani 6 ay boyunca fiyatlar frenlenmiş olacak. Üretim santralleri tüketicilerin faturalarındaki maliyete ortak olacak.
30.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! EPDK resmen duyurdu, 6 ay...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! EPDK resmen duyurdu, 6 ay... Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. EPDK kamuoyuna duyurdu. Uzun süredir aboneler merak ediyordu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan yapılan son dakika elektrik açıklamasında artan elektrik giderlerine dikkat çekilerek çeşitli önlemler alınacağına vurgu yapıldı. Altı aylık süreye dikkat çekildi. EPDK elektrikte arz güvenliği veya fiyat artışlarının tüketicilere olan etkilerinin kısa ve uzun dönemli şekilde değerlendirilmesi ile serbest piyasa yapısını bozmadan ve piyasanın işleyişine müdahale etmeden 6 aya kadar önlem alınmasının sağlanacağını açıkladı.
17.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları nasıl okunur?
Elektrik faturaları nasıl okunur? Elektriğe gelen zamlar ve yeni düzenlemelerle birlikte vatandaşların kafası karışmaya devam ediyor. Birkaç kez değişen Kademeli Elektrik Tarifesinin birim fiyat uygulamasının limiti son olarak aylık 240 kWh olarak belirlendi. Faturalardan TRT payı ve enerji fonu kaldırıldı. Peki, bu değişiklikler faturaları nasıl etkiliyor? Elektrik faturaları nasıl okunur? Elektrik faturası nasıl hesaplanır? İşte detaylar…
14.03.2022 Ekonomi
Sarıgül Diyarbakır’da; evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti
Sarıgül Diyarbakır’da; evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Rusya’nın Ukrayna saldırısıyla ilgili olarak, "Putin ve Biden yüzünden masum siviller, çocuklar ölüyor, bir ülke mahvoluyor. TDP; Amerikacı, NATO’cu, Avrasyacı, şucu, bucu değildir. TDP, vicdanın ve halkın sesidir. TDP, 'silahlar gitmeli, barış gelmeli' diyen bir partidir. TDP, silah tüccarlarının yanında değil, halkın yanındadır" dedi.
13.03.2022 Siyaset
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı...
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı... Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümet düğmeye bastı, yeni dönem başlıyor ve 6 ay sürecek. Güneş, rüzgar, hidroelektrik, doğal gaz, ithal ve yerli kömür gibi elektrik üretimi yapılan tüm alanları ilgilendiriyor, enerji yönetimi kararı verdi. EPDK’ye elektrik fiyatları ile ilgili yetki verildi, çok yakında Meclis’e de geliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji fiyatlarına çözüm olarak ‘olağanüstü dönemler, olağanüstü müdahaleleri gerektirir’ anlayışıyla EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Karara göre; EPDK, EPİAŞ tarafından işletilen, enerji borsası olarak bilinen Piyasa Takas Fiyatı'ndaki (PTF) elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunacak. Elektrik üretimi yapan tüm alanları kapsayacak kararla birlikte EPDK, üreticilere tavan fiyat uygulayabilecek ve ürün bazında PTF belirleme yetkisine sahip olacak.
6.03.2022 Ekonomi
Çiftçilere gelir kaynağı oldu! Tıpta, kozmetikte, sanayide kullanılıyor, en çok satışı yapılan ürün...
Çiftçilere gelir kaynağı oldu! Tıpta, kozmetikte, sanayide kullanılıyor, en çok satışı yapılan ürün... Her yıl üretim alanı genişleyen ve aromatik bitkiler içerisinde en çok tarımı yapılan ürün olan lavanta, çiftçiler için alternatif gelir kaynağı oldu. Kozmetik, sağlık ve temizlik sektörlerinde yoğun bir şekilde talep görüyor. Önemli tarım ve hayvancılık şehirlerinden Manisa'da da lavanta yetiştiriciliğinin popüler olduğu şehirlerden birisi durumda.
1.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları yüzde 14 düşecek! Son dakika indirim açıklaması! Özellikle nisan ayında...
Elektrik faturaları yüzde 14 düşecek! Son dakika indirim açıklaması! Özellikle nisan ayında... Elektrik indirimi ile ilgili bakandan son dakika açıklaması! Elektrik faturalarında KDV yüzde 18'den 8'e düşürülmüştü. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, önemli açıklamalarda bulundu. Asıl etkisinin Nisan ayından itibaren daha rahat görüleceğini, mart ayında bir geçiş dönemi olacağını belirten Dönmez, "Özellikle dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşlarımızın lehine bir takım iyileştirmeler daha yapmış olduk. Mesken abone grubunda yer alan tüm tüketicilerimize KDV yüzde 18’den 8’e düşürülmüş oldu. Oturduğumuz evlerin tümü konut statüsünde ve bu abone grubundan yararlanıyor." ifadelerini kullandı. Öte yandan elektrik faturası indiriminin detayları da belli oldu. Fiyatlar ve oranlar bugünden itibaren geçerli olacak. Düşük kademenin kapsadığı tüketim miktarının artırılmasıyla mesken abonelerinin nihai faturasına yansıyan indirim oranı yüzde 14'ü bulacak. Elektrik ile ilgili tüm son gelişmeler...
1.03.2022 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika kararı! İndirim başlıyor
Elektrik faturaları ile ilgili son dakika kararı! İndirim başlıyor Elektrikte tarifeleri ile ilgili son dakika kararı! Milyonlarca tüketici bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada güzel haberi duyurdu. Elektrik faturaları düşüyor. Yeni kararın detayları açıklandı. KDV indirimi geliyor. Erdoğan, meskenlerdeki düşük tarife sınırını ayda 240 kilovatsaate yükseldiğini duyurdu. Ayrıca tarımsal sulama ve meskenler için KDV'nin yüzde 8'e düşürüldüğünü belirten Erdoğan, kademeli tarife uygulamasını ticarethaneleri de kapsayacak şekilde genişletildiğini duyurdu.
28.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Faturaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik faturaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.