El Yapımı Bomba

El Yapımı Bomba

Son dakika el yapımı bomba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el yapımı bomba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el yapımı bomba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Yapımı Bomba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el yapımı bomba gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.160 el yapımı bomba haberi bulunmuştur. Tüm el yapımı bomba haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında ilk duruşma 9 Mayıs'ta İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 36 şüphelinin yargılanmasına 9 Mayıs'ta başlanacak.
6.03.2023 Gündem
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı soruşturması tamamlandı Gaziosmanpaşa'daki Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenlediği iddiasıyla tutuklanan Besra Yalçın hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Besra Yalçın hakkında 60 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.
11.10.2022 Gündem
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz
Çavuşoğlu: Somut adımları görmek istiyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Christophe Lutundula Apala ile bir araya geldi.
13.05.2022 Siyaset
Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu'na bombalı saldırı
Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu'na bombalı saldırı Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Türkiye Başkonsolosluğu'na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar meydana geldi.
12.05.2022 Dünya
Kayıp kedisini ararken saklanmış bomba buldu!
Kayıp kedisini ararken saklanmış bomba buldu! Samsun'da bir kişi kayıp olan yavru kedisini ararken evlerin arasındaki baraka yanına saklanmış, el yapımı bomba buldu.
12.05.2022 Yaşam
Yer: Samsun! Kayıp kedisini ararken ölümden döndü
Yer: Samsun! Kayıp kedisini ararken ölümden döndü Samsun'da bir kişi kayıp olan yavru kedisini ararken evlerin arasındaki baraka yanına saklanmış, el yapımı bomba buldu.
12.05.2022 Yaşam
TÜGVA binasına bombalı saldırı şüphelisi tutuklandı
TÜGVA binasına bombalı saldırı şüphelisi tutuklandı Gaziosmanpaşa'da TÜGVA binasına el yapımı bomba ile saldırı düzenleyen Besra Yalçın (26) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.05.2022 Gündem
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler
1 Mayıs'ı kana bulayacaklardı! Adliyeye sevk edildiler Mersin'de 1 Mayıs İşçi Bayramı için bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.
6.05.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcısı, örgüt üyesi olduğunu itiraf etti
Terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcısı, örgüt üyesi olduğunu itiraf etti Erzincan'da 2 askeri araca bombalı saldırı ve bir tren rayına bomba yerleştirilmesi olayına karıştıkları iddia edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sabotajcılarından "turuncu" kategorideki Ahmet Herdem'in de aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
1.11.2021 Gündem
Ayrılmak isteyen sevgilisinin evine bomba atmıştı! Sözleri pes dedirtti
Ayrılmak isteyen sevgilisinin evine bomba atmıştı! Sözleri pes dedirtti Korkunç olay İstanbul Bağcılar’da yaşandı. Tolga Zararsız, ayrılmak isteyen sevgilisinin evine bomba ile saldırdı. Yargılaması devam eden ve hakim karşısına çıkan Zararsız, “Seni seven bir insanın peşinden koşmak gerekiyormuş, sevmeyenin değil. Bazı şeyleri zorlamamak gerekiyormuş bunu anladım" dedi.
6.10.2021 Gündem
Otogarı kana bulayacaklardı bomba ile yakalandılar! Şüphelilerin iddianamesi tamamlandı: 100 dolar detayı...
Otogarı kana bulayacaklardı bomba ile yakalandılar! Şüphelilerin iddianamesi tamamlandı: 100 dolar detayı... Son dakika haberine göre; İstanbul'da 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 5 kilogramlık patlayıcı yakalanmasına ilişkin 3 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, kuryelik yaptığı iddia edilen şüpheliler Ramazan Arslan ve İbrahim Zal'ın 8 yıla kadar, kuryelik yaptırdığı öne sürülen şüpheli Yaşar Samur'un ise 39 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, kuryelik yapan iki şüphelinin bomba değil, silah taşıdıklarını düşündüklerini ve 100 dolar kazanmak için kuryelik yaptıklarını söyledikleri belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Adana'daki patlamanın nedeni belli oldu!
Adana'daki patlamanın nedeni belli oldu! Adana’nın Yüreğir ilçesinde evde meydana gelen Şenol Saruhan (34) ile arkadaşı Fedi Yoksul'un (23) ağır, oğlu Emirhan Saruhan'ın (6) hafif yaralandığı patlamanın el yapımı bomba hazırlandığı sırada meydana geldiği ortaya çıktı. Durumu ağır olan Saruhan ve Yoksul'un tedavisi sürüyor.
3.05.2021 Gündem
Şehit Esma Çevik'in babasının duası kabul oldu!
Şehit Esma Çevik'in babasının duası kabul oldu! Geçen yıl Şırnak’ta PKK’nın tuzakladığı bombayı imha ederken şehit düşen astsubay Esma Çevik’in babası, bayramda kızının mezarı başında ‘Katil yakalansın’ diye dua etti. Ardından o katilin yakalandığı müjdesi geldi
4.08.2020 Yaşam
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı
Rusya'da 15 yaşındaki çocuktan cephanelik çıktı Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Volgograd kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bir ilköğretim kurumuna yönelik silahlı saldırı hazırlığındayken yakalandığını duyurdu. Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada çocuğa ait 18 adet molotofkokteyli,5 bıçak ve el yapımı bomba çıktığı bildirildi.
15.06.2020 Dünya
Adana'da PKK operasyonu: 10 gözaltı
Adana'da PKK operasyonu: 10 gözaltı Adana’da, PKK/KCK terör örgütü adına polislere yönelik korsan eylem düzenlendiği belirlenen 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti gerçekleşen operasyonla şüpheliler gözaltına alındı.
14.06.2020 Gündem
Mıknatıslı bombaya Türkiye'de ilk kez rastlandı!
Mıknatıslı bombaya Türkiye'de ilk kez rastlandı! Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gömüldüğü mezarlıkta ele geçirilen pentaeritrol tetranitrat (PETN) ile hazırlanan zaman ayarlı, parça ve basınç etkili mıknatıslı bombaya Türkiye'de ilk kez rastlandığı ortaya çıktı. Bayramda kontrol noktalarına eylem yapmayı planlayan terör örgütü PKK'nın, özellikle araç altlarına yerleştirilen mıknatıslı bomba yöntemini daha önce Afganistan, Irak ve Suriye'de suikastlarda kullanan DEAŞ ve Taliban'ı taklit etmeye başladığı belirlendi. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, terör örgütü PKK'nın, yakın dönemde birtakım kötü hesapların peşine düşmüş durumda olduğunu söyledi.
27.05.2020 Gündem
Bayramda düzenlenecek bombalı terör saldırıları önlendi
Bayramda düzenlenecek bombalı terör saldırıları önlendi Terör örgütü PKK'nın, polis ve jandarma kontrol noktalarına yönelik Ramazan Bayramı'nda düzenleyeceği bombalı saldırılar, Diyarbakır polisinin operasyonuyla önlendi. Operasyonda, mezarlık ve bir adreste toprağa gömülü biri 4 kilo plastik patlayıcı pentaeritrol tetranitrat (PETN) kullanılarak hazırlanan zaman ayarlı, parça ve basınç etkili 3 bomba ve 4 el bombası ile patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı.
25.05.2020 Gündem
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon...
Terör örgütlerine darbe: 950 operasyon... İstanbul’da, ‘terörle mücadele’ kapsamında, bölücü terör örgütü PKK/PYD, FETÖ/PDY, DEAŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelede 2019 yılı içinde düzenlenen son bir yıllık operasyonlarda, 11 kiloya yakın patlayıcı madde, 28 el yapımı (EYP) bomba ve çok sayıda silah ele geçirildi. Çeşitli örgütlere mensup 2 bin 604 terörist şüphelinin etkisiz hale getirildiği baskınlarda, çeşitli menşeli 3 bin 701 fişek ve mermi, 20 av ve pompalı tüfek ve 6 molotofkokteylinin de olduğu çok sayıda mühimmat ve para ele geçirildi.
1.01.2020 Gündem
'Bomba' şüphe! Tutuklandı...
'Bomba' şüphe! Tutuklandı... Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Sapanca Gölü kıyısında bulunan restoranının işletmecisinden alacaklı olanlar, kameriyede el yapımı bomba patlattı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
8.08.2019 Gündem
Telefonda söyledikleri polisi alarma geçirdi! Gerçek çok farklı çıktı
Telefonda söyledikleri polisi alarma geçirdi! Gerçek çok farklı çıktı 155'i arayarak kendini ihbar eden sahte bombacı, polis tarafından yakalandı. Şüpheli Yaşar E.'nin 3 yıla kadar hapsi isteniyor.
13.07.2019 Yaşam
Filipinler'de bombalı saldırı
Filipinler'de bombalı saldırı Adalar ülkesinin güneyindeki Isulan kasabasında bir restoranın önünde patlayan bomba 18 kişinin yaralanmasına yol açtı.
3.04.2019 Dünya
İsveç'te camide bomba bulundu
İsveç'te camide bomba bulundu Stockholm Camisi'nin içerisinde el yapımı bomba bulundu. Bomba etkisiz hale getirildi.
23.09.2018 Dünya
21 yıllık hasret 10 gün sonra bitiyor!
21 yıllık hasret 10 gün sonra bitiyor! Yapımına 21 yıl önce başlanan ve terör örgütü PKK’nın defalarca saldırıp engellemeye çalıştığı Şırnak-Cizre duble yolunda sona gelindi. Cudi Dağı’ndaki tünellere şehitlerin adının verildiği yol 10 gün sonra hizmete girecek.
30.07.2018 Ekonomi
Okmeydanı'nda 3 el yapımı bomba ele geçirildi
Okmeydanı'nda 3 el yapımı bomba ele geçirildi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kapsamında Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi'nde ekipler poşetlerde çakmak gazları ve torpillerle güçlendirilmiş el yapımı 3 bomba buldu.
1.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Yapımı Bomba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el yapımı bomba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.