El Cezire

El Cezire

Son dakika el cezire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el cezire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el cezire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Cezire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el cezire gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 el cezire haberi bulunmuştur. Tüm el cezire haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu!
Tarihi zirveden sonra İsrail Gazze'yi vurdu! ABD Başkanı Biden, Orta Doğu ziyaretleri çerçevesinde bölgeye yaptığı ziyaretten bir gün sonra, İsrail, Gazze'ye hava saldırısı düzenledi.
16.07.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun: Ege'de gerginlik yaratmanın kimseye faydası yok
İletişim Başkanı Altun: Ege'de gerginlik yaratmanın kimseye faydası yok İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ege Denizi'nde sürekli gerginlik yaratmanın kimseye faydası yoktur. Bu gerginliğin bedeli, kışkırtan taraf için her seferinde daha da artmaktadır'' dedi.
25.06.2022 Siyaset
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında?
Şirin Ebu Akile kimdir? El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile nereli, kaç yaşında? Al-Jazeera muhabiri Şirin Ebu Akile, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin mülteci kampında İsrail askerleri tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü. Peki, El Cezire muhabiri gazeteci Şirin Ebu Akile kimdir?
11.05.2022 Dünya
MİT İranlı pilotu işte böyle kurtardı! Film senaryosu gibi plan...
MİT İranlı pilotu işte böyle kurtardı! Film senaryosu gibi plan... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın planı İranlı pilotun hayatını kurtardı. Suriye’de rejim için savaşmayı reddederek Türkiye’ye kaçan İranlı eski helikopter pilotu Mehrdad Abdarbaşi’nin İran istihbaratı tarafından kaçırılma girişimi, Türk emniyet güçleri tarafından film senaryosu gibi bir planla engellendi.
27.10.2021 Gündem
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor!
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor! Tunus'ta Başbakan Hişam el-Meşişi'nin Cumhurbaşkanı Said tarafından görevden alınmasının ardından başlayan hareketlilik devam ediyor. Koalisyon ortağı Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi, 15 Temmuz'da Türkiye'de yapıldığı gibi sokağa çıktıklarını ancak kapıların yüzlerine kapandığını söyledi. Söz konusu açıklamaların ardından Nahda Hareketi hakkında merak edilenler arttı.
27.07.2021 Gündem
Rum Kesimi'nde rezalet! Yolsuzluk itirafı ülkeyi karıştırdı...
Rum Kesimi'nde rezalet! Yolsuzluk itirafı ülkeyi karıştırdı... Dünyayı sarsan rezaletin ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Kıbrıs Rum kesimi lideri Anastasiadis’in yıllar önce dönemin Yunan Başbakanı Çipras’a bir eğlence masasında yabancılara para karşılığı AB pasaportu verilmesiyle ilgili itirafta bulunduğu ortaya çıktı. Rum lider, “300 milyon Euro geldi, uçakla Şeyseller’e yolladım” dedi. Bunu yazan Rum gazeteci ise istifa etmek zorunda kaldı.
16.01.2021 Dünya
Suudi Arabistan ve BAE onlarca gazetecinin telefonunu hacklemiş
Suudi Arabistan ve BAE onlarca gazetecinin telefonunu hacklemiş Suudi Arabistan ve BAE'nin, İsrail tarafından geliştirilen casus yazılımı kullanarak onlarca gazetecinin telefonunu hackledikleri iddia edildi.
21.12.2020 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: '30 yıl daha bekleyecek vaktimiz yok'
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: '30 yıl daha bekleyecek vaktimiz yok' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Biz, 'durun, çalışacağız, müzakere yürüteceğiz, yardım edeceğiz" gibi beyanları dinleyecek durumda değiliz. Bunları defalarca duyduk. 30 yıl daha bekleyecek vaktimiz yok. Sorun şimdi çözülmelidir." dedi.
3.10.2020 Dünya
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
El Cezire, Kıbrıs Rum skandalını belgeledi: Kara paracılara AB pasaportu sattılar
El Cezire, Kıbrıs Rum skandalını belgeledi: Kara paracılara AB pasaportu sattılar Katar merkezli El Cezire televizyonu, Kıbrıs Rum yönetiminin, çoğu suçla bağlantılı 1400 kişiye 2.5 milyon Euro yatırım karşılığı AB pasaportu sattığına dair belgeler yayınladı.Rum yönetimi çoğu Rus, Çin ve Ukraynalı yeni vatandaşlarını ‘itibarlı kişiler’ diye savundu.
25.08.2020 Dünya
En kötü senaryo açıkladı:  İran ve Suudi Arabistan'ın  çatışması...
En kötü senaryo açıkladı: İran ve Suudi Arabistan'ın çatışması... Pakistan Başbakanı İmran Han, İran ve Suudi Arabistan arasındaki bir çatışmanın "bölge için en kötü senaryo" olduğunu belirtti.
3.08.2020 Dünya
MSB'den son dakika Libya açıklaması
MSB'den son dakika Libya açıklaması Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından Bahreyn Dışişleri Bakanlığının gerçek dışı iddialarına ilişkin bir basın açıklamasında bulundu.
3.08.2020 Gündem
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı
DEAŞ elebaşı Bağdadi'nin haleflerinden Kardaş yakalandı Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın öldürülen elebaşı Ebubekir Bağdadi'nin halefleri arasında ismi geçen Abdulnasır Kardaş'ın yakalandığını duyuruldu.
21.05.2020 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar'dan flaş açıklama!
Milli Savunma Bakanı Akar'dan flaş açıklama! Milli Savunma Bakanı Akar, "Herhangi bir şekilde F-35 alınamazsa, başka arayışlara girmek zorunda kalacağımızın herkes tarafından bilinmesi lazım" dedi.
23.11.2019 Gündem
Irak ordusu ABD üssüne saldırıda kullanılacak füzeleri ele geçirdi
Irak ordusu ABD üssüne saldırıda kullanılacak füzeleri ele geçirdi Irak ordusunun ülkenin batısında bulunan ABD askeri üssüne atılmak istenen füzeleri ele geçirdiği bildirildi.
3.02.2019 Dünya
Fahrettin Altun: ABD'nin uyguladığı plan stratejik olarak hatalıydı!
Fahrettin Altun: ABD'nin uyguladığı plan stratejik olarak hatalıydı! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD, Suriye'deki durumu kontrol altına almak için birkaç adım atmalıdır. Türkiye ile birlikte çalışarak, Münbiç yol haritasının daha fazla gecikmeden hayata geçirilmesini sağlamalıdır." değerlendirmesinde bulundu.
23.01.2019 Dünya
Son dakika... Erdoğan söylemişti! Almanya açıkladı!
Son dakika... Erdoğan söylemişti! Almanya açıkladı! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki gün önce Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin tapelerin gönderildiğini ifade etmesinin ardından Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin ayrıntıları konusunda Türk tarafının kendilerini bilgilendirdiğini söyledi. Kanada Başbakanı Justin Trudeau da Kanada istihbaratının Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ses kayıtlarını dinlediğini açıkladı.
12.11.2018 Dünya
Cemal Kaşıkçı: Boğuluyorum! Poşeti çıkarın
Cemal Kaşıkçı: Boğuluyorum! Poşeti çıkarın 2 Ekim tarihinde girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilen Cemal Kaşıkçı'nın son sözlerinin ortaya çıktığı öne sürüldü.
12.11.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Konsolosun evinde bulundu! Kaşıkçı...
Son dakika... Suudi Konsolosun evinde bulundu! Kaşıkçı... Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak Suudi Konsolosun evinde asit ve kimyasal maddeler bulunduğunu iddia etti
8.11.2018 Dünya
‘Vur dedik öldürdü’ diyecekler!
‘Vur dedik öldürdü’ diyecekler! New York Times, Suudi Arabistan yönetiminin, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesinden Veliaht Prens Muhammed bin Selman’a yakın üst düzey istihbarat yetkilisi General Ahmed el Assiri’yi sorumlu tutacak
19.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

El Cezire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el cezire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.