Ekran

Ekran

Son dakika ekran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekran gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.989 ekran haberi bulunmuştur. Tüm ekran haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştür
THY'den yazılım açıklaması: İşlemler normale dönmüştürDünya genelinde dün yaşanan yazılım kaynaklı sorunlar nedeniyle 84 seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), sorunun giderildiğini ve tüm seferlerin normale döndüğünü açıkladı.
20.07.2024Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılgan
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılganBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemekDünyayı sarsan ve CrowdStrike şirketinin güncellemesinden dolayı bilgisayarları mavi ekrana düşüren, mağduriyetlere yol açan yazılımsal soruna ilişkin olarak DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul açıklamalarda bulundu. Erkul "Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek" dedi.
19.07.2024Ekonomi
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?Online bilgi güvenliği firması CrowdStrike kaynaklı bir bilgisayar ve internet sorunu tüm dünyayı vurdu. Şirket, sorunun Falcon sensörüyle ilgili bir hata kontrolü olduğunu belirtirken vatandaşlar CrowdStrike ile ilgili araştırmalara yoğunlaştı. Peki, crowdstrike falcon sensor nedir, crowdstrike falcon virüs mü, crowdstrike blue screen ne anlama geliyor? İşte falcon sensorü hakkında merak edilenler…
19.07.2024Gündem
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?THY sistemi çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun birçok sektörün sistemini etkiledi. Sistem çöküşü havayolu trafiğini de etkilerken THY'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var? THY’nın sistemi neden çöktü?
19.07.2024Gündem
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'de
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'deKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password' başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumuyla ekrana gelen, Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu programın ilk bölüm yarışmacı konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Kelimelerin savaşacağı Password, bu cuma saat 20:00’de Kanal D’de.
17.07.2024Magazin
Milli maçı Adanalılar 'bozkurt selamı' ile izledi
Milli maçı Adanalılar 'bozkurt selamı' ile izledi Adanalılar A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 çeyrek final maçını dev ekran karşısında takip etti. Futbolseverler 'bozkurt selamı' yaparak maçı izledi.
7.07.2024Adana
İstanbul'da milli maç izlenecek mekanlar! Türkiye Hollanda milli maçı dev ekran nereye kuruldu?
İstanbul'da milli maç izlenecek mekanlar! Türkiye Hollanda milli maçı dev ekran nereye kuruldu?Türkiye Hollanda milli maçı İstanbul'da dev ekranda izlenebilecek. EURO 2024 çeyrek final maçında Türkiye Hollanda karşı karşıya geliyor. Nefesler tutuldu. Berlin Olimpiyat Stadu Türk bayraklarıyla donatıldı. A Milli Futbol Takımı'nı İstanbul'da destekleyen vatandaşlar, "İstanbul'da milli maç izlenecek mekanları, milli maç için dev ekranın nereye kurulacağını" merakla araştırmaya başladı.
6.07.2024Şampiy10
Gemz günlük kombo 6 Temmuz 2024! Gemz günlük kartlar nedir, Gemz Daily Combo 6 Temmuz kartları hangileri? 6 Temmuz Gemz kombo kartları
Gemz günlük kombo 6 Temmuz 2024! Gemz günlük kartlar nedir, Gemz Daily Combo 6 Temmuz kartları hangileri? 6 Temmuz Gemz kombo kartlarıGemz 6 Temmuz günlük kombo kartları için aramalar arttı. Gemz Günlük Kombo Kartı, her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular tarafından sorgulanıyor. 6 Temmuz 2024 Gemz günlük combo detayları sorgulanıyor. Oyunda sunulan ödülleri talep etmek için oyuncuların dört kart açması gerekmektedir. Peki, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? Gemz günlük combo 6 Temmuz kartı…
6.07.2024Ekonomi
Gemz günlük kombo 5 Temmuz 2024! Gemz 5 Temmuz kombo günlük kombinasyon? Gemz coin günlük combo 5 Temmuz
Gemz günlük kombo 5 Temmuz 2024! Gemz 5 Temmuz kombo günlük kombinasyon? Gemz coin günlük combo 5 TemmuzGemz günlük kombinasyon 5 Temmuz için aramalar arttı. Gemz Günlük Kombo Kartı, her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular tarafından sorgulanıyor. 5 Temmuz 2024 Gemz günlük combo detayları sorgulanıyor. Oyunda sunulan ödülleri talep etmek için oyuncuların dört kart açması gerekmektedir. Peki, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? Gemz günlük combo 5 Temmuz kartı…
5.07.2024Ekonomi
Gemz günlük kombo 4 Temmuz 2024! Gemz günlük combo 4 Temmuz nedir, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? İşte Gemz günlük kart…
Gemz günlük kombo 4 Temmuz 2024! Gemz günlük combo 4 Temmuz nedir, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? İşte Gemz günlük kart…Gemz Günlük Kombo Kartı, her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular tarafından sorgulanıyor. 4 Temmuz 2024 Gemz günlük combo detayları sorgulanıyor. Oyunda sunulan ödülleri talep etmek için oyuncuların dört kart açması gerekmektedir. Peki, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? Gemz günlük combo 4 Temmuz kartı…
4.07.2024Ekonomi
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi oldu
Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede bıraktı! En çok izlenen dizi olduYıllara meydan okuyan polisiye dizisi Arka Sokaklar, sezon finaliyle zirvede yer aldı. Total grupta birinci olan dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde de günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.
29.06.2024Magazin
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detayları
LGS tercihleri nasıl yapılacak, LGS tercih hakkı kaç tane? İşte adım adım Merkezi ve Yerel Yerleştirme detaylarıLGS sonuçlarının açıklanmasıyla tercih detaylarına yönelik araştırmalar da arttı. Merkezî yerleştirme; merkezî sınavla öğrenci alan fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları ile mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına merkezî sınav puanı üstünlüğüne göre tercihler doğrultusunda yapılacak. Öğrenciler, sınavla öğrenci alan okullar listesinden 10 okula kadar tercih yapabilecek.
28.06.2024Gündem
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!
Bilim kurgu filmleri gerçek mi oluyor? Yapay zeka suç işleyenleri kurbanının ‘acısının içine’ hapsedecek!Bir zamanlar sadece bilim kurgu filmlerinde izlediğimiz şeyler artık birer birer hayatımızın parçası haline gelmeye başladı. Bir moleküler biyolog tarafından tasarlanan ‘geleceğin hapishanesi’ fikri de tam olarak buna örnek gösterildi.
27.06.2024Gündem
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktı
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktıBolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.
25.06.2024Gündem
e devlet akraba silme özelliği nedir, e devletten akraba silme gerçekten var mı?
e devlet akraba silme özelliği nedir, e devletten akraba silme gerçekten var mı?İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
24.06.2024Gündem
e-Devlet'e akraba silme hizmeti mi geldi? Resmi açıklama yapıldı
e-Devlet'e akraba silme hizmeti mi geldi? Resmi açıklama yapıldıİletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 'Akrabalarınızı, e-Devlet üzerinden akrabalıktan çıkarabilirsiniz' iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
23.06.2024Gündem
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitledi
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitlediÜnlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ekranlara Kanal D ile dönen Turnike yarışmasına ‘güldürürken ağlayarak’ başladı. 7 yıl önce aramızdan ayrılan sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sunucunun bu duygusal anları ilk programa damga vurdu.
17.06.2024Magazin
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacakYaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024Magazin
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecek
Euro 2024 heyecanı Togg'da... A Milli Takım maçları Togg ekranlarından da izlenebilecekKurban Bayram tatiliyle birlikte Euro 2024 heyecanı da başladı. Avrupa ülkelerinin kıyasıya mücadele ettiği maçlar, Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden de izlenebiliyor. D-Smart GO sayesinde bu deneyimi sadece Togg kullanıcıları yaşıyor.
15.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Şartlar ne olursa olsun Erdoğan'ın yanındayız
MHP lideri Bahçeli: Şartlar ne olursa olsun Erdoğan'ın yanındayızMHP Genel Başkanı Bahçeli, yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da şartlar ne olursa sonuna kadar yanında ve arkasında olacağımızı, kesinlikle yalnız bırakmayacağımızı herkes çok iyi bilmelidir." dedi.
12.06.2024Gündem
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyudu
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyuduAnkara'da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama geldi.
12.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.