Eğitimci

Eğitimci

Son dakika eğitimci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitimci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitimci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitimci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitimci gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 eğitimci haberi bulunmuştur. Tüm eğitimci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor
Etkili iletişim yöntemleri anlatıldı! Genç MÜSİAD eğitimlerine devam ediyor Adana Genç MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine yönelik Eğitim ve Seminer programları düzenlemeye devam ediyor.
25.02.2024 Adana
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından, 79 yaşında yaşama veda eden Yazar ve Eğitimci Alev Alatlı anısına uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Beykoz’da “Alev Alatlı Düşünce Evi” kuruluyor.
6.02.2024 Gündem
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü?
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü? Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı.
6.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Hüseyin Aktaş öğretmenimi gururla izledim
Milli Eğitim Bakanı Tekin: Hüseyin Aktaş öğretmenimi gururla izledim Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Amasya’da okul bahçesinde oynarken kalbi duran öğrencisinin hayatını kurtaran öğretmen Hüseyin Aktaş’ı kutlayarak görüntülerini gururla izlediğini belirtti.
23.12.2023 Gündem
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti
Eurovision'da Türkiye'yi eden Şebnem Paker öğretmenliği yıldızlığa tercih etmişti! Fethiye için Milas’tan vazgeçti Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.
20.09.2023 Magazin
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun
Her gün kullanıyoruz! Büyük risk taşıyor: Mutlaka doktora başvurun Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
3.07.2023 Sağlık
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ankara'da 11'inci sınıf öğrencilerinin düzenlediği 'İyilik Zirvesi' söyleşisine konuk oldu. Uslu, "Hangi görevde olursak olalım öncelikle kendi iyiliğimiz için iyilik yapmaya, iyilik yapan kurumların parçası olmaya devam edeceğiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
Eğitime ara verilen günler için ücret alacaklar: Bakan Özer duyurdu
Eğitime ara verilen günler için ücret alacaklar: Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, usta öğretici ve ek ders ücreti karşılığında çalışanların, depremler nedeniyle eğitim ve öğretime ara verilen günlerde görevlerini yapmış sayılarak ek ders ücretinden yararlandırılacağını açıkladı.
15.02.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tematik Kış Kampları Kapanış Programına gönderdiği video mesajda, “Sizleri batıdan devşirdikleri tanımlara ve harflere hapsetmeye çalışanlara inat TEKNOFEST gençliğinin nasıl olması gerektiğini gösterdiniz. bu ülkenin gençlerinin neleri başarabileceğini çok iyi biliyorum. Yeter ki siz, çalışın, üretin, hayal kurun, geleceğe dair umutlarınızı asla kaybetmeyin" dedi.
3.02.2023 Gündem
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası
Sahte psikolog skandalı! Seans sırasında taciz iddiası Sahte doktor Ayşe Özkiraz vakasının ardından birbiri ardına sahte psikolog haberleri gündeme geldi. Kendini psikolog olarak tanıtan 66 yaşındaki M.E.D. 17 yaşındaki lise öğrencisine tacizden 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.
23.01.2023 Yaşam
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmene 71 yıl hapis istemi
Öğrencisine cinsel istismarla suçlanan öğretmene 71 yıl hapis istemi Ankara'nın Keçiören ilçesinde öğrencisi F.N.Ö'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan öğretmen Münir Y. (62) hakkında, 71 yıl 11 aya kadar hapis cezası istendi.
15.01.2023 Gündem
Kendi işini yapmak isteyenler için 'düşük sermaye' formülü! 'Daha çok kazanıyorum'
Kendi işini yapmak isteyenler için 'düşük sermaye' formülü! 'Daha çok kazanıyorum' Hali hazırda bir iş yerinde çalışan, İş hayatına henüz başlamamış ya da çalışmayan çok sayıda kişi kendi işini kurmak istiyor. Ancak kafalarında bir yandan hazırlık, sermaye, işin ne olacağı, nasıl ilerleyeceği gibi soru işaretleri de bulunuyor. Bunun için alınması gereken önemli bir risk faktörü de mevcut. Bir girişime nasıl başlanır? Kendi işini kurmak isteyenlerin ilk olarak dikkat etmesi gereken en önemli kriterler neler? Düşük sermaye ile de iş yapılabilir mi? İşte uzman isimden öneriler ve iki ilham verici girişimcilik hikayesi...
5.01.2023 Ekonomi
Sahte psikolog skandalı! Ne belgesi var, ne diploması
Sahte psikolog skandalı! Ne belgesi var, ne diploması Günlerdir konuşulan sahte doktor olayının ardından yeni skandal daha yaşandı. Ordu’nun Altınordu ilçesinde E.E. adlı kişinin diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği ortaya çıktı. Şahsın TV'lere dahi çıktığı belirlenirken, olayla ilgili CİMER detayı şaşırttı.
1.01.2023 Yaşam
Sahte psikolog skandalı! Ne belgesi var, ne diploması
Sahte psikolog skandalı! Ne belgesi var, ne diploması Günlerdir konuşulan sahte doktor olayının ardından yeni skandal daha yaşandı. Ordu’nun Altınordu ilçesinde E.E. adlı kişinin diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği ortaya çıktı. Şahsın TV'lere dahi çıktığı belirlenirken, olayla ilgili CİMER detayı şaşırttı.
30.12.2022 Yaşam
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar hayata geçirmeyi hedefliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2000 Köy Yaşam Merkezinin Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Yüzyılı'nın mimarının 85 milyon olduğunu vurgulayan Erdoğan, "'Hasta adam' olarak görülen milleti nasıl ayağa kaldırdıysak, bugün de milletimizin ve insanlığın tarihine Türkiye Yüzyılı'nı beraberce hayata geçireceğiz. 'Yapamazsınız' diyen, umutsuzluk aşılayanlara özgüven fukaralarına prim vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca kullanılmayan köy okulu binalarını anaokulu, ilkokul ve halk eğitim merkezlerine dönüştüreceklerinin altını çizerek "Önümüzdeki yıl sonuna kadar tüm köylerimizde bu merkezlerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi. Ağrı Tutak'ta meydana gelen feci kazayla ilgili de bilgi veren Erdoğan, "Otobüsün yanması sonucunda 7 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
7.11.2022 Siyaset
Cep telefonu kullananlar risk altında! Whatsappitis ve karpal tünel sendromu hızla yayılıyor
Cep telefonu kullananlar risk altında! Whatsappitis ve karpal tünel sendromu hızla yayılıyor Günümüzde cep telefonu kullanmayan kişi neredeyse kalmadı. Konuşmak, mesajlaşmak ve video izlemek için her an elimizin altında olan telefonlar, sağlık açısından ise; büyük risk oluşturuyor. Uzmanlar üç yaşından küçük çocukların ekrana maruz kalmaması gerektiğini söylerken, çocukluk yaşlarında başlayan telefon ve tablet kullanımı hem psikolojik hem de fiziki rahatsızlıklara yol açıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
5.11.2022 Sağlık
Emeklilik hayatını tamamen değiştirdi! Toprakta huzur buldu
Emeklilik hayatını tamamen değiştirdi! Toprakta huzur buldu Bayburtlu emekli eğitimci Yavuz Selim Ağın, emekli olduktan sonra ata toprağı olan 103 dönümlük araziyi boş bırakmayarak buğday, yulaf, pancar gibi çeşitli sebze ve tahıl ürünlerinden ekerek çiftçilikle uğraşmaya başladı.
3.11.2022 Yaşam
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Eğitimci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitimci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.