Ediz

Ediz

Son dakika ediz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ediz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ediz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ediz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ediz gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 ediz haberi bulunmuştur. Tüm ediz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu'
Cüneyt Arkın'ın kızının açtığı miras davasında ünlü tanıklar dinlendi! 'Betül Hanım, Filiz’i kapıdan kovdu' 28 Haziran 2022 tarihinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın (Fahrettin Cüreklibatır) ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır'ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır’a açtığı davada, usta sanatçının ilk eşi Güler Mocan ile oyuncu Ediz Hun ve Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca tanık olarak dinlendi.
25.11.2023 Magazin
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi? Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta’nın bugün yayınlanan 1149. bölümde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'i ekranda göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Ezgi ve Kader'in dünkü kavgasını hatırlayanlar, yarışmacının diskalifiye olup olmadığını araştırmaya başladı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamayla Ezgi’nin akıbeti belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ezgi neden yok, diskalifiye mi oldu? Ezgi Gelinim Mutfakta neden gitti, elendi mi?
25.05.2023 Televizyon
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu!
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu! “Lise Defteri” dizisinde Aylin ile Ediz’i, “Emret Komutanım”da Alev Hemşire ile Posta Ferit’i oynayan Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra TikTok’ta buluştu.
16.04.2023 Magazin
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Saffet kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Suna ve Abidin ayrılığı sonrası Ediz Akşehir'in canlandırdığı Saffet karakteri de araştırılmaya başlandı. Ferit ve Seyran ikilisinden sonra Korhan Ailesi'nde en merak edilen çift olan Abidin ve Suna Yalı Çapkını son bölümde ayrıldı. Gözyaşlarının sel olduğu sahneler sonrası Suna'ya talip olan Saffet karakteri kimdir? Ediz Akşehir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
31.03.2023 Televizyon
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Beylikdüzü Ambarlı Liman yolunda TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
16.03.2023 Yaşam
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin
Ediz Hun'dan çifte kutlama!
Ediz Hun'dan çifte kutlama! Yeşilçam’ın sevilen ismi Ediz Hun, 31 Aralık’ta hem yeni yılı hem de eşi Berna Hun’la evliliklerinin 50’nci yıldönümünü kutladı.
2.01.2023 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Golfün yıldızları Belek'teki Rikse Birdie Challenge'da mücadele edecek
Golfün yıldızları Belek'teki Rikse Birdie Challenge'da mücadele edecek Antalya'nın turizm bölgesi Belek yine önemli bir golf şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
26.08.2022 Diğer Sporlar
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu!
Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? İşte Ajda Pekkan’ın son durumu! Corona virüse yakalanan Ajda Pekkan, konserlerine ara verdi. Medyada çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Ajda Pekkan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Ajda Pekkan’ın sağlık durumu nasıl? Ajda Pekkan’ın son durumu ne? Ajda Pekkan kaç yaşında? İşte Ajda Pekkan’ın açıklaması!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Özgün'ün en mutlu günü! 'Bu masal hiç bitmesin oğlum'
Özgün'ün en mutlu günü! 'Bu masal hiç bitmesin oğlum' Şarkıcı Özgün'ün Nida Uğurlu ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Ediz anasınıfını bitirdi. Ünlü çift mutluluklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla dile getirdi.
15.06.2022 Magazin
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...'
Şevval Sam açıkladı! 'En büyük şansım...' Oyunculuğu ve şarkıcılığı bir arada götüren 48 yaşındaki Şevval Sam, önceki akşam Zorlu PSM'de verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, "Yaza merhaba konseri gibi olacak" dedi. Ardından performansına başlayan Sam, dinleyiciler arasında olan annesi Leman Sam'ı sahneye davet etmeyi de ihmal etmedi.
1.06.2022 Magazin
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri!
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri! İkizleriniz için mükemmel isimleri seçmek, tek bir bebeğe isim seçmek gibi değildir. İkizlerinizin isimlerinin birbirine uymasını ve birbirini tamamlamasını isteyebilirsiniz. İsimlerin kafiyeli olmasını, bir teması veya özel bir bağlantısı olmasını veya birbirinden tamamen benzersiz olmasını isteyebilirsiniz. İkiz bebeği olacak çiftler için farklı ve birbiriyle uyumlu ikiz bebek isimlerini derledik. İşte ikiz bebeklere koyulabilecek isimler…
24.05.2022 Yaşam
Hostes Nilgün'ün ölümüne neden olan servis şoförüne 6 yıl hapis istemi
Hostes Nilgün'ün ölümüne neden olan servis şoförüne 6 yıl hapis istemi Aydın'da, kapısı açık olan öğrenci servisinden düşen hostes Nilgün Ediz'in (37) ölümüne neden olan şoför Ümit Çeker (53) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Çeker'in, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
16.02.2022 Yaşam
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Hostes Nilgün'ün acı sonu! O görüntüler ortaya çıktı
Hostes Nilgün'ün acı sonu! O görüntüler ortaya çıktı Aydın'ın Efeler ilçesinde, hostes olarak görev yaptığı öğrenci servisinin açık kapısından düşüp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Nilgün Ediz'in (37) araçtan düştüğü o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
11.11.2021 Yaşam
Öğrenci servisinden düşen hostes hayatını kaybetti
Öğrenci servisinden düşen hostes hayatını kaybetti Aydın'ın Efeler ilçesinde, hostes olarak görev yaptığı öğrenci servis minibüsünün açık olan kapısından düşüp, başını beton zemine çarparak ağır yaralanan Nilgün Ediz (37), kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.
10.11.2021 Yaşam
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Ünlü futbolcu Bodrum'da aşka geldi! Öp öp doyamadı...
Ünlü futbolcu Bodrum'da aşka geldi! Öp öp doyamadı... Futbolcu Özer Hurmacı, 2015 yılında dünyaevine girdiği Mihriban Hurmacı, oğlu Muhammed Ediz ve kızı Elizan ile tatil sezonunu Bodrum'da açtı.
2.06.2021 Magazin
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ediz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ediz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.