Ebru Şallı  Pars

Ebru Şallı Pars

Son dakika Ebru Şallı pars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı pars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı pars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Pars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı pars gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 ebru şallı pars haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı pars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı.
25.09.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum'
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum' Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek, 16 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti. "Ponçiğim" dediği Pars'a olan özlemini her fırsatta dile getiren Şallı, Instagram'da yaptığı duygusal paylaşım ile oğlunu ölümünün ikinci yıl dönümünde andı.
16.04.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan açıklama
Ebru Şallı'dan yürek yakan açıklama Geçtiğimiz nisan ayında oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı yaşadığı dayanılmaz acıyı anlattı.
17.12.2020 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan açıklama
Ebru Şallı'dan yürek yakan açıklama 10 yaşındaki oğlunu kaybeden Ebru Şallı bu büyük açıyla nasıl başa çıkmaya çalıştığını anlattı.
22.11.2020 Magazin
Ebru Şallı kiralık ev arıyor!
Ebru Şallı kiralık ev arıyor! 9 yaşındaki oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybeden Ebru Şallı, yeni ev arayışında.
18.10.2020 Magazin
Ebru Şallı tatil fotoğraflarını eleştirenlere ateş püskürdü!
Ebru Şallı tatil fotoğraflarını eleştirenlere ateş püskürdü! Geçtiğimiz nisan ayında 10 yaşındaki oğlu Pars’ı toprağa veren ve zor günler geçiren Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’la moral tatiline çıktı. Sosyal medya hesabından tatil karelerini paylaşan eski manken, kendisini eleştirenlere isyan etti.
6.08.2020 Magazin
Ebru Şallı: Pars daha da iyi olacak
Ebru Şallı: Pars daha da iyi olacak Ebru Şallı, önceki akşam sevgilisi Uğur Akkuş’la İstinye'de bulunan bir AVM'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.05.2019 Magazin
'Dün bana evlilik teklif etti'
'Dün bana evlilik teklif etti' Ebru Şallı büyük oğlu Pars'ın kendisini nasıl kıskandığını anlattı
18.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim...
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim... Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı...
25.09.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun!
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun! 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı'nın kareleri dikkat çekti.
16.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan Beren Tan paylaşımı! 'Maşallah karizma'
Ebru Şallı'dan Beren Tan paylaşımı! 'Maşallah karizma' 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. 10 yaşındaki oğlu Pars'ı lenf kanseri yüzünden Nisan 2020'de kaybeden, "Büyük oğlum için ayakta durmak zorundayım" açıklamasını yapan eski manken, son olarak 18 yaşındaki Beren Tan ile fotoğrafını paylaştı.
10.12.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam" Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.
18.11.2022 Magazin
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı!
Ebru Şallı biyolojik yaşını açıkladı! Ebru Şallı, iki yıl önce lenf kanseri nedeniyle yaşamını yitiren küçük oğlu Pars için yemek kitabı çıkaracağını söyledi. Sosyal medyada pilates videoları yayınlayan ve formda görüntüsü ile genç kızlara taş çıkartan 45 yaşındaki tescilli güzel, Amerika'da yaptırdığı testin sonucunu da ilk kez paylaştı.
23.10.2022 Magazin
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık'
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık' 2002 yılında Ebru Şallı ile dünyaevine giren Harun Tan, ünlü mankenle evliliğini 2013'te noktalamıştı. Nisan 2020'de oğlu Pars'ın lenfoma nedeniyle vefatı ile tarifsiz bir acı yaşayan iş insanı, önceki gün Arnavutköy’de kahve içerken tanıştığı kadınla görüntülendi. Basın mensuplarına durumu açıklama gereği duyan Harun Tan, "Yanlış bir şey yazmayın" şeklinde ricada bulundu.
6.08.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter...
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen dokuz yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
7.03.2022 Güzeller
Ebru Şallı hislerini yazıya döktü: O günden beri, iki tişörtüyle yatağa giriyorum
Ebru Şallı hislerini yazıya döktü: O günden beri, iki tişörtüyle yatağa giriyorum Ömür Sabuncuoğlu’nun kız çocuklarının eğitimine destek olmak için ünlüleri bir araya getirdiği üçüncü kitabı “Sizin Öykünüz”de Ebru Şallı’nın oğluna yazdığı mektup da yer aldı. Şallı, yaklaşık üç yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı 16 Nisan 2020'de kaybetmişti. 10 yaşındaki oğlunun ölümüyle zor günler geçiren Şallı, "En bilge ve muhteşem bir melekle yaşadım 9 yıl boyunca... O günden beri, iki tişörtüyle yatağa giriyorum" dedi.
2.02.2022 Magazin
Oğlu Pars'ın ölümüyle sarsılan Ebru Şallı: Çocuğu olan insanlar bence korkmalı
Oğlu Pars'ın ölümüyle sarsılan Ebru Şallı: Çocuğu olan insanlar bence korkmalı Ebru Şallı, lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı 16 Nisan 2020'de kaybetmişti. 10 yaşındaki oğlunun ölümüyle zor günler geçiren Şallı, kendi YouTube kanalında içini döktü. Hayatındaki dönüm noktalarını anlatan Şallı, yaşadığı zorluklardan bahsederken, "Çocuğu olan insanlar bence korkmalı" dedi.
26.01.2022 Magazin
Ebru Şallı'ya bir acı haber daha! Hayatını kaybetti!
Ebru Şallı'ya bir acı haber daha! Hayatını kaybetti! Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı aldığı acı haberle yıkıldı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın akciğer kanserinden yaşamını yitiren babası Şükrü Şallı (69), toprağa verildi. Cenazede Ebru Şallı, "Akciğer kanseriydi. Maalesef dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı" dedi.
29.11.2021 Magazin
Ebru Şallı'dan romantik kutlama!
Ebru Şallı'dan romantik kutlama! Nisan 2020'de lenf kanseri nedeniyle dokuz yaşındaki oğlunu toprağa veren eski manken Ebru Şallı, iş insanı eşi Uğur Akkuş ile ikinci evlilik yıl dönümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
26.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Pars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı pars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.