Harun Tan

Harun Tan

Son dakika harun tan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan harun tan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını harun tan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harun Tan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harun tan gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 harun tan haberi bulunmuştur. Tüm harun tan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
Harun Tan sevgilisiyle görüntülendi! Yüzünü gizlemeye çalıştı, elini bıraktı
Harun Tan sevgilisiyle görüntülendi! Yüzünü gizlemeye çalıştı, elini bıraktı İlk evliliğini 1999 yılında Zeynep Ceylan Kankat ile yapan Harun Tan, 2002'de Ebru Şallı ile dünyaevine girmişti. Şallı ile 11 yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran ünlü iş insanı ve yoga eğitmeni, yıllar sonra ilk kez kız arkadaşıyla el ele görüntülendi.
20.04.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda! Rahat tavırları dikkat çekti
Harun Tan gizemli kız arkadaşıyla sahil turunda! Rahat tavırları dikkat çekti Ebru Şallı ile bir dönem evlilik yaşayan iş insanı ve yoga eğitmeni Harun Tan, gizemli bir kız arkadaşyla Bebek'te objektiflere takıldı. Bisiklete binerken görüntülenen ikiliden Harun Tan, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken; gizemli kız arkadaşı ise görüntü vermemek için yoğun çaba sarf etti.
19.04.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun!
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun! 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı'nın kareleri dikkat çekti.
16.01.2023 Magazin
Ebru Şallı: Makyaj yapmayı sevmiyorum
Ebru Şallı: Makyaj yapmayı sevmiyorum Ebru Şallı’nın makyajsız görüntüleri geçen hafta çok konuşulmuştu. Bir AVM'de görüntülenen Ebru Şallı, hakkında yazılanlara adeta sitem etti.
13.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım
Ebru Şallı'dan duygusal mesaj: İyi ki senin gibi bir melekle yaşadım Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı.
25.09.2022 Magazin
Ebru Şallı'nın oğlu Beren aşık oldu!
Ebru Şallı'nın oğlu Beren aşık oldu! Manken ve sunucu Ebru Şallı’nın 2013’te boşandığı Harun Tan’dan olan oğlu Beren bir süre önce kalbini Laçin Terlemez'e kaptırdı.
21.09.2022 Magazin
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık'
Harun Tan'ın panik anları! 'Gelip yanıma oturdu, kahve içerken tanıştık' 2002 yılında Ebru Şallı ile dünyaevine giren Harun Tan, ünlü mankenle evliliğini 2013'te noktalamıştı. Nisan 2020'de oğlu Pars'ın lenfoma nedeniyle vefatı ile tarifsiz bir acı yaşayan iş insanı, önceki gün Arnavutköy’de kahve içerken tanıştığı kadınla görüntülendi. Basın mensuplarına durumu açıklama gereği duyan Harun Tan, "Yanlış bir şey yazmayın" şeklinde ricada bulundu.
6.08.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum'
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! 'Kavuşacağız biliyorum' Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, iki yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek, 16 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti. "Ponçiğim" dediği Pars'a olan özlemini her fırsatta dile getiren Şallı, Instagram'da yaptığı duygusal paylaşım ile oğlunu ölümünün ikinci yıl dönümünde andı.
16.04.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter...
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen dokuz yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
7.03.2022 Güzeller
Harun Tan'dan spora kahve molası
Harun Tan'dan spora kahve molası İş insanı Harun Tan, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi.
22.05.2021 Magazin
Harun Tan: Yanımdan uzaklaş!
Harun Tan: Yanımdan uzaklaş! Ebru Şallı'nın eski eşi Ünlü İş insanı Harun Tan (56), geçtiğimiz gün Arnavutköy'de yanındaki kadın arkadaşıyla objektiflere takıldı. Gazetecileri fark eden Tan'ın ve arkadaşının panik anları kameralara yansıdı.
25.04.2021 Magazin
Harun Tan arkadaşıyla sohbette
Harun Tan arkadaşıyla sohbette Arnavutköy’deki bir kafenin önünde arkadaşıyla objektiflere yansıyan Harun Tan, kahve getirdiği kadının köpeğiyle de ilgilendi.
15.04.2021 Magazin
Harun Tan'a izin belgesi!
Harun Tan'a izin belgesi! Son dönemde aldığı araçlarla adından söz ettiren iş insanı Harun Tan, dün Bebek'te yeni pick up'ında kahve içerken görüntülendi.
3.01.2021 Magazin
Harun Tan panikle kaçtı! 'Harun beni çekiyorlar'
Harun Tan panikle kaçtı! 'Harun beni çekiyorlar' Harun Tan, Arnavutköy'de yeni aldığı aracında kadın arkadaşıyla görüntülenince gaza bastı. İş insanı, arkadaşını Bebek'te bırakıp yoluna devam etti.
5.12.2020 Magazin
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım!
Ebru Şallı'dan yürek yakan paylaşım! Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, iki yıldır mücadele ettiği lenfoma ile savaşını 16 Nisan'da kaybetti. Ünlü mankenin sosyal medya paylaşımı duygulandırdı.
4.05.2020 Magazin
Yürek yakan detay! Ebru Şallı oğlu Pars'ı yaşatmak için...
Yürek yakan detay! Ebru Şallı oğlu Pars'ı yaşatmak için... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, iki yıldır mücadele ettiği lenfoma ile savaşını 16 Nisan'da kaybetti. Acılı annenin hasta olan 10 yaşındaki Pars'a, bir yıldır kemik iliği verdiği öğrenildi.
30.04.2020 Magazin
Ebru Şallı'dan duygulandıran 23 Nisan paylaşımı
Ebru Şallı'dan duygulandıran 23 Nisan paylaşımı Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars, 2 yıldır mücadele ettiği hastalıkla savaşını 16 Nisan'da kaybetti.
23.04.2020 Magazin
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars’ın hayatını kaybetmesinin ardından internette Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş da merak konusu oldu. Peki, Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Uğur Akkuş hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir?
Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars lenfomadan hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan kimdir? Sorusu merak ediliyor. İşte Harun Tan hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın hastalığı Lenfoma nedir? Çocuklarda lenfoma ( (Lenf Kanseri) belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?
Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan'ın hastalığı Lenfoma nedir? Çocuklarda lenfoma ( (Lenf Kanseri) belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars lenfomadan hayatını kaybetti. Pars, bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu. Bu acı haberin ardından internette sıklıkla Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın hastalığı Lenfoma (Lenf Kanseri) nedir? Lenfoma belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? soruları aratılıyor. İşte Lenfoma hastalığı hakkındaki detaylar…
17.04.2020 Gündem
Ebru Şallı'nın oğlu Pars hayatını kaybetti
Ebru Şallı'nın oğlu Pars hayatını kaybetti Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi görüyordu.
17.04.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Harun Tan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harun tan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.