Ebrar

Ebrar

Son dakika Ebrar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebrar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebrar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebrar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebrar gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 ebrar haberi bulunmuştur. Tüm ebrar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023 Voleybol
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayımlandı.
22.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı! Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları 4'te 4 yaptı
Filenin Sultanları 4'te 4 yaptı A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki C Grubu’ndaki dördüncü maçında Yunanistan’ı 3-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. Filenin Sultanları, bu sonucun ardından son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
23.08.2023 Voleybol
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup etti
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup etti Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı; Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 (25-22, 25-18, 25-13) mağlup etti.
21.08.2023 Voleybol
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023 Magazin
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları yarı finalde
Filenin Sultanları yarı finalde A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde çeyrek final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finel çıktı. Milliler yarı finalde ABD ile karşılaşacak.
13.07.2023 Voleybol
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023 Voleybol
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti Dolandırıcılar bu kez de yaşlı bir çifte kabusu yaşattı. Kocaeli'de kendini polis olarak tanıtan şahıs, akılalmaz bir yönteme imza attı. Yaşlı çifti arayan sahtekar, yaşlı çifte isimlerinin bir operasyonda geçtiğini, masum olduklarının ispatlanması için para ve ziynet eşyalarını eve göndereceği görevliye vermelerini söyledi. Telefonunun ucundaki dolandırıcıya kanan yaşlı çift bakın ne yaptı.
15.04.2023 Yaşam
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Gündem
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Sahte bankacı oyunu! Telefona gelen şifre hayatını kabusa çevirdi
Sahte bankacı oyunu! Telefona gelen şifre hayatını kabusa çevirdi Bir vatandaşı arayıp kendisini bankacı olarak tanıtan dolandırıcıların yöntemi bu kadar da olmaz dedirtti. İstanbul'da esnaf F.Ç.’nin başına ne geldiyse telefonuna gelen şifreyi karşısındaki kişilere vermesiyle geldi. Hesabındaki tüm parası adeta buhar olurken, 6 kişilik şebeke böyle deşifre edildi.
14.04.2023 Yaşam
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler!
Öldürülen üniversiteli Emirkan'ın ağabeyinden kahreden sözler! İzmir'in Konak ilçesinde, garsonluk yaptığı restoranın önünde bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Emirkan Yılmaz'ın (22) ağabeyi Volkan Yılmaz (26), katilin halen yakalanmadığını belirterek, "Her geçen gün acımız daha da artıyor" dedi.  
14.04.2023 Yaşam
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı
Ebrar Karakurt’un takım arkadaşı Julia Ituma'na ne oldu? Son mesajı ortaya çıktı Maç için İstanbul’a gelen İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin 6. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ituma’nın gece boyunca arkadaşlarına kendisini iyi hissetmediğini söylediği öğrenildi.
14.04.2023 Yaşam
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti!
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti! Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaştıkları maçın ardından Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki oyuncusu Ituma, İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.
13.04.2023 Diğer Sporlar
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün
Redmond'ın füzesine Ebrar bile kayıtsız kalmadı: Benim yerime de öpün Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Beşiktaş'ın gollerinden sonra "Redmond'ın kramponunu benim yerime de öpün" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri!
Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri! Baharın gelişinin kutlandığı Hıdırellez her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanıyor. Halk takviminde yer alan Hıdırellez’de geleneksel ritüeller gerçekleştiriliyor, dilekler dileniyor ve bereketi simgeleyen bazı uygulamalar yapılıyor. Türk coğrafyası için önemli olan bu gün ile ilgili akıllarda pek çok soru işareti de bulunuyor. Özellikle Hıdırellez’in İslam’da yeri olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Hıdırellez’in İslam’da yeri var mı? Hıdırellez müslümanlar kutlar mı? Hıdırellez’in dinimizdeki yeri ne? İşte merak edilenler…
18.03.2023 Dini Bilgiler
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Organize ölüm: Aynı müteahhit aynı usulsüzlük
Organize ölüm: Aynı müteahhit aynı usulsüzlük Ferah Apartmanı’nda ruhsata aykırı ekleme ve imalatlar yapan müteahhidin Ebrar Apartmanı için de usulsüz olarak Yapı Kullanma İzin Belgesi aldığı bilirkişi raporuyla belgelendi.
12.03.2023 Gündem
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı
Kardeşleri ondan güzel! Zehra Güneş'in kardeşleri ortaya çıkınca pabucu dama atıldı Voleybol denilince akla ilk gelen isimlerden birisi de Zehra Güneş'tir. Başarılı kariyerinin yanısıra güzelliği de dillere destandır. Ebrar Karakurt'un verdiği partiye kardeşleriyle katılan Zehra Güneş'in pabucu dama atıldı.
2.03.2023 Televizyon
Enkazdan çıktı kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı: Atilla abi ben Cemal...
Enkazdan çıktı kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı: Atilla abi ben Cemal... Kahramanmaraş depreminde en fazla kişinin hayatanı kaybettiği Ebrar sitesinin enkazından 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ın hastanedeki tedavisinin tamamlamasının ardından kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı. Bine yakın kişinin enkaz kaldığında kaldığı Ebrar sitesinde ekiplerin yaşadığı unutulmaz o anlar bir kez daha yürekleri dağladı.
27.02.2023 Gündem
Başkanı Ebrar Karakurt'un yeni takımını açıkladı! 'Ayrılacağını inkar edemem'
Başkanı Ebrar Karakurt'un yeni takımını açıkladı! 'Ayrılacağını inkar edemem' İtalya Ligi'nin 353 sayıyla en skorer ismi olan Ebrar Karakurt hakkında açıklamalarda bulunan Novara başkanı Giovanna Saporiti milli voleybolcunun yeni takımını duyurdu.
23.02.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Ebrar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebrar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.