Ebrar

Ebrar

Son dakika Ebrar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebrar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebrar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebrar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebrar gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 ebrar haberi bulunmuştur. Tüm ebrar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Ligi'nde Ebrar Karakurt fırtınası!
Rusya Ligi'nde Ebrar Karakurt fırtınası!Rusya Kadınlar Voleybol Ligi'nde Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Novgorod'ı mağlup etti. Milli voleybolcu galibiyette önemli rol oynadı.
6.10.2024Şampiy10
Bakan Kurum :Yıl sonuna Ebrar Sitesi'ni bitireceğiz!
Bakan Kurum :Yıl sonuna Ebrar Sitesi'ni bitireceğiz!Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Ebrar Sitesi'nin yerine yaptığımız yaklaşık 770 konutumuz, az önce inceledik, vefat eden vatandaşlarımızı geri getiremeyiz ama onların emaneti olan Ebrar Sitemizi ayağa kaldırmak bizim için çok çok önemli. O yüzden yıl sonuna inşallah Ebrar Sitesi'ni bitireceğiz ve vatandaşlarımıza teslim etmeye başlayacağız. Ve depremin yıl dönümü 6 Şubat'ta Ebrar Sitesi'nde tüm vatandaşlarımız inşallah evlerine oturuyor olacak" dedi.
23.08.2024Gündem
Uzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal: Çalışmak güzeldir
Uzun bir aradan sonra setlere dönen Özgü Namal: Çalışmak güzeldirUzun yıllar sonra setlere dönen, hem bir dizide hem de reklam filminde rol alan Özgü Namal, çalıştığı için mutlu olduğunu söyledi
22.08.2024Magazin
Ebrar Karakurt babasıyla dans etti! Hem babası hem izleyenler ağladı
Ebrar Karakurt babasıyla dans etti! Hem babası hem izleyenler ağladıEbrar Karakurt babasıyla dans ettiği anları sosyal medyadan paylaştı. O anlar gündem olurken baba İsmail Karakurt gözyaşlarını tutamadı.
21.08.2024Magazin
Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü oldu
Filenin Sultanları olimpiyat dördüncüsü olduA Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup olarak organizasyonu dördüncü sırada tamamladı.
10.08.2024Voleybol
Ebrar Karakurt'tun paylaşımı güldürdü! Seda Sayan'ı etiketledi
Ebrar Karakurt'tun paylaşımı güldürdü! Seda Sayan'ı etiketledi2024 Olimpiyat Oyunları için Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızlarından Ebrar Karakurt'un son paylaşımı çok sevildi.
3.08.2024Magazin
Filenin Sultanları'ndan Hollanda karşısında tarihi zafer! Olimpiyatta müthiş geri dönüş
Filenin Sultanları'ndan Hollanda karşısında tarihi zafer! Olimpiyatta müthiş geri dönüş2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda Filenin Sultanları ilk maçına çıktı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hollanda ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlandı.
29.07.2024Voleybol
Türkiye-Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (2024 Paris Olimpiyat Oyunları)
Türkiye-Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (2024 Paris Olimpiyat Oyunları)Paris 2024 Olimpiyat Oyunları başladı. Filenin Sultanları Olimpiyat maç takvimi de belli oldu. Kaptan Eda Erdem, Ebrar Karakurt, Melissa Vargas gibi isimler kadroda yerini aldı. Peki; Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
29.07.2024Şampiy10
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
LGS birincileri 2024! LGS birincileri kaç kişi, hangi okullardan, LGS birincisi kim, LGS full yapanlar 2024 kimler, LGS tam puan kaç kişi aldı?
LGS birincileri 2024! LGS birincileri kaç kişi, hangi okullardan, LGS birincisi kim, LGS full yapanlar 2024 kimler, LGS tam puan kaç kişi aldı?2024 LGS birincileri merak ediliyor. LGS'de birincilik unvanını kazanan öğrenciler Türkiye'nin farklı illerinden ve okullarından geldi.  Milli Eğitim Bakanlığı'nca açıklanan Liselere Geçiş Sistemi Merkezi Sınav sonuçları sonrası adayların sıralamaları, puanları ve yüzdelik dilimleri de belli oldu. Peki, LGS birincileri kaç kişi, tam puan alan var mı, hangi ilden birinci çıktı?
28.06.2024Gündem
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ne veda etti
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'ne veda ettiA Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 FIVB Voleybol Milletler Ligi çeyrek final maçında Polonya’ya 3-2 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Mücadelenin setleri 20-25, 25-22, 25-20, 19-25 ve 15-11 sona erdi.
21.06.2024Voleybol
Filenin Sultanları, Tayland'a set vermedi: 3-0
Filenin Sultanları, Tayland'a set vermedi: 3-0Dünya 1 numarası, son Voleybol Milletler Ligi (VNL) şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi'nin üçüncü haftasında Tayland'ı 3-0 mağlup etti.
12.06.2024Voleybol
Enkazdan çıkarılıp İzmir'e sevk edilen kzının mezarı Kahramanmaraş'ta çıktı! Acılı anne yeniden DNA testi istedi
Enkazdan çıkarılıp İzmir'e sevk edilen kzının mezarı Kahramanmaraş'ta çıktı! Acılı anne yeniden DNA testi istediKahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Ebrar Sitesi enkazından yaralı çıkarılıp İzmir'e götürüldüğü öne sürülen Fikriye Aybüke Körük'ün (26) DNA eşleşmesi sonucu, cenazesi Kahramanmaraş Kapıçam Mezarlığı'ndan çıktı. Kızının cenazesini buradan alıp, memleketi Adana'ya götürerek toprağa veren Fadime Gökçe (56), yeniden DNA testi yapılması için harekete geçti.
10.06.2024Gündem
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettiler
Ebrar Karakurt yıkıldı! Altın sette kaybettilerLokomotiv Kaliningrad, Rusya Kupası'na yarı finalde veda etti. Ebrar Karakurt maç sonrasında adeta yıkıldı.
26.11.2023Voleybol
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyor
Filenin Sultanları kayıpsız devam ediyorA Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu beşinci maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma TRT SPOR'dan canlı yayımlandı.
22.09.2023Voleybol
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendiA Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023Voleybol
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!
Filenin Sultanları Cumhuriyet'in 100. yılında tarih yazdı!Cumhuriyetimiz’in 100. yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımız tarih yazmaya devam etti. Önce Milletler Ligi’nde mutlu sona ulaşan Filenin Sultanları, Sırbistan’ı tie-break setinde devirerek Avrupa Şampiyonu unvanını da kazandı, yine bir ilki başardı.
4.09.2023Voleybol
Filenin Sultanları 4'te 4 yaptı
Filenin Sultanları 4'te 4 yaptıA Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki C Grubu’ndaki dördüncü maçında Yunanistan’ı 3-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı. Filenin Sultanları, bu sonucun ardından son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
23.08.2023Voleybol
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup etti
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda İsveç'i 3-0 mağlup ettiTürkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı; Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya’nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 (25-22, 25-18, 25-13) mağlup etti.
21.08.2023Voleybol
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasında
Zehra Güneş büyüledi, Ebrar Karakurt’tan şaşırtan Sergen Yalçın karesi! Filenin Sultanları şampiyonluk kutlamasındaA Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 yenerek, şampiyon oldu ve dünya sıralamasında ilk basamağa çıktı. Tarihi zaferle göğsümüzü kabartan Filenin Sultanları, büyük zafer sonrası kendilerini mavi sulara bıraktı.
22.07.2023Magazin
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdı
Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde tarih yazdıA Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi'nin final maçında Çin ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Filenin Sultanları setlerde 3-1 kazanarak Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı.
17.07.2023Voleybol
Filenin Sultanları yarı finalde
Filenin Sultanları yarı finaldeA Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi Finalleri’nde çeyrek final maçında İtalya’yı 3-0 mağlup ederek yarı finel çıktı. Milliler yarı finalde ABD ile karşılaşacak.
13.07.2023Voleybol
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattıDemirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023Magazin
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023Voleybol
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim etti
Dolandırıcılar evlere girmeye başladı! Tüm birikimlerini kendi eliyle teslim ettiDolandırıcılar bu kez de yaşlı bir çifte kabusu yaşattı. Kocaeli'de kendini polis olarak tanıtan şahıs, akılalmaz bir yönteme imza attı. Yaşlı çifti arayan sahtekar, yaşlı çifte isimlerinin bir operasyonda geçtiğini, masum olduklarının ispatlanması için para ve ziynet eşyalarını eve göndereceği görevliye vermelerini söyledi. Telefonunun ucundaki dolandırıcıya kanan yaşlı çift bakın ne yaptı.
15.04.2023Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ebrar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebrar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.