E.Ç.

E.Ç.

Son dakika e.ç. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e.ç. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e.ç. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E.Ç.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e.ç. gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.239 e.ç. haberi bulunmuştur. Tüm e.ç. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
İğrenç haber! Kızı fuhuş yapsın diye evini...
İğrenç haber! Kızı fuhuş yapsın diye evini... Adana'da fuhşa aracılık yaptığı iddia edilen biri kadın 2 kişi gözaltına alındı...
3.07.2015 Yaşam
Seni dağa kaldırırım diye mesaj atınca...
Seni dağa kaldırırım diye mesaj atınca... ERZURUM’da baldızının ayrıldığı nişanlısının kız kardeşine, cep telefonu ile mesaj göndererek "Seni dağa kaldırırım" diyen A...
27.01.2015 Yaşam
Kız öğrencinin yanına oturunca dayak yedi!
Kız öğrencinin yanına oturunca dayak yedi! MERSİN Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi Müdür Alaattin Öztürk hakkında, kız arkadaşıyla yan yana oturduğu için 9’uncu sınıf öğrencisi E.Ç.’yi dövdüğü iddiasıyla hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
17.04.2014 Yaşam
Sevgilisinin kocası eve gelince...
Sevgilisinin kocası eve gelince... Eve geldiğinde eşi H.Ç’nin sevgilisini yatağın altında yakalayan koca onu döverek yaraladı. Mahkeme, sevgilisiyi döven koca E.Ç.’yi ’kasten yaralamadan 4 ay 10 gün, sevgiliyi de konut dokunulmazlığını ihlal etmekten 10 ay hapis cezasına çarptırdı.
4.04.2014 Yaşam
Aşık olduğu kızın kardeşini kaçırdı...
Aşık olduğu kızın kardeşini kaçırdı... ANTALYA’da evlenmek istediği 18 yaşındaki N...
4.08.2012 Yaşam
Yumurta cezası belli oldu
Yumurta cezası belli oldu İzmir'de Egemen Bağış'a yumurtalı protestoda bulunan öğrenci, ne kadar ceza aldı?
29.09.2021 Gündem
Özaydınlı Gyan’a gidiyor
Özaydınlı Gyan’a gidiyor F.Bahçe ile Rennes imza aşamasına geldi, Aziz Yıldırım tatil yapan Özaydınlı’yı acilen çağırdı
19.07.2010 Futbol
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor
4A / 4B / 4C çalışanlarını kapsıyor! Paralar faizi ile iade ediliyor, e-Devlet'ten başvuran alıyor Çalışma hayatında olan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırma başlıyor. Ancak çeşitli sebeplerle emekli oacak kadar çalışmayan kişiler olabiliyor. Bu durumda emekli olmak için SGK’ya yatırılan paralar geri iade alınabiliyor. Peki kimler SGK’dan prim iadesi alabiliyor. Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak
BAYKAR, deprem konutlarını Haziran ayında teslim etmeye başlayacak BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir?
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir? Ramazan ayında verilen sadaka ne, sadece ramazan ayında verilen sadaka hangisidir? Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala, Müslümanlar’ın ibadetleri arasında yer alan Sadaka-i Fıtır için yapılan araştırmalar da arttı. İslam dinine göre, Ramazan Bayramı'nın birinci günü tan yerinin ağarmasıyla birlikte vacip olan Sadaka-i Fıtır, Ramazan ayı içinde de verilebiliyor.
7.03.2024 Ramazan
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasına ilişkin soruşturmada 2 kişi, daha tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı, 8'e yükseldi.
3.03.2024 Gündem
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
Maaş kararı! 4A / 4B / 4C kapsamında çalışanlar için geçerli, e-Devlet'te yeni dönem başladı
Maaş kararı! 4A / 4B / 4C kapsamında çalışanlar için geçerli, e-Devlet'te yeni dönem başladı Çalışma hayatına başlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Emeklilik tarihi yaklaşanlar ise emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor ve emekli aylığını yükseltmenin yollarını arıyor. 3600 prim gününü dolduran herkes e-Devlet üzerinden yapacağı sorgulamayla mevcut prim gün sayısı ve bugünün şartlarına göre alacağı emekli maaşını görebiliyor. Peki emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? İşte daha yüksek emekli aylığı alınabilmesi için yapılması gerekenler...
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı kararı: 4A / 4B /  4C farkı yok, e-Devlet'e yüklendi, hemen hesaplamak mümkün
Emekli maaşı kararı: 4A / 4B / 4C farkı yok, e-Devlet'e yüklendi, hemen hesaplamak mümkün Çalışma hayatına başlayan herkes bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Emeklilik tarihi yaklaşanlar ise emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor ve emekli aylığını yükseltmenin yollarını arıyor. 3600 prim gününü dolduran herkes e-Devlet üzerinden yapacağı sorgulamayla mevcut prim gün sayısı ve bugünün şartlarına göre alacağı emekli maaşını görebiliyor. Peki emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? İşte daha yüksek emekli aylığı alınabilmesi için yapılması gerekenler...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek
Tazminat kararı! Duş almayan koca 500 bin TL ödeyecek  Ankara'da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, davalı koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Gündem
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama
GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? Kariyer Kapısı gençlik çalışanı sonuçları sorgulama GS 1071 personel alımı sonuçları, gençlik çalışan kadrosuna başvuranlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Gençlik çalışanı başvuruları 8 Ocak’ta sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilen başvuruların sona ermesinin ardından GSB 1071 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt aramalar da başladı. Peki, GSB Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak 2024?
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir?
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, karnelerini alacak olan öğrenciler yarıyıl tatilini tadını çıkaracak. Takdir teşekkür hesaplamaları yapılırken onur belgesinin nasıl alındığı, kimlere verildiği de sorgulanmaya başlandı. Peki, onur belgesi kaç kişiye verilir? Onur belgesi nasıl alınır, onur belgesi kaç puanla alınır, kimlere verilir?
18.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

E.Ç. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e.ç. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.