Gazete Vatan Logo
Futbol Özaydınlı Gyan’a gidiyor

Özaydınlı Gyan’a gidiyor

F.Bahçe ile Rennes imza aşamasına geldi, Aziz Yıldırım tatil yapan Özaydınlı’yı acilen çağırdı

Özaydınlı Gyan’a gidiyor

HAZIRLIK dönemindeki sonuçlar üzerine transferde vites yükseltip santrfor ve sa€ aç›k sorununu en geç 25 Temmuz’a kadar bitirme karar› alan F.Bahçe, Gyan Asamoah ile anlaflma noktas›na geldi. F.Bahçe’nin 12 milyon Euro’luk bonservis teklifine karfl›l›k 18’de direnen Frans›zlar, F.Bahçe’nin 15’e ç›kmas› üzerine “el s›k›flma” noktas›na geldi..
BAfiKAN Y›ld›r›m, imza aflamas›ndaki transfer için asbaflkan Murat Özayd›nl›’y› görevlendirdi.. Bodrum’da tatil yapan Özayd›nl›’y› “Gyan oluyor.. Acilen ‹stanbul’a gel, yar›n (bugün) Paris’e uçacaks›n” diye ça€›ran Y›ld›r›m’›n bugün imzay› att›rmas› bekleniyor.

Plase Issiar Dia

F.BAHÇE’NİN rotasındaki ikinci oyuncu ise Fransız Nancy’nin yıldızı Issiar Dia. Bilidiği gibi sarı-lacivertliler Senegalli oyuncu için 6 milyon Euro teklif etmiş, Fransız temsilcisi pazarlığı kızıştırmak için resmi sitesinden 8 milyon istediğini açıklamıştı. Gyan transferinden sonuç alınamaması durumunda F.Bahçe yönetimi yeniden geleceğin yıldız adayları arasınad gösterilen 23 yaşındaki oyuncuya yönelecek.

Son çare Grafite

F.BAHÇE yönetimi bu iki oyuncuda da arad›€›n› bulamazsa bu kez Wolfsburg’un Sambac›’s› Grafite’ye dönecek. Bundesliga’da gol krall›€› da yaflayan Grafite’de en büyük sorun ise yüksek bonservis ücreti. Alman ekibinin menajeri Dieter Hoeness da F.Bahçe’nin y›ld›z oyucular›yla ilgili bir görüflme talep etti€ini ancak yazılı bir teklifin gelmediğini söyledi.

Haberin Devamı