E-Bilet

E-Bilet

Son dakika e-bilet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-bilet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-bilet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Bilet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-bilet gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 e-bilet haberi bulunmuştur. Tüm e-bilet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde? TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt, TFF'nin hayata geçirmeye hazırlandığı 3 önemli proje hakkında bilgi verdi. TFF, İspanya LaLiga'daki gibi maçların tamamlanmasının ardından VAR konuşmalarını yayınlamayı hedefliyor. Peki, TFF VAR kayıtlarını açıklayacak mı? VAR kayıtları nedir, kimin elinde?
31.01.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: VAR kayıtları açıklanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için alınan radikal kararları açıkladı. Buna göre VAR kayıtları kamuoyuyla paylaşılacak.
31.01.2024 Süper Lig
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti
TCDD tren bileti alacaklar dikkat! Uygulama değişti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından işletilen yüksek hızlı, ana hat ve konvansiyonel trenler için bilet satışı yapılan e-bilet mobil uygulama sisteminin yenilendiğini duyurdu.
31.01.2023 Ekonomi
TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün?
TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün? Turistik Doğu Ekspresi, 2022-2023 sezonunun ilk seferine başladı. 86 seferde 13 bin 760 yolcunun taşınmasının planlandığı Turistik Doğu Ekspresi yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi görüyor. 2022-23 sezonunda Turistik Doğu ekspresi bilet fiyatları merak ediliyor. Peki, TCDD Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Doğu Ekspresi’ne bilet nasıl alınır? Doğu Ekspresi güzargahı ne, seferler kaç gün? İşte TCDD Turistik Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler…
13.12.2022 Ekonomi
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?
Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Kış sezonu başlarken Doğu Ekspresi seferlerine ilgi de arttı. Turistik Doğu Ekspresi sadece kış aylarında haftanın 3 günü Ankara’dan hareket ediyor. Talep yoğunluğu artarken bilet fiyatları da merak ediliyordu. Aralık ayında başlayacak seferler için bilet fiyatları belli oldu. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? İşte Doğu Ekspresi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
7.11.2022 Ekonomi
Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar?
Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi seferleri başlıyor. Sonbahar ve kış aylarının en çok tercih edilen turistik gezilerini içinde barındıran Doğu Ekspresi pek çok kişi tarafından büyük ilgi görüyor. Ankara-Kars Demir Yolu güzergahından geçen Doğu Ekspresi ile gezginler yol üzerinde bulunan doğal güzellikleri, tarihi dokusu, güzergahtaki illerin barındırdıkları tarihi hazineler ve kültürel yapıları görme fırsatı yakalıyor. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları 2022 ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi güzargahı ne? İşte Doğu Ekspresi hakkında bilmeniz gerekenler…
18.09.2022 Ekonomi
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli...
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli... Müjdeli haber geldi. Yüzde 50 indirim geliyor. Tüm öğretmenler için geçerli olacak. Bakanlık resmen açıkldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat tren biletlerindeki yüzde 50 indirimden 24-30 Kasım döneminde yararlanabilecek. PTT AŞ tarafından da "PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu" ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulanacak.
12.11.2021 Ekonomi
Kovid-19 salgınında düzenlenen e-Fatura tutarı ikiye katlandı
Kovid-19 salgınında düzenlenen e-Fatura tutarı ikiye katlandı Gelir İdaresi Başkanlığınca (GİB) son dönemde hayata geçirilen dijital uygulamaların kullanımı, sosyal temasın azaldığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde hızla yaygınlaşırken, 2020 yılında düzenlenen elektronik fatura (e-Fatura) tutarı bir önceki yıla göre yüzde 106 arttı.
16.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Resmen değişti! Yüzde 27 indirim yapıldı, 1 Haziran'da başlıyor...
Resmen değişti! Yüzde 27 indirim yapıldı, 1 Haziran'da başlıyor... Milyonları ilgilendiren açıklama geldi ve resmen değişti. Yüzde 27 indirim yapıldı. O şart aranmayacak. Yeni dönem 1 Haziran'dan itibaren başlıyor. Artık elektrikli taşıtlar eşya, kargo ve yolcu taşımacılığında kullanılabilecek. Aynı zamanda bu taşıtların kullanılması durumunda indirimler ve teşvikler de uygulanacak, çeşitli muafiyetler tanınacak. Ticari yolcu taşımacılığı için düzenlenen yetki belgelerinin ücretleri yüzde 27 ila yüzde 67 arasında düşürüldü. E-bilet uygulamalarına ve havalimanından yapılan taşımalara yönelik de düzenleme yapıldı. Düzenlemenin içeriğinde neler yer alıyor? İşte tüm detaylar...
11.05.2021 Ekonomi
Milyonları ilgilendiriyor... Zorunlu olacak
Milyonları ilgilendiriyor... Zorunlu olacak Kağıt ortamında verilen fatura, irsaliye makbuzu ve bilet gibi çok sayıda evrakın elektronik olarak düzenlenmesine yönelik dijital dönüşüm sürecinde ikinci aşama yarından itibaren başlayacak. Yerli ve yabancı film gösteriminde bulunan sinema işletmeleri, 1 Temmuz'da e-bilet uygulamasına geçiş yapacak. Akaryakıt ürünlerinin imali, ithali, teslimi gibi faaliyetleri nedeniyle Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan bayilik lisansı dahil lisans alan mükellefler de yarından itibaren e-fatura kapsamında olacak.
30.06.2020 Ekonomi
E-belge kullanılması zorunlu hale gelecek!
E-belge kullanılması zorunlu hale gelecek! Yeni yıldan itibaren vergi uygulamalarında kapsamlı bir e-dönüşüm gerçekleşecek. Bu kapsamda yılbaşından itibaren kağıt ortamında verilen fatura, arşiv fatura, irsaliye ve müstahsil makbuzu gibi çok sayıda evrakta e-belge kullanılması zorunlu hale gelecek.
21.12.2019 Ekonomi
TFF Süper Kupa biletleri satışa çıktı
TFF Süper Kupa biletleri satışa çıktı Galatasaray ile Akhisarspor arasında 7 Ağustos Çarşamba günü saat 20.45'te Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.
2.08.2019 Galatasaray
Ve başladı! Plan hazır...
Ve başladı! Plan hazır... Gelir İdaresi Başkanlığı 2019-2021 dönemine ilişkin Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Stratejisi ve Eylem Planı hazırladı.
25.05.2019 Ekonomi
Kayıt dışı ekonomiye dört koldan kıskaç
Kayıt dışı ekonomiye dört koldan kıskaç Kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında, özel muayenelerden konaklamalara, turistik turlardan araç ve gayrimenkul satışına kadar her alanda yakın takip gerçekleştirilecek.
24.05.2019 Ekonomi
Elektronik defter uygulamalarına yeni düzen
Elektronik defter uygulamalarına yeni düzen Gelir İdaresi Başkanlığı'nca (GİB) elektronik defter ve belge uygulamasında dağınık yapıdaki 19 ayrı tebliğin tek metinde toplanması sağlanacak. Pek çok alandaki faturaların zorunlu olarak 1 Ocak 2020'den itibaren e-fatura şeklinde düzenlenmesi planlanıyor.
16.04.2019 Ekonomi
e-Fatura tutarı 3,7 trilyon liraya yaklaştı
e-Fatura tutarı 3,7 trilyon liraya yaklaştı e-Fatura uygulamasının başladığı günden geçen yılın sonuna kadar 220 milyon 286 bin 825 e-fatura düzenlenirken, bu belgelerin tutarı 3 trilyon 651 milyar 595 milyon 777 bin 463 lirayı buldu.
27.03.2019 Ekonomi
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları
Yıldırım Demirören ve yönetiminin Türk futboluna kazandırdıkları 26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan; İDDAA ihalesi ve Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımı ve bu sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa eden Yıldırım Demirören, Türk futboluna büyük hizmetler yaptı.
28.02.2019 Futbol
Ve resmen açıklandı! E-bilet uygulanacak...
Ve resmen açıklandı! E-bilet uygulanacak... Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, bu sezon oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası finallerinde e-bilet uygulanacağını açıkladı.
Riva’da stat ve güvenlik zirvesi
Riva’da stat ve güvenlik zirvesi UEFA stat ve güvenlik komitesi toplantısında, e-bilet brifinge de verildi
21.11.2017 Futbol
Erzurumspor kendine geldi!
Erzurumspor kendine geldi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig 8. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahasında İstanbulspor'u 1 - 0 mağlup etti.
13.10.2017 TFF 1.Lig
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar!
TFF Başkanı Demirören'den flaş açıklamalar! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yarın A Haber ve A Spor'da ortak yayınlanacak olan Futbol Meydanı programına konuk oldu. Futbolunun içinde provokatörlerin olduğunu belirten Demirören, "Eski Türkiye'yi, 'Yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar!" dedi.
10.08.2017 Süper Lig
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıkladı!
Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıkladı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Müsabakaların risk analizlerini yapacağız. Kupa finallerinde e-bilet sistemini uygulayacağız" dedi.
"Olaylarda ciddi azalma var ama yeterli değil"
"Olaylarda ciddi azalma var ama yeterli değil" Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, passolig sistemi sayesinde statlarda olay çıkaran taraftarın tespiti konusunda çok önemli bir noktaya gelindiğini bildirdi.
16.06.2017 Futbol
Passolig kartı sayısını açıkladı
Passolig kartı sayısını açıkladı Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, "Passolig kartı sayısının 5 milyonun üzerine çıkacağını tahmin ediyoruz." dedi.
14.06.2017 TFF 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

E-Bilet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-bilet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.