Gazete Vatan Logo

Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?

Kış sezonu başlarken Doğu Ekspresi seferlerine ilgi de arttı. Turistik Doğu Ekspresi sadece kış aylarında haftanın 3 günü Ankara’dan hareket ediyor. Talep yoğunluğu artarken bilet fiyatları da merak ediliyordu. Aralık ayında başlayacak seferler için bilet fiyatları belli oldu. Peki, Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar? Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? İşte Doğu Ekspresi ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Turistik Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır? Doğu Ekspresi seferi ne zaman başlıyor? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar?

Kış mevsiminin en çok ilgi gören ve tercih edilen tatillerinden olan Turistik Doğu Ekspresi başlıyor. Alternatif rotaların görülebileceği ve son yıllarda hem yabancı hem de yerli turist tarafından tercih edilen Turistik Doğu Ekspresi’nin sefer tarihi ve bilet fiyatları belli oldu.

DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI 2022 NE KADAR?

Turistik Doğu Ekspresi’nin kişi başı bilet fiyatı bin 300 lira, Doğu Ekspresi’nin ise 270 liradan satılıyor. Yataklı vagonda 2 kişi alırsanız: 1300 TL.

DOĞU EKSPRESİ’NİN İLK SEFERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Doğu Ekspresi 12 Aralık 2022 tarihinde seferlerine başlayacak. Ankara’dan 12 Aralık 2022-20 Mart 2023, Kars'tan 14 Aralık 2022-22 Mart 2023 dönemlerinde seferler yapılacak. Tren Ankara'dan pazartesi, çarşamba, cuma, Kars'tan ise çarşamba, cuma ve pazar günleri hareket edecek.

DOĞU EKSPRESİ NERELERDEN GEÇECEK?

Turistik Doğu Ekspresi Ankara'dan hareketle, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum'dan geçerek Kars'a yaklaşık 31 saatte varıyor ve 1300 kilometre yol kat ediyor.

TURİSTİK DOĞU EKSPRESİ BİLETİ NASIL ALINIR?

Haberin Devamı

Doğu Ekspresi tren biletlerini, TCDD’nin e-Bilet Sistemi‘nden satın alabilirsiniz. TCDD aracılığıyla satılan biletlerin yanı sıra biletler tur niteliği kapsamında seyahat acentelerinden de alınabiliyor.